Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני לא כ"כ טוב בלשון וקשה לי לנסח את הסיפור הזה אך מקווה שתתיחסו בהבנה.

אני חייל כרגע ולנוכח היום הזה עלתה בגרופון עיסקה של תרומת 20 ₪ לעמותת אביב לניצולי שואה על ידי שימוש בכול הרגשות המעורבים שיש ביום הזה הזרמתי את כול המחלקה שלנו להירשם לעיסקה ולהצתלם עם הסמארטפון לפייסבוק כדי להעלות את המודעות.

אך אנני בוטח בעמותות במיוחד במה שנוגע לכספים ואני ממש לא רוצה שחלק מהמשכורת הגם ככה זעומה שלנו תלך למשכורת מנופחת של מנכ"ל כולשהו שתפס טרמפ על גב ניצולי השואה לכן אני שואל את דעתכם על העמותה ומישהו שיודע מידע כולשהו.

פורסם

אף פעם לא נתתי תרומה כספית, אני בד"כ תורם ב"עבודה", אירועים לילדים חולים ועוד, יש בכל עיר איזה בית אבות לך תתנדב כמה שעות בארגון של איזה אירוע: סיפוק גדול יותר וכן תדע מה עשו בדיוק עם הזמן שלך

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

תרומה לאירוע גדל כמו "לתת", לעיתים מתפרש כאירוע שבו המדינה נותנת יד.

לכן, המדינה אומרת: "הנה, יש ארועי צדקה, למה אתם אומרים שאנחנו לא עושים שום דבר לנזקקים?"

התפקיד של הממשלה זה לתת את הכספים ואת העזרה לנזקקים, ולא לתמוך מילולית באירועים פרטיים שקמים באמצעות האזרחים בלבד.

כשאנחנו בעצם נותנים יד ותורמים ועזורים אנחנו נותנים לממשלה את הלגיטימציה להמשיך עם אותה שיטה מדוברת.

*שלא יתפרש לא נכון מדברי, אני כן תורם ועוזר ומתנדב- זאת רק הייתה נקודה למחשבה.

פורסם

לא ביכולתי להתנדב אני יוצא חמשושים ושלושת הימים שאני בבית אני נאלץ לעבוד עקב מצב כלכלי קשה.

עם הדעה השנייה אני מסכים בהחלט אך לא ביכולתי להילחם מול הממשלה ולדעתי הממשלה מחכה שניצולי השואה פשוט יכחדו להם ואז כול התקציבים והכספים מגרמניה יזרמו לתוכניות שיש לחכים עניין בהם.

פורסם
תרומה לאירוע גדל כמו "לתת", לעיתים מתפרש כאירוע שבו המדינה נותנת יד.

לכן, המדינה אומרת: "הנה, יש ארועי צדקה, למה אתם אומרים שאנחנו לא עושים שום דבר לנזקקים?"

התפקיד של הממשלה זה לתת את הכספים ואת העזרה לנזקקים, ולא לתמוך מילולית באירועים פרטיים שקמים באמצעות האזרחים בלבד.

כשאנחנו בעצם נותנים יד ותורמים ועזורים אנחנו נותנים לממשלה את הלגיטימציה להמשיך עם אותה שיטה מדוברת.

*שלא יתפרש לא נכון מדברי, אני כן תורם ועוזר ומתנדב- זאת רק הייתה נקודה למחשבה.

+1. המדינה צריכה לדאוג לחלשים ולא כל מיני עמותות. אם אני מעוניין לתרום אני תורם ישירות לאנשים ולא דרך כל מיני גופים שיש להם אינטרס לשדוד את אותם מסכנים.

לא ביכולתי להתנדב אני יוצא חמשושים ושלושת הימים שאני בבית אני נאלץ לעבוד עקב מצב כלכלי קשה.

עם הדעה השנייה אני מסכים בהחלט אך לא ביכולתי להילחם מול הממשלה ולדעתי הממשלה מחכה שניצולי השואה פשוט יכחדו להם ואז כול התקציבים והכספים מגרמניה יזרמו לתוכניות שיש לחכים עניין בהם.

אתה לא מעודכן כנראה. http://yeshatid.org.il/%D7%94%D7%9E%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%A2-%D7%9C/

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

http://www.guidestar.org.il/%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99%20%D7%94%D7%96%D7%94%D7%91%20%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%9D

כאן גם תקבל מושג על משכורות המנהלים

כמו פה

עריכה אחרונה על ידי michael carmi

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...