Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגיר ממש לא, הגיר משוחרר על ניוטרל

אבל אתה מאבד נעילת גלגלים ע"י הגיר - כלומר במקרה והברקסים האחוריים שלך לא מספיק חזקים הרכב פוטנציאלית יכול לזוז

פארקינג נותן לך את הביטחון שהרכב לא יזוז.

 

מה שכן יכול לפגוע בגיר זה ההפך, שילוב לפארקינג בלי הנד-ברייק, כל משקל הרכב יהיה על הגיר

פורסם

יוצא לי לחנות המון בירידה משופעת מאוד, ההמלצה דווקא כן להישאר על N כדי לא להעמיס על הגיר, הבעיה שאם מנגנון ה handbrake יכשל הרכב ידרדר

אני אישית מכוון את הגלגלים למדרכה, משאיר הרכב על N ומרים handbrake

כך במידה ויהיה כשל, הרכב נשען על המדרכה ולא ידרדר.

 

שי.

פורסם

אני תמיד מעדיף לחנות על N, במקרה שמישהו "מנשק" את הרכב בגלל כישורי חנייה, זה לא פוגע בגיר. P במיוחד מיותר כאשר הוא ועל אותו סרן כמו בלם חנייה. הבעיה שברכבים החדשים אי אפשר להוציא מפתח כאשר הגיר לא על P.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

אילו ליצנים יש בשרשור הזה. מילא לעשות את השטויות האלה בעצמכם, אבל גם להמליץ לאחרים לעשות אותן? :?

פות"ש: ברבים מכלי הרכב המודרניים המצויידים בתיבת הילוכים אוטומטית כלל לא ניתן להוציא את המפתח מהסוויץ' אם התיבה אינה במצב P. נראה לי שדי בעובדה זו לבדה כדי להבין עד כמה חשוב להשאיר את התיבה בהילוך חניה.

הדבר גם מגובה בחוק: רכב חונה יש להשאיר בהילוך משולב (בתיבת הילוכים ידנית) או בהילוך חניה (בתיבה אוטומטית). לשם כך הוא נועד - לשימוש בעת חניה.

 

לעניין העומס שמופעל על התיבה: אינני יודע לגבי איזו משתי המכוניות שבחתימתך אתה מכוון את שאלתך, אבל בוא נקח מומנט ממוצע של 14 קג"מ לרכב משפחתי סטנדרטי. זה העומס המירבי שהמנוע מפיק, ולפיכך מפעיל על התיבה. אתה ממילא מפעיל את העומס הזה כמעט בכל נסיעה (להבדיל מההספק, שבמרבית הזמן בתנועה עירונית ובנהיגה מתונה כמעט לא יוצא לנצלו במלואו), אז חניה זה מה שמטריד אותך? ברצינות?

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

×
×
  • תוכן חדש...