Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום.

אני בתהליך חיפוש רכב אמין וחסכוני שישרת אותי לנסיעה של בין 15-20K ק"מ בשנה.

חשבתי על כמה אופציות כגון:

רנו מגאן

פיאט גרנדה

ועכשיו מישהו הציע לי סוזוקי ליאנה 2006 עם 165 אלף ק"מ, יד שניה בעלות קודמת ליסינג.

מה אתם אומרים על הרכב הזה?

האם אמין? יחזיק מעמד? נוח?

תודה לכל העוזרים.

עריכה אחרונה על ידי nivosh
פורסם

אמין - באפן בסיסי הליאנה רכב אמין מאוד, אבל בגיל ונסועה כזו קשה להכליל, תלוי איזה טיפול הוא קיבל עד כה. רק בדיקה של הרכב המסויים תוכל לתת אינדיקציה כלשהי למצבו.

מבחינת נוחיות - יש יתרונות וחסרונות. רכב די קשיח, דומני שבדגמים היותר מאוחרים (2005 ומעלה) המושבים סבירים, המבנה הגבוה נוח מאוד לכניסה ויציאה מהרכב, בגרסת 4 הדלתות תא מטען ענק עם פתח רחב.

מבחינת נסיעה - הרכב מרגיש קצת כבד. מדובר בעקר בהאצות איטיות בתחילת נסיעה, כיון שאין לו כל קושי להתמודד עם עליות. נהגתי מספר שנים בליאנות (דגמי 2005 ו-2008 ) ולא היתה לי שום בעיה בחיפה.

השאלה הגדולה היא מה הצרכים שלך, כיון שהליאנה מתאימה למשפחות או למי שצריך להעמיס הרבה מטען מאחור. אם אתה זקוק לרכב לנהג בודד או לזוג הייתי מתמקד ברכבים יותר קטנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...