Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לנקות מספר כתמים שיש לי בריפודים בגולף, אשמח להמלצה לחומר שיעיל ואינו אגרסיבי מידי. כיצד מתבצעת פעולת הניקוי?

יש לי שואב רטוב אם זה יכול לעזור בצורה כלשהי.

תודה!

Got To love It

פורסם

APC

מברשת רכה

תעבוד ככה:

תשפריץ מעט מים רגילים, ממש מעט כדי שהמושב יהיה מעט לח,

אחרי זה תשפריץ מעט APC מדולל, עדיף בדילול 1:10.

תבריש עם המברשת את הכל, תבריש טוב אבל לא חזק מידיי, עדיף מברשת עם קושי בינוני/עדין

ותשאב היטב עם השואב הרטוב.

תתן להכל להתייבש וזה הכל.

תחזור על הפעולות בהתאם לצורך ובהתאם לחוזק הכתמים.

פורסם

ניתן לקנות apc לא בגלון? יש מברשת יעודית לזה או כל מברשת רכה תעשה את העבודה? קראתי איפשהו שצריך לנגב עם מטלית מייקרופייבר, פעולת השאיבה מחליפה את הניגוב?

Got To love It

פורסם

אם אתה רוצה קפוץ אליי, אני אביא לך קצת APC, חינם.

אתה לא צריך הרבה, זה גם ככה בדילול 1:10, כמות קטנה מספיקה להמון.

אפשר להעביר ניגוב עם מגבת יבשה אחרי השאיבה, לא יכול להזיק.

מברשת - מומלץ עדינה, לדוגמא אלו של השטיחים קשות מידיי. לא צריך אחת יעודית, אבל תחפש אחת עדינה יחסית.

יש חנות קרובה אלי שמוכרת מברשות קטנות ועדינות יחסית בשקלים בודדים, אני מאמין שתצליח למצוא

פורסם

יותר זול לי להזמין גלון מאשר להגיע עד רחובות, אבל תודה על ההצעה!

ישנם עוד חומרים טובים שמיועדים לניקוי? אולי עדיף חומרים מוקצפים?

Got To love It

פורסם

בכיף, לא ידעתי שאתה כזה רחוק :)

אישית הורדתי עם APC כתמים שלא האמנתי שאפשר להוריד בשום צורה. לא חושב שיש מה לחפש הרפתקאות עם דברים אחרים.

פורסם

מחזק את דבריו של m.l,הניקוי כללי של מגס׳ זה אחד המוצרים המוצלחים שיצא לי לפגוש בתחום,מסיר כתמים מצויין אך לא לשימוש על בסיס קבוע הוא חומר חזק מאוד ועדיף תמיד להתחיל בדילול נמוך ולא אגרסיבי

m7kj.jpg
פורסם

אני קניתי חומר מקציף לריפודים/שטיחים מהסופר. הברשתי טוב טוב עד שניהיה הרבה קצף מחכים 3 דקות בשביל שלא יתייבש

לקחתי שואב רטוב, ושואב טוב טוב.

יצא קצף שחור וירד המון לכלוך.

• תוכן חדש...