Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיר חדש של מאור כהן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומע כל הזמן בפלייליסט שיר חדש של מאור כהן (שיר שכתב לילד שלו? עם חצוצרות) אבל לא מוצא אותו בשום מקום.

מי יודע על מה אני מדבר?

מי יושיע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בטוח שמאור כהן ולא מוקי (ילד של אבא)?

שמים אותו המון בגלגל"צ.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

צודקים מאה אחוז, זה מוקי.

תודה :-D

פורסם

מוקי, יש לי פינה חמימה בלב לבחורציק הזה, הייתי לפני כמה שנים בהופעה שלו בברלה, אולם של איזה 500 איש.

הבן אדם עולה על הבמה מסתכל מסביב וקולט, הגיעו בלחץ איזה 40 איש להופעה.

ממש כאב לי הלב עליו אבל הבן אדם כמו אמן ענק נתן פצצה של הופעה.

פורסם

אני בטוח שעכשיו, אחרי ההופעות שלו בפריים של של ערוץ 2, יבואו קצת יותר מ-40 איש.

האמת, אני מתגעגע לתקופה שלו בשב"ק ס'. לא אהבתי את השינוי כיוון המוזיקלי שלו והחתירה למיינסטרים אחרי תקופת השב"ק, אבל כנראה שזה מה שצריך לעשות כדי להתפרנס ממוזיקה בארץ :?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

זאת הייתה הופעה עם פילוני, נדמה לי ישר אחרי שיצא "עוקף מלמעלה", איך שהם עולים על הבמה, פילוני מסתכל על הקהל, מסתכל עליו ואומר לו "רצית קריירת סולו, הא, יא טאמבאל!" :lol:

פורסם

איי איי איי, איפה הם ואיפה "שום דבר לא כבר מידי בשביל הפיל שלי.." מזל שהג'ירפות קמו ונתנו איזה קונטרה צידית לאיזה זמן מסויים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני כמעט כומר. הייתי אומר יותר כמו מורה. אני מנסה ללמד אנשים מסויימים איך לספור בעזרת האצבעות שאין להם :lol: :lol: :-D אבל מה, יש לי בוס גרזן :-D

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יש בשיר קטע עם חצוצרות, למשל ב1:32, שזהה לפזמון בשיר ״יום אחד שיהיה לי ילד״ של אניה בוקשטין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מוקי, יש לי פינה חמימה בלב לבחורציק הזה, הייתי לפני כמה שנים בהופעה שלו בברלה, אולם של איזה 500 איש.

הבן אדם עולה על הבמה מסתכל מסביב וקולט, הגיעו בלחץ איזה 40 איש להופעה.

ממש כאב לי הלב עליו אבל הבן אדם כמו אמן ענק נתן פצצה של הופעה.

אמא שלי הייתה בהופעה כזו של שלמה ארצי מיד אחרי שהשתחרר מהצבא. הוא פשוט ביקש מהקהל שהיה מפוזר באולם להתקרב ולמלא את השורות קרוב לבמה כדי שירגיש לו מלא, ונתן הופעה כמו גדול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...