Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אז אחרי כ-6 שנים ביחד, גם זמני הגיע, ואני מתחתן בע"ה ביוני הקרוב.

התחלתי לברר לגבי אלכוהול והשגתי מחירים מאד מאד זולים דרך חבר. האמת שמראש פסלתי את החברה שעובדת עם האולם (בארכה) כי בדרך כלל אני יודע שזה לא משתלם. אבל אתמול סתם אמרתי שאציץ לרגע בדף שקיבלתי מהם ויוצא שהם יוצאים יותר זולים מעט גם בחבילת ה''פרמיום'' שהם מספקים (שזה בעצם בדיוק מה שתכננתי לקנות בחוץ, למעט הואן-גוך).

אז, האם מישהו התנסה עם החברה? שמע עליה?

תודה רבה! לא אאחל "בקרוב אצלכם" עד שלא אהיה נשוי שנה ואוכל לתת רשמים מסויימים (יקרה בדיון "חוגגים שנה! אמינות, הוצאות ומה שביניהן")

8)
פורסם

כלל אצבע - אתה אמור לסיים סיפור של אלכוהול עם כ15₪ לראש באירוע שבו שותים יחסית הרבה.

בד״כ האולם לוקח כסף על השימוש בבר במידה ואין בר אקטיבי (סביב ה2000₪)

זה גם הרווח שלך בקניית השתיה- ידוע ולכן גובים סכום זה.

הברים קונים שתיה במחירים דומים מאוד ללקוחות פרטיים (יחסית לתחומים אחרים בהם שולי רווח גבוהים), מחיר מפתה במיוחד מסתיר קומבינה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

התחתנתי לפני חודשיים, אני בחרתי לקנות את האלכוהול בעצמי ולשלם 2500 לאולם, "דמי מזיגה" הם קוראים לזה.

יצא לי סביבות ה 15 אלף שקל כל הסיפור של הבר והאלכוהול, אבל זה כי קניתי 35 ליטר גרייגוס ( שנשארו מהם רק 3), עוד 20 בקבוקי וויסקי ( שיבאס ובלאק לייבל) ו17 ליטר של וואן גוך.

כמות גדולה מאות של אלכוהול לכל הדעות, אבל אלכוהול איכותי בכמויות גדולות, משדרג את האירוע.

שכרתי מישהי בנפרד שכל תפקידה כל הערב היה להזרים אלכוהול לרחבה(כנראה זאת אחת הסיבות שכמעט כל האלכוהול נגמר).

בקיצור, אם יש משהו שלדעתי אסור לחסוך עליו זה הבר באירוע.

יש לי חבר בעל חברת בר לאירועים, הוא נקרא "סנטרל בר" , אני ממליץ עליו בחום, ממש מקצועיים ואוכל לנסות לדאוג לך למחיר.

לצערי לא יכלתי לקחת אותו בחתונה שלי כי האולם לא הסכים להכניס חברת בר חיצונית.

תבדוק איך זה עובד באולם אצלך.

פורסם

גריי גוס וונגוחים למיניהם, סוג של בזבוז כסף.

הוודקה -רדבול/ חמוציות שולטת ברחבה ולכן אין הבדל טעמים רק הבדל מחירים.

לשלם עוד7000 כדי להגדיל את השופוני - מיותר מאוד.

99% לא יצליחו להבדיל.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

היו לא מעט אנשים ששתו את הוודקה עם קרח ללא תוספת.

והמון אנשים ששתו בצ'ייסרים.

בתקווה שמתחתנים פעם אחת בחיים, כמה אלפים לפה או לשם לא הרגישו לי בזבוז כסף,

במיוחד שהיום ליטר גרייגוס עולה 160 שקל, לעומת ליטר פינלנדיה וכל השאר סביב ה110-120 שקל לליטר.

50 ש"ח הבדל לבקבוק, 1750 בטוטאל. לא קריטי בכלל.

אבל זו דעתי.

פורסם

אומנם עברה שנה אבל אני החלטתי לרכוש את האלכוהול בעצמי.

האולם שלי לא לקח אפילו אגורה דמי מזיגה (אל דאגה, הברמנים פונקו במיטב הוויסקים שנשארו פתוחים בסוף האירוע).

היו לנו קצת פחות מ-300 אורחים, אני לא זוכר את הסכום מדוייק שהוצאתי אבל זה בטוח יצא לי פחות 5K ש"ח והתפרעתי בכמות ובאיכות (בערך 7 וויסקים שונים מהשורה הראשונה, 5 ואן גוך בטעמים שונים, 96 בקבוקי קוואה/למברוסקו, 8 בקבוקי וודקה פרימיום, 4 "משטחי XL ועוד קצת בקבוקי בירה לא מהסוג שתמצאו בבר השכונתי).

80% מהאלכוהול שנשאר אחרי החתונה עף בקלות ע"י מודעה פה בפורום. מה שנשאר חולק במשפחה.

אחת ההחלטות הכי כלכליות שעשיתי ב"פרויקט" הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...