Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש ולהרכיב ברכב שלי מסך מולטימדיה מקורי של סקודה (amundsen/bolero) - לא מצאתי בשום מקום פרטי, איביי אני מפחד לשלם כפול ומשולש בגלל המכס אז נשארתי רק עם האופציה של צ'מפיון (חייב להיות להם לא?)

מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין? אפשרויות/מחירים/כדאיות

ומה לגבי הזמנה מאיביי? על איזה מחיר מתחילים לקחת מכס מעמ ושאר גניבות של המדינה?

פורסם

לא ממליץ על מתקיני היבואן.(כל יבואן).הם עובדים בדכ בשיטת "סרט נע",וכך גם נראית העבודה שלהם.

יש מתקינים פרטיים שעובדים בצורה שונה,משקיעים וחושבים על ההתקנה,מסבירים מה כדאי בהתאם לתקציב ועוד..

בקיצור לא מומלץ.איני יודע אם מותר לי להמליץ על מתקין.פנה בהודעה פרטית אם תהיה מעוניין.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אמרת סקודה, נזכרתי בטיפול שעשיתי במוסך מורשה בק. חיים, ראיתי רכב בדיוק כמו אצלי רק בנזין, דיברתי עם הבחור ואמר שקנה מערכת מולטימדיה מקורית מחו''ל, התקין והכול עובד רק הבעיה שהוא נעול, והוא נוסע ככה כבר שבועיים ואף אחד לא הצליח לפתוח לו - מאז שדיברנו נסעתי משם ולא יודע מה עלה בגורלו.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
אמרת סקודה, נזכרתי בטיפול שעשיתי במוסך מורשה בק. חיים, ראיתי רכב בדיוק כמו אצלי רק בנזין, דיברתי עם הבחור ואמר שקנה מערכת מולטימדיה מקורית מחו''ל, התקין והכול עובד רק הבעיה שהוא נעול, והוא נוסע ככה כבר שבועיים ואף אחד לא הצליח לפתוח לו - מאז שדיברנו נסעתי משם ולא יודע מה עלה בגורלו.

מערכת מקורית, כן? אתה בטוח שהיא נרכשה בחו"ל?

נשמע יותר כמו הבחור שקנה מחבר שלי - את המערכת שלי לשעבר (Amundsen), והיא נרכשה בארץ (כולל הקוד שלה כמובן).

מתן, פנה אל שלומי (CLASS A) ושאל אותו. לעיתים הוא נתקע עם ר"ד מקוריים שירדו מרכבים בהם שודרגה המערכת - ומוכר במחיר סביר בהחלט (פעם היו לו Bolero חדשים ב-1500 ש"ח).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מערכת מקורית, כן? אתה בטוח שהיא נרכשה בחו"ל?

נשמע יותר כמו הבחור שקנה מחבר שלי - את המערכת שלי לשעבר (Amundsen), והיא נרכשה בארץ (כולל הקוד שלה כמובן).

מתן, פנה אל שלומי (CLASS A) ושאל אותו. לעיתים הוא נתקע עם ר"ד מקוריים שירדו מרכבים בהם שודרגה המערכת - ומוכר במחיר סביר בהחלט (פעם היו לו Bolero חדשים ב-1500 ש"ח).

תודה אוראל, נבדוק.

• תוכן חדש...