Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזרקו המלצות של "חייב" לראות בטוקיו

כמו כן אני שוכר רכב ומתכנן לבקר באקונה ובניקו. יש המלצות?

תודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הנסיעה לניקו לוקחת יותר משעה וחצי שמתוכה שעה זה ברכבת קליע, אני לא יודע אם שווה לקחת לשם רכב. האטרקציה המרכזית בניקו היא איזור המקדשים, והמקדש המרכז הוא מקדש טושיוגי. בניקו יש גם את נקיק קנמנגפוג'י שיש בו שיירה של פסלי כמרי בודהיסטים, מאוד מרשים.

בטוקיו יש מיליון דברים לעשות אבל זה תלוי מי נוסע איתך. באופן כללי הרובעים הטרנדים הם שיבויה ושינג'וקו, רובע הקניות היוקרתי הוא בגינזה, הרובע העתיק הוא אסקוסה. אנחנו גם אהבנו את פארק Ueno, פארק יויוגי ואת Shinjuku Gyoen.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
הנסיעה לניקו לוקחת יותר משעה וחצי שמתוכה שעה זה ברכבת קליע, אני לא יודע אם שווה לקחת לשם רכב. שעתיים ברכב, גם יותר נוח וגם כבר שכרתי רכב וגם יותר זול! האטרקציה המרכזית בניקו היא איזור המקדשים, והמקדש המרכז הוא מקדש טושיוגי. בניקו יש גם את נקיק קנמנגפוג'י שיש בו שיירה של פסלי כמרי בודהיסטים, מאוד מרשים.

בטוקיו יש מיליון דברים לעשות אבל זה תלוי מי נוסע איתך זוגתי שתחיה ושלושת צאצאי הביולוגים. באופן כללי הרובעים הטרנדים הם שיבויה ושינג'וקו, רובע הקניות היוקרתי הוא בגינזה, הרובע העתיק הוא אסקוסה. אנחנו גם אהבנו את פארק Ueno, פארק יויוגי ואת Shinjuku Gyoen.

יש המלצה לאתר סובב טוקיו מלבד ניקו?

עכשיו סתיו והשלכת אמורה להיות מדהימה שם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הנסיעה לניקו לוקחת יותר משעה וחצי

זה תלוי אם אתה בא מתל אביב או אילת. ותוודא קודם שאני בבית לפני שאתה מגיע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מבחינת גני שעשועים - בטוקיו יש פארק של דיסני, וליד הר פוג'י יש את פוג'יקיו. לא הייתי בדיסני, אבל פוג'יקיו מעולה, למרות שאני לא יודע מה מזג האוויר שם כרגע - הייתי לפני חודש והיה נורא נעים. ליד הר פוג'י יש מספר אגמים יפים ואם מזג האוויר מאפשר אפשר גם לעלות על פוג'י עצמו.

רכבת קליע היא חוויה והיא גם סופר נוחה, אני לא יודע מה העלויות כי נסעתי עם JRPass אבל הייתי ממליץ להתנסות בכל מקרה, גם אם לא נוסעים איתה לניקו (לדעתי הרבה פחות מעייף לנסוע ברכבת, המושבים שם מאוד נוחים ועם המון מרווח רגליים). תמיד אפשר לעשות טיול יום לקיוטו :lol:

זה תלוי אם אתה בא מתל אביב או אילת. ותוודא קודם שאני בבית לפני שאתה מגיע.

:lol:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

פארקים לילדים נעשה את לגו לנד + דיסני.

גם באודייבה יש המון אטרקציות לילדים (ומבוגרים כמו הshowroom של טויוטה ופנסוניק)

רציתי להישאר בסביבות פוג'י (אקונה) ללילה, אבל המחירים לריוקאן ללילה מטורפים, מעל 1000 דולר לילה לישון על מחצלת! WTF

אז נחזור לטוקיו בלילה ואני מחפש תעסוקה ליום השני.. אולי בכל זאת כדאי לנסוע עד לפוג'י?

לגבי הרכבות... עם 3 ילדים, אישה ושלטים ביפנית זה לא פשוט להסתדר עם הרכבות.

נכון שהבולט היא חוויה, אבל גם המחיר!

את קיוטו נשמור לסופ"ש זוגי (אני והגיישה)

פורסם

לפוג'י אפשר לעשות טיול יומי, לא חובה לישון שם. קח בחשבון שצריך להנמיך ציפיות ל-photoshoots של הר פוג'י, היינו למרגלות ההר ולא ראינו אותו כי הוא כמעט תמיד מכוסה בערפל. הפעם היחידה שראינו את פוג'י הייתה מהרכבת בדרך חזרה מהירושימה.

פורסם

אני לא מתכנן להגיע לפוגי אלא לאקונה.

משם אפשר לראות את פוגי

מז"א 21-24 מעלות, סיכוי לגשם 0% בהיר.

זה הצפי. מקווה שנצליח לראות ולצלם!

פורסם

ומה זה....?u3adune3.jpguhema5y9.jpgasune5yg.jpg

• תוכן חדש...