Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרושים, לצורך השתתפות במחקר, תמורת תשלום, הורים שבנם עבר טסט בחודש יוני האחרון

שלום,

בן דוד שלי מחפש בדחיפות הורים שילדיהם (רק בנים) עברו טסט בחודש יוני האחרון לצורך עבודת התזה שלו. מכיוון שקשה מאוד למצוא נהגים שעברו טסט דווקא בחודש זה הוא קצת מתקשה להשיג נסיינים. לכן אם יש לכם בן שעבר טסט בחודש יוני זה יוכל מאוד לסייע לו. תמורת ההשתתפות במחקר יקבלו הנהג הצעיר והוריו 300 ₪.

מדובר במחקר שהוא עורך עם פרופ' חיים עומר (מומחה בעל שם עולמי בהדרכת הורים) ועמותת אור ירוק (העוסקת בבטיחות בדרכים) שמטרתו להעניק להורים לנהגים צעירים כלים והדרכה שיסייעו להם להשגיח ולהיות מעורבים בנהיגת ילדיהם בלי לפגוע בעצמאות של הנהג הצעיר. בעבר הוכח שמעורבות הורית מפחיתה משמעותית את הסיכון לתאונות ולנהיגה מסוכנת בקרב נהגים צעירים. ההשתתפות במחקר כוללת פגישה ביתית של כשלושת רבעי שעה עם הנהג הצעיר והוריו, ושיחת טלפון קצרה לאחר סיום תקופת הליווי.

אז אם יש לכם ילדים שעברו טסט בתאריכים הנ"ל, אשמח מאוד אם תפנו בפרטי ואמסור לכם פרטים.

תודה ושנה טובה.

מנהלים, אם זה לא המקום, אשמח אם תעבירו את זה למקום הרלוונטי.

פורסם

היי, אני מאחל הצלחה לבן דודך ומניח שהתשלום יסייע.

ההתנגדות לאור ירוק אינה התנגדות לבטיחות, היא התנגדות לדמאגוגיה של הגוף הזה כמו גם לעובדה שבעקבות ואקום שלטוני נוצר גוף מיליציוני שמשפיע על אורח חיינו.

אמיר מחקר זה סיפור אחר.

פורסם

לא רוצה להיכנס לוויכוח על דרכי הפעולה שלהם. גם אני לא מסכים אתם בהרבה דברים.

אני יודע שהם ממנים מחקרים (בניגוד אולי למשטרה...) שבאים לבדוק מגמות בבטיחות בדרכים.

המימון מהם.

המחקר - נטו של החוקרים.

פורסם

יכול להיות שאני סתם מעליל עלילות, התחושה שלי אומרת שהם לא מממנים אוטומטית כל מחקר אלא קיימת ועדה שבוחנת כל מקרה לגופו ובסופו של דבר מחליטה האם ראוי לממן אותו או לא.

איכשהו, התחושה שלי אומרת שהמחקרים שממומנים ע"י אור ירוק הם אלה שמנסים להוכיח השערות שעולות בקנה אחד עם האג'נדה של העמותה, כלומר: דברים בסגנון של "מהירות הורגת" או "רכב דו-גלגלי זה פויה!".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...