Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, תודה לעונים.

עמוד הוובמסטר אומר לי "ברגע שתתחבר לאנליטיקס יהיה לך טוב!" ועמוד האנליטיקס אומר "ברגע שתתחבר לוובמסטר יהיה לך טוב!" אבל אף אחד מהם לא אומר איך אני מחבר בינהם... :roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה על הניסיון לעזור, אבל זה לא פתר לי את הבעייה. לעמוד הזה אני כבר הגעתי בעצמי ואני לא מסוגל להתחבר לאנליטיקס, למרות שהבנתי את ההוראות, ולמרות שהם כותבים שם ש"אם תתחבר לאנליטיקס יהיה לך טוב!".

ההודעה שאני מקבל:

When you associate a Google Analytics web property with a Webmaster Tools site, you will be able to see Webmaster Tools data in your Google Analytics reports, and enable Webmaster Tools to link directly to associated reports in Google Analytics. Select the Google Analytics web property to associate with this site.



Site: http://www.rndwater.com/

Linked Property: This site is not linked to any web property in your Google Analytics account.

Analytics Web Property Associated Webmaster Tools site

 

האפשרות היחידה שנותרה לי בדף היא כפתור "צור פרופיל אנליטיקס". אבל כבר יש לי אחד, ואותו אני רוצה לחבר.

הצילו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

×
×
  • תוכן חדש...