Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת אחד מן הרכבים הבאים :

Audi A8 2004 מנוע : 4.2 Quattro

או

BMW Series 7 2004 מנוע : 4.4

*ידוע לי על האחזקה הכבדה של שני המכוניות והדלק וכו',

אך השאלה שלי יותר בכיון של איזה אוטו ייתן את התמורה הטובה ביותר הן מבחינת ביצועים,אמינות,כוח,פאר

אשמח לתשובות ממביני עניין

תודה רבה ושבת שלום לכולם...

פורסם

ביצועים אתה יכול לראות בCAFROLIO, אבל בעיקרון שני הרכבים חזקים והביצועים שלהם הרבה מעבר לדרוש על הכביש.

למה אתה לא רוצה לשקול גם מרצדס S קלאס?

בכל אופן, אני מעריך לפי ניסיוני שתצטרך בשנה להשקיע קרוב ל20K על אחזקה בנוסף לדלק וכד' (תלוי איך הרכב טופל). מרצדס כניראה תיהיה מאט זולה יותר לאחזקה וגם הרבה יותר נוחה (מתלי אויר בדגם המפואר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ביצועים אתה יכול לראות בCAFROLIO, אבל בעיקרון שני הרכבים חזקים והביצועים שלהם הרבה מעבר לדרוש על הכביש.

למה אתה לא רוצה לשקול גם מרצדס S קלאס?

בכל אופן, אני מעריך לפי ניסיוני שתצטרך בשנה להשקיע קרוב ל20K על אחזקה בנוסף לדלק וכד' (תלוי איך הרכב טופל). מרצדס כניראה תיהיה מאט זולה יותר לאחזקה וגם הרבה יותר נוחה (מתלי אויר בדגם המפואר).

ראיתי לא מזמן מרצדס נפולה בגלל המתלי אויר-כמה עולה לתקן אותם?

שלושת המכוניות יהיו מאוד נוחות ומאוד יקרות לאחזקה.

ברר מחלות של כל מנוע ספציפי לפני שאתה קונה-אני לא מכיר את הרכבים אבל יש סדרות אמינות יותר ואמינות פחות.

כ-ל דבר ברכב הזה יכול להתקלקל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
ראיתי לא מזמן מרצדס נפולה בגלל המתלי אויר-כמה עולה לתקן אותם?

ואני ראיתי כמה במוו עם מנוע 4.4 ששווק כי התחמם. המנוע התעוות. הכל תלוי ממצב הרכב - רכב שמור יהיה אמין, מרצדס כניראה יותר אמין ממתחרות, פשוט צריך לבדוק את הרכב במקום שבאמת מבין. עדיף לקנות אקזמפלר החל מ2002 אחרי שתיקנו את כל מחלות ילדות. מנוע V8 של מרצדס לא פחות ממדהים.

מעבר לזה לפי דעת רבים W220 מאוד אלגנטית. דווקא אני לא אוהב סדרה 7 של השנים האלו, הדגם החדש הרבה יותר יפה, הדגם הקודם נפילה של עיצוב לאומת מה שהיה מקודם. טוב שהם חזרו למסורת.

בכל רכב כל דבר יכול להתקלקל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יודע מה קורה לגבי הA8,

אבל סדרה 7 של אותן שנים גם מכוערת,וגם לא בנוייה היטב,ומנועי ה4.4 V8 של אותן שנים (ניתן למצוא גם בסדרה 6,ובX5 לרב,ידועים לשמצה).

מה גם שמערכת הI DRIVE הייתה עוד בחיתוליה ומרגישה כך,מאוד מסורבלת ולא אינטואטבית.

אגב(לא שאני בא להכנס לך לכיס) אבל האם אתה באמת מבין את עלויות האחזקה הסופר דופר אסטרונומיות של רכבים בסגמט הזה?

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...