Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכל חברי הפורום היקרים !

ברשותי רכב מדגם mazda 3 1.6 ש.י :2009 אוטומטית(צורה ישנה) .

- אני מתחיל ללמוד בקרוב וכנראה שיהיה מיותר להחזיק רכב מסוג זה , שאלתי היא האם שווה לעשות החלפה רכב תמורת רכב קטן יותר שיתאים יותר לשימוש פנימי ?

- או שבעצם עדיף למכור להתחיל להתעסק עם קונים וכל זה .

איזה רכב לדעתכם מומלץ מהבאים :

- קיה פיקנטו

- פורד פיאסטה

- סוזוקי אלטו/ סוויפט

-סקודה פאבייה

- אשמח להצעות אחרות

בתודה מראש לעוזרים והמשך שבת סופ"ש רגוע .

פורסם

אתה תפסיד הרבה מאוד כסף בשתי האפשרויות.

הרכב עם מנוע 1600 לא סחיר בעליל אודות הצפת השוק בחברות הליסינג.

אם הרכב שווה 70,000 במקרה הטוב אתה תמכור ב-60 אם לא למטה מזה (וזה עוד בהנחה שהרכב פרטי ולא היה ליסינג לשעבר כי אחרת מחיר ריאלי הוא באיזור ה50 /50 וקצת).

בטרייד אין אולי יתנו לך מחירון תמורת מחירון אבל גם כאן יש הפסד גדול (לא תקבל הנחה על הרכב שתרכוש).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כל עוד אתה לא מתכוון לרכוש רכב ששווה לפחות 20K ש"ח יותר מהרכב הנוכחי שיש לך כיום רוב הסיכויים שתקבל הצעות של 20-30% מתחת למחירון על הרכב שלך בטריידאין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...