Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קיבלתי דו" תאונה של רכב מסוג טויוטה אוריס, לרכב הייתה ירידת ערך של 10% אני מנסה להבין את חומרת הפגיעה,

מצורף סיכום דו"ח.

אשמח לגבי דעתכם,

מעוניין לדעת מה חומרת הפגיעה והאם יש מחיר עבורו כן כדאי לרכוש את הרכב, הרכב הינו יד ראשונה.

Capture.jpg

פורסם

זה קצה שלדה. אם זה היה רכב של 20 אלף ש"ח לא הייתי במקומך משתגע מזה, אבל אם זה רכב יותר יקר אז כדאי מאוד להוריד חזק במחיר, סביבות 30%.

פורסם

זה נשמע קצת יותר מקצה שלדה אם זה הגיע לקורת השלדה, פח אחורי וכנף אחורית לצורך העניין זה כבר קצה שלדה בגלל שזה תיקון שמבוצע בחיתוך וריתוך של חלק מרכב אחר, בד"כ מפירוק.

זה רק הפירוט על ירידת הערך לא דוח מלא.

אני הייתי מתרחק.

פורסם

ומה תעשה שתרצה למכור? בקיצור תתרחק אלה אם כן המחיר יהיה סופר משתלם וזה לא יפריע לך, ואתה חושב להשאר עם האוטו תקופה.

פורסם
בעיקרון המכה לא הגיע ל אגן של הגלגל, התאונה מוגדרת כמכת חניה.

איזה חלק בדו"ח מעניין?

מכת חניה ?

אתה קונה את הסיפור הזה ?

אם אתה מתכנן בעתיד למכור את הרכב רד מזה .

• תוכן חדש...