Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי רכב סיטרואן c3 שנת 2010 יד שניה ויש לי 2 שאלות:

1. כנראה הבן אדם שהרכב היה בבעלותו עישן ברכב, האם יש דרך טובה להוציא את ריח הסיגריות מהרכב? :?

2. המזגן חלש בטירוף גם על כמעט מקסימום, לכן אני מניח שנגמר הגז של המזגן, מישהו יודע על מקום מומלץ באיזור נתניה למלא בו גז למזגן (ושעל הדרך יבדוק שהכל תקין עם המזגן)? (מומלץ כמה שיותר זול אך כמובן שגם העבודה תהיה טובה, מעדיף שזה יעלה 20 ש"ח יותר אבל שהעבודה תהיה יותר רצינית)

פורסם

תבדוק שהפילטר של המזגן לא סתום.

היתה לי כזו בעיה, החלפתי פילטר ונהיה לי מקפיא ברכב

בהצלחה

משאיר את כולם בעשן:fist:

פורסם
אהלן,

קניתי רכב סיטרואן c3 שנת 2010 יד שניה ויש לי 2 שאלות:

1. כנראה הבן אדם שהרכב היה בבעלותו עישן ברכב, האם יש דרך טובה להוציא את ריח הסיגריות מהרכב? :?

2. המזגן חלש בטירוף גם על כמעט מקסימום, לכן אני מניח שנגמר הגז של המזגן, מישהו יודע על מקום מומלץ באיזור נתניה למלא בו גז למזגן (ושעל הדרך יבדוק שהכל תקין עם המזגן)? (מומלץ כמה שיותר זול אך כמובן שגם העבודה תהיה טובה, מעדיף שזה יעלה 20 ש"ח יותר אבל שהעבודה תהיה יותר רצינית)

1. בזול - לאוורר את הרכב כל הזמן ולנסוע עם חלונות פתוחים, תוך שבוע הריח יהיה נסבל וימשיך לדהות לאיטו עם הזמן (במיוחד עם קצת מטהר אויר מדי פעם). פתרון יסודי פרוק הרדיאטור הפנימי וניקויו (יקר ומיותר)

2. מה זה מזגן חלש - אם כמות האויר שעוברת היא מעטה גם אם המאורר עובד על מקסימום מדובר במסנן מזגן סתום. אם יוצא הרבה אויר אבל לא קר צריך להמשיך דיאגנוזה. גז לא צריך להוסיף בד"כ ברכב כל כך חדש.

• ספונסר פורום
פורסם

1. יש בעלי מקצוע שמתמחים בנושא ויכולים לבצע ניקיון יסודי לרכב להוצאת ריח של סיגריות. אבל אני מכין אותך מראש, אף אחד מהם לא מגיע ל-100 אחוז הצלחה. יהיה שיפור ניכר אבל לא 100%, את זה תשיג רק עם הזמן.

בקלין-קאר למשל, יש מכונה מיוחדת שעוברת על כל הריפודים ומסלקת ריחות כאלו.

2. כמו שנכתב כאן, אם עוצמת האוויר נמוכה אז יש צורך לבדוק תחילה את הפילטר של המזגן. בנתניה יש לך את מזגניסט הרכב אלסקר, מקום מקצועי מאוד שיוכל לפתור לך את הבעיה גם אם דרוש מילוי של גז וגם אם דרושה החלפה של הפילטר.

פורסם

בנוגע לשאלה 1 - אין שום צורך ללכת לבעל מקצוע. מה שאני אומר לך עכשיו הוא מניסיון .

גש לסופר הקרוב ותקנה ספרי מטהר אוויר של air weak . חשוב שתראה שזה ספרי מותאם לבדים והוא מגיע בכמה ריחות , הלבנדר חזק להפליא . חזור לביתך ורסס כמות נכבדת על הריפודים . השאר את החלונות סגורים לבערך שעה ~ שעתים ווב מקום מוצל , לאחר מיכן חזור לרכב פתח את כל החלונות וסע כמה דקות לתחנת הדלק הקרובה , כנס לילו או לכל חנות אחרת בתחנת הדלק ורכוש 2 פחיות קליפורניה מקוריות מומלץ בריח דובדבן הוא חזק להפליא ונדבק בהחלט לריפוד . הכנס לרכב את הפחיות בשעות הערב המוקדמות שהחום יורד , דאג לפתוח את אחת הפחיות עד והסוף והשניה חצי , במשך לילה שלם . למחרת בהשקעה של פחות מ 100 שקלים חדשים האוטו שלך מריח כאילו יצא מהחברה

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

מה שאתה מתאר זה בדיוק כמו לשים בושם על עצמך כאשר אתה מזיע, לפותח השרשור מה שאתה צריך זה נקיון יסודי לרכב שאותו אתה יכול לבצע בעצמך, הריח של הסיגריות נדבק לריפודים ושום מטהר אוויר לא יעזור לך במקרה הזה, מה שאתה צריך זה לקנות חומר apc (כנס לפורום דייטלינג תקרא קצת) לדלל את החומר לתוך דלי עם מים ולעבור טוב טוב על הריפודים ועל תקרת הרכב, אל תפחד לעבוד עם מים, לאחר מכן תשאיר את החלונות פתוחים תן לכל העסק להתייבש, ותראה שפעם הבאה שתכנס לרכב כבר תחוש טוב יותר, כאשר תעבוד עם סמרטוט נקי תראה כמה פיח יצא לך עליו, כל זה מעשן הסיגריות, כל הדברים שאמרתי כאן הם מנסיון שלי.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

א. תודה רבה על המדריך לניקוי המסננים, עשיתי את זה ובאמת עזר, המזגן פועל הרבה יותר טוב :)

ב. אני בהחלט אנסה את מה ש-zuzut5 הציע. רק מה זה פורום דייטלינג?

פורסם

בעמוד הראשי יש לך כניסה לעוד מספר פורמים כנס לשם ותקרא קצת בעקרון תקנה את החומר הבא

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/111-b

אתה מיישם אותו ישר על כל המשטחים ברכב ואז עובר עם סמרטוט יש גם חומרי apc שאותם צריך לדלל עם מים כאן בעצם זה ספריי.

אל תשכח להעביר שאיבה טובה על כל הרכב, תעבוד בעדינות על התיקרה.

שיהיה בהצלחה

פורסם
בעמוד הראשי יש לך כניסה לעוד מספר פורמים כנס לשם ותקרא קצת בעקרון תקנה את החומר הבא

Chemical Guys All Clean

אתה מיישם אותו ישר על כל המשטחים ברכב ואז עובר עם סמרטוט יש גם חומרי apc שאותם צריך לדלל עם מים כאן בעצם זה ספריי.

אל תשכח להעביר שאיבה טובה על כל הרכב, תעבוד בעדינות על התיקרה.

שיהיה בהצלחה

שאיבה לעבור לפני שאני משתמש בחומר או אחרי?

וראיתי שהצעת להשתמש גם ב-stp tuff stuff, מה עדיף? מה שהצעת פה או ה-tuff stuff? או שזה לא משנה?

ואם אתה יודע איפה אפשר לרכוש אותו באיזור נתניה/רמת גן אודה לך מאוד :)

פורסם

תשאב טוב טוב את הרכב לפני בכלל שאתה מתחיל את כל התהליך, ה - stp הוא חומר מצוין אך מכיון ששוק הדייטילנג התפתח לאחרונה בארצנו קיימים היום מוצרים טובים יותר, אם לא בא לך להתעסק עם משלוחים וכדומה אתה יכול ללכת לאוטו דיפו ולקנות את החומר, הוא עושה את העבודה, אך יש כאלה שאומרים שהוא פוגע בתקרת הרכב, אני למשל עדיין לא נתקלתי בתופעה, כמו כן אני עדיין ממליץ לך לקנות את החומר שהמלצתי לך מ vix יצא לך משהו כמו 60 ש"ח פלוס משלוח, הכי חשוב שתעבוד בסבלנות ואל תתייאש תהליך הניקוי הוא לא פשוט אך לאחר מכן שתסתכל על הרכב אתה תרגיש סיפוק מלא.

• ספונסר פורום
פורסם

את החומר הזה של stp ניתן לרכוש בכל סניף של אוטודיפו. את החומרים של vix ניתן להזמין מהאינטרנט עד הבית.

פורסם
את החומר הזה של stp ניתן לרכוש בכל סניף של אוטודיפו. את החומרים של vix ניתן להזמין מהאינטרנט עד הבית.

למישהו היה ניסיון עם הזמנה מהאתר שלהם ויכול להגיד שהוא אמין?

• תוכן חדש...