Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו כבר הפעם השניה שזה קורה לי, חבילה גדולה מVITACOST שמגיע לארץ (לפי בדיקה של מספר המעקב) ושולחת לי פתקים מוזרים בדואר.

החבילה שוקלת כשש קילו ומחירה כ150 דולר כולל המשלוח, אני מתאר לעצמי שצריך לשחרר אותה מאיפה שהוא, אבל מאיפה!?

למרות שיש משהו בעברית על הפתק זה לא ברור ולא כתוב מאיפה אני משחרר אותה.

בדואר ישראל אין מושג איפה החבילה שלי וDHL פשוט לא עונים לי למיילים, ביזיון מצידם ברמה מטריפה.

עכשיו אערב גם את שירות הלקוחות של VITACOST, אך חשבתי שכדי לנסות גם פה אם למישהו היה ניסיון עם פתק שכזה.

20130529_090954.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זאת חבילה שאתה משחרר אותה מהדואר הקרוב לביתך גם אני מחכה לחבילה מגרמיניה שנשלחה דרך dhl לדואר ישראל, גם לי זה היה מוזר אבל הפקידה בדואר אמרה שיש להם שירות כזה, בקיצור לך עם הפתק לדואר הרגיל.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

פעם שעברה שקבלתי פתק זהה הדואר לא ידע מה לעשות איתו וטענו בתוקף שזה לא קשור לדואר ישראל, בסוף קבלתי זיכוי.

אני חייב להודות שהפעם עוד לא נסיתי.

האם קבלת פתק זהה לחלוטין?

פורסם

אני עדיין לא קיבלתי פתק, התקשרתי ל dhl ושם נאמר לי שצריך לאסוף את הפריט מדואר ישראל כאשר הוא יגיע, באתר של dhl גרמניה כתוב שהפריט אכן נמצא בדואר ישראל ולדעתי הוא תקוע במכס.

פורסם

שיחררתי עם פתק דומה חבילה מהדואר הרגיל ליד הבית. הם אמורים להכיר את זה.

אם יעשו לך בעיות עם הפתק, תבקש לקבל את החבילה שמספרה CL731485189DE. זה המספר חבילה שלך במערכת של דואר ישראל.

פורסם

וואלה.

מאיפה אתה משיג את המידע הנחמד הזה (מספר החבילה בדואר ישראל)?

zuzut5, איך יצרת קשר עם DHL?

באתר הישראלי שלהם לא מתעסקים במשלוחים מסוג זה אלה באקספרס בלבד או משלוחים גדולים, הם לא יכולו לעזור לי והפנו אותו לDHL גלובל שפשוט לא עונים למיילים.

פורסם

התקשרתי ל dhl אקספרס והנציגה שם נתנה לי את המידע ואכן שהכנסתי את מספר המעקב באתר שלהם בגרמניה זה הראה לי שהחבילה בדואר ישראל (ככה הבנתי בכל זאת זה כתוב בגרמנית)

תלך לדואר אתה תקבל שם את החבילה

פורסם
שיחררתי עם פתק דומה חבילה מהדואר הרגיל ליד הבית. הם אמורים להכיר את זה.

אם יעשו לך בעיות עם הפתק, תבקש לקבל את החבילה שמספרה CL731485189DE. זה המספר חבילה שלך במערכת של דואר ישראל.

איך אתה יודע מה מספר החבילה ?

לי יש מספר מעקב מאד מוזר שלא מופיע בדואר ישראל רק בגרמניה.

המספר מעקב הוא 054807623050

פורסם

גם אני (פעמים, בשני משלוחים שונים) קבלתי פתק זהה, השחרור עם הפתק הנ"ל בסניף דואר הקבוע ממנו אתה מקבל חבילות.

ללא כל בעיות.

פורסם

נקווה שהפעם הדואר ישכיל וידע מה לעשות עם הפתק, לא כמו פעם שעברה.

אבדוק מחר ואעדכן.

תודה על ההענות.

פורסם
וואלה.

מאיפה אתה משיג את המידע הנחמד הזה (מספר החבילה בדואר ישראל)?

תרשום את מספר החבילה (082400888424) באתר dhl.de וזה יתן לך את הקוד שדואר ישראל מכירים (נגמר ב DE).

איך אתה יודע מה מספר החבילה ?

לי יש מספר מעקב מאד מוזר שלא מופיע בדואר ישראל רק בגרמניה.

המספר מעקב הוא 054807623050

כנ"ל. זה הקוד שלך: CL731931487DE.

פורסם

עדכון:

החבילה אכן המתינה לי בדואר, הפעם הפקידה ידע מה לעשות עם הפתק. :roll:

שלמתי 61 ש"ח מס וסה"כ כלל המוצרים שבתמונה (2 קילו קריאטין, 2.7 גיינר, 12 חטיפי חלבון ו180 אופטימן) עלו לי 580 ש"ח. 8)

סתם לדוגמה, בארץ 600 גרם קריאטין זהה עולה 198 שקל! :shock:

20130530_084859.jpg

פורסם

סתם לשם השוואה הייתי קונה בזה 40 קילו ירקות ו 25 קילו חזה עוף שהם 5.5 קילו חלבון נטו :lol: :lol: :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את האמת את הגיינר רכשתי כי נאבדו לי 3 קילו ושמתי לב שקצת קשה לי להקפיד על תזונה נכונה בזמן האחרון, כנ"ל חטיפי החלבון.

את הקריאטין אני מחלק עם חבר חצי חצי והאופטימן הוא פשוט בן זונה של וויטמין ומכסה את האדם הספורטיבי מכל כיוון.

• תוכן חדש...