Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון מאוד.

תמסור לסוכן הביטוח שאתה מסכים, רק שיוודא שלא יצא מצב שאתה מתקן, ואז הבחור נמנע מאחריות.

שאל אותו, האם הוא הקליט את השיחה עם בעלה? אם כן, אז יש לך הוכחה.

בכל מקרה, תקן ותבע את הכסף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא פניתי למיון כי סבלתי "מכאבי ביטוח" עד עכשיו אני סובל מכאבים בגב התחתון ומאז התאונה התחילו לי כאבי ראש.

אני מודה לכולם על התגובות והייעוץ עד כה.

עדכון לגבי הנהגת הפוגעת: היא כרגע טוענת שנסעתי ברוורס בכיכר ופגעתי בה. לי יש עדה אחת (שישבה איתי באוטו) ולה אין עדים.

בעלה הציע לסוכן הביטוח שלי תיקון על חשבונו בלי לערב ביטוח. סוכן הביטוח שלי אמר לי שהצעה זו שקולה להודאה באשמה.

המכה הייתה בעצמה חזקה?

לא כתבתי את זה מתוך זלזול חלילה, זו עצה אמיתית. לא תמיד המאמץ של רדיפה אחרי הביטוח ולהיות מסומן אצלם שווה את התהליך.

מה גם שפעם אחרונה שבדקתי עדיין לא מצאו תרופה לכאבי גב תחתון.

לגבי התשלום- אןי מבחינתך משמעות לקבל כסף מהביטוח או מהנהגת הפוגעת, רק וודא שאתה מתקן את הרכב במוסך שאתה רוצה.

פורסם
עדכון לגבי הנהגת הפוגעת: היא כרגע טוענת שנסעתי ברוורס בכיכר ופגעתי בה.

כן, מאד אמין. :roll: נסעת ברוורס,בכיכר עגולה, והספקת לתפוס כזה שוונג, שפירקת לעצמך חצי רכב ואת הגב.

באמת מאד משכנע.:evil:

באותה מידה היא יכולה היתה לטעון שהוצנחת עם האוטו מהרקולס ונחתת לה בול על החזית של האוטו.

אל תתרגש. אלו פרפורי ההתחמקות המוכרים של הישראלי היפה.

שום שופט לא יתייחס לכך ברצינות.

תאסוף קבלות על כל נזקיך ותבע אותם בבית משפט לתביעות קטנות אם היא לא תשלם בטוב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בהחלט נכון. אצלי היה מקרה מורכב, שנהגת חתכה אחרת, וזו שנחתכה פגעה ברכבי החונה. בשיחה עם בעלה של החותכת מיד הבהיר לכל הצדדים שהוא עו"ד מפורסם. זה לא מנע מכך שאת כל הנזקים, לכלל הרכבים, הוא שילם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עדכון: בעלה של הנהגת הפוגעת ירד מהטענה שעשיתי רוורס באמצע הכיכר ונכנסתי בה. הוא הפעיל את הביטוח שלי וביום ראשון הרכב שלי נכנס למוסך ואני מקבל רכב חליפי, בכפוף לבדיקת שמאי של שירביט (חברת הביטוח שלי).

החלקים שיוחלפו: פנס אחורי ימני, מכסה בגאז', פגוש אחורי.

פורסם

טוב, זה היה ברור שהטענה המופרכת הזו לא "תחזיק מים".

בשכל עשה הבעל שירד מהשטות הזו.

תקרא היטב את דו"ח השמאי.

חפש שם מושגים כמו:

"יישור פח אחורי"

"מתיחת קורת אורך"

או דברים אחרים שמעידים על פגיעת שלדה הגוררת ירידת ערך.

תבדוק היטב את הרכב בקבלתו, כי אתה חותם שהכל בוצע לשביעות רצונך.

תראה שהצבע אחיד, ללא תפוזיות, ללא גליות בפח, שכל החלקים הותקנו ישר וטוב.

אל תתבייש לבקש שיישפרו דברים שלא נראים לך.

אגב-לפי תקנות המפקח על הביטוח, אתה זכאי לקחת שמאי פרטי מטעמך, שאינו קשור בשום אופן לחב' הביטוח, ושכרו בכ"ז ישולם ע"י הפוליסה של הפוגע. למשל, את אלי אמרן ,חבר הפורום. כך תהיה בטוח שאתה מקבל פיצוי אמיתי על כל הנזק שנגרם, כולל ירידת ערך, ושכל החלקים הדרושים החלפה יוחלפו בחלפים איכותיים, והעבודה תבוצע בצורה מקצועית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
שלום.

היום בצהריים נסעתי בטבריה ברחוב יהודה הנשיא. נכנסתי לכיכר ובעקבות רכב שנסע מלפניי שהאט, נאלצתי להאט גם אני. בדיוק ברגע זה נכנסה בי מאחורה נהגת ביונדאי טוסון.

אני וחברתי שהיינו ברכב שלי התפננו עצמאית למיון כעבור שעה בעקבות כאבים בגב ובצוואר.

הרכב שלי במצב נסיעה ונגרם נזק רב לפגוש ולבגאז'. אני מבוטח במקיף וחןבה. רשמתי את כל פרטיה.

אני נהג חדש. מה ההליכים שצפויים נגדי? האם צפויה לי שלילה? אי חידוש רישיון?

מה לגבי שאר הפרוצדרות לגבי הנזק לרכוש ולגוף? איך מתחילים את התהליך?

אמנם זה פורום של מבינים אך לגופו של עניין אמליץ לך לפנות לעו"ד תעבורה שכמובן מבינים יותר מכולנו בנושא זה ויכולים לסדר כל בעיה הנגרמת ממצב זה..

קרה לי מקרה דומה לשלך וניסו גם להפיל עליי את התיק אך החלטתי להשתמש בשירותיו של עו"ד אברהם ג'אן שקודם כל הצליח להוציא אותי ממצב של נאשם שניסו להכניס אותי אליו למרות שאני לא, ונוסף על כך עזר לי לארגן את התביעה והדיווח על תאונה כך שבסופו של דבר קיבלתי גם פיצויים על האמבולנס והמיון.

• תוכן חדש...