Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שלום רציתי לדעת חוות דעת על שני המכוניות האלו,אני מעוניין לקנות רכב שני לבית שנים 2008-2009

רציתי לדעת מה החסרונות של הדגמים ומה היותר נותנת תמורה למחיר(דלק ומוסך).

תודה

שרון

פורסם

מבחינת צריכת דלק ועלויות אחזקה יש יתרון קל ליונדאי. היא קצת יותר זולה לאחזקה וקצת יותר חסכונית בדלק. ההפרש לא מאוד גדול, אבל קיים ומניסיוני לטובת היונדאי. כל זה, בהנחה כמובן שאתה מדבר על דגמי ה-1,600 סמ"ק הנפוצים יותר.

למאזדה יש יתרון קל מבחינת הביצועים ואולי גם העיצוב (זה עניין של טעם אישי).

פורסם

היונדאי נחמדה ולא יותר מזה. הפלסטיקים שלה נראים חד פעמיים ומנוע לא ממש אמין לפי דעתי. הבעיה הכי מעצבנת ביונדאי (אני נוהג הרבה ביונדאי) היא 2 הברגים שיש לה על ההגה. בזמן שאתה מסובב אתה ההגה הם פשוט נתקעים לך מול הפרצוף!!! זאת דעתי האישית.

לגבי המאזדה, זה רכב יפני ממש אמין ואין הרבה מה לפרט. פנים הרכב נראה יותר משוכלל מהעיצוב המשעמם של ה-i30 והיא נראת יותר טוב.

תלך על המאזדה כי היא נשמרת יותר טוב במחירון לעומת היונדאי.

פורסם
היונדאי נחמדה ולא יותר מזה. הפלסטיקים שלה נראים חד פעמיים ומנוע לא ממש אמין לפי דעתי. הבעיה הכי מעצבנת ביונדאי (אני נוהג הרבה ביונדאי) היא 2 הברגים שיש לה על ההגה. בזמן שאתה מסובב אתה ההגה הם פשוט נתקעים לך מול הפרצוף!!! זאת דעתי האישית.

לגבי המאזדה, זה רכב יפני ממש אמין ואין הרבה מה לפרט. פנים הרכב נראה יותר משוכלל מהעיצוב המשעמם של ה-i30 והיא נראת יותר טוב.

הפלאטיק בI30 זה משהו נוראי! וגם היא ממש לא נוחה!

לדעתי עדיף מאזדה גם בנוחות וגם בביצועים

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
הפלאטיק בI30 זה משהו נוראי! וגם היא ממש לא נוחה!

לדעתי עדיף מאזדה גם בנוחות וגם בביצועים

הפלסטיקה ב I30 היא בדיוק אותה פלסטיקה כמו במאזדה 3 - בסיסית ופשוטה.

ה I30 זריזה וחסכונית מהמאזדה, למאזדה יתרון בדמות התנהגות כביש עדיפה, אם זה מעניין את מי שרוכש אותה.

נוחות הנסיעה אינה גבוהה בשניהן, אבל גם כאן היונדאי עדיפה במעט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גיבוב של שטויות !

א. מה בדיוק לא אמין במנוע של הרכב הזה ?

ב.אם אתה חושב,שמאזדה במיוחד יוצאת ליסינג /השכרה תשמור על ערך יותר מהיונדאי אתה חי בסרט

הבעלים של מאזדות שאינן פרטיות נאלצים להוריד 25-30% לפחות (אני מדבר על מנוע 1600,הדגם הפשוט) כדי שמישהו יסתכל על הרכב שלהם בכלל,כאשר חברות הליסינג מוכרות במחיר זהה רכבים חדשים יותר,עם אחריות ותנאי מימון שאדם פרטי לא מסוגל לתת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היונדאי זריזה ונוחה יותר וגם חסכונית יותר. לגבי פלסטיקה וכאלה "על טעם ועל ריח..." איכות מיוחדת לא תמצא באף אחת מהן.

אם היית קונה מליסינג אז על המאזדה יכולת לקבל הנחות נאות, היונדאי מבוקשת יותר. בגלל שמדובר בפרטיים (5 דלתות במאזדה הוא 99% פרטי) אז המחירים דומים.

• תוכן חדש...