Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Elm327 OBD-II

kaliberon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי פורד פוקוס שנת 2005 ונדלקה לי מנורת המנוע.

קניתי מEBAY את ה- ELM327 OBD-II interface עם החיבור של ה-USB כדי להתחבר למחשב הרכב ולראות מה הבעיה.

אך משום מה הלפטופ לא מזהה לי את המכשיר לומרות שהתקנתי את הדרייברים שקיבלתי מהמוכר (לפני בכלל שאני מחבר למחשב הרכב).

אני עובד עם מערכת הפעלה של WIN 7

האם זה בעיה של דרייברים או שאני עושה משהו לא בסדר ?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אך משום מה הלפטופ לא מזהה לי את המכשיר לומרות שהתקנתי את הדרייברים שקיבלתי מהמוכר (לפני בכלל שאני מחבר למחשב הרכב).

אני עובד עם מערכת הפעלה של WIN 7

האם זה בעיה של דרייברים או שאני עושה משהו לא בסדר ?

תודה רבה לעוזרים

לא הבנתי , איך המחשב יזהה לך אותו , אם לא חיברת את המתאם לרכב , הרי הוא מופעל דרך שקע הדיאגנוסיטיקה (היינו נותן לו מתח )

חבר אותו לרכב ואז תנסה לשדך אותו למחשב

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

ברגע שאני מחשב את הEML327 לרכב לא נדלקת לי שום נורה :\

אך ברגע שאני מחשב את הUSB ללפטופ נדלקות לי כל המנורות אחת אחרי השנייה לרגע

ואז נשארת רק הנורה האדומה.

למישהו יש רעיון ?

תודה

פורסם

שאתה מחבר את ההתקן לרכב אמורה לדלוק לך עוד לפני ההנעה נורה אדומה בהתקן עצמו. לאחר ההנעה והזיהוי מול המחשב מרצדות שאר הנורות בהתקן. אם היית מזמין את ההתקן שמיתחבר בבלוטוס לאייפון זה היה עובד באופן וודאי עם האפליקצייה של TORQUE. ידוע שעבור המחשב זה דיי בעייתי עם התוכנות והדרייברים. הוא לא תמיד מזהה את ההתקן כמו שצריך.

פורסם

למישהו יש את ההתקן הזה עם חיבור ה-USB ?

התקנתי WIN XP (כי חשבתי שאולי זה לא תומך ב7) תחנה וירטואלית וכשאני מחבר את ההתקן בUSB וזה מה הוא רושם לי

מצורף תמונה

תודה לעוזרים

c.PNG

• תוכן חדש...