Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח.

לדוד שלי היה וולוו s40 2000 טורבו.

הוא השקיע עלייה הרבה מאוד וכל דבר היה מכניס לחברה, אבל אחרי שהלך לו טורבו פעם שניה הוא זרק את הרכב ואני לקחתי אותה אלי.

שמתי לה טורבו אבל נראה לי שהטורבו ששמו הוא לא של המנוע הזה. איך אני יכול לדעת איזה טורבו צריך לשים למנוע?

וכשאני פתחתי את הטיימינג הכיוון של הטיימינג היה 2 שיניים יותר בכיוון וכשהייתי מחזיר את זה לכייון האורגינל האוטו לא היה מניע לי ביכלל.

עכשיו הוא מניע אבל הטורבו לא ניכנס לפעולה. מישהו יודע למה הטורבו לא עובד?

שכחתי לציין שזה דגם דיי מוזר. שאני לא מוצא לו חלקים ביכלל. מצאתי כמה וכמה s40 אבל החיישנים שונים

לפי מה שאמרו לי אנשים זה דגם דיי נדיר.

פורסם
שלום וחג שמח.

כשאני פתחתי את הטיימינג הכיוון של הטיימינג היה 2 שיניים יותר בכיוון וכשהייתי מחזיר את זה לכייון האורגינל האוטו לא היה מניע לי ביכלל.

WTF???:shock:

פורסם

שלום רב

ב s40 יש תזמון משתנה ונראה כי נגעו בו מבלי לנעול את המנוע עם כלים מיוחדים

יש לנעול את המנוע ולבדוק את הסימונים , לגבי הטורבו אפשר לחבר שעון ואקום לבדיקת הגדישה

פורסם
שלום רב

ב s40 יש תזמון משתנה ונראה כי נגעו בו מבלי לנעול את המנוע עם כלים מיוחדים

יש לנעול את המנוע ולבדוק את הסימונים , לגבי הטורבו אפשר לחבר שעון ואקום לבדיקת הגדישה

עשינו עם הנועלים ןלפי הסימנים השאלה שלי איך אפשר לדעת איזה דגם מנוע הרכב הזה??

איזה t הוא

פורסם

S40 זה T4

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

שלום רב

כאשר נועלים את המנוע עם הכלי מאחורי גלי הזיזים ( מפרקים את חיישן גל זיזים ).ועם הנועל של הקרנק ( מפרקים את הסטרטר )

הסימונים אמורים להתלכד .בהוראות ההרכבה של וולוו יש סדר פעולות מסויים דבר זה חשוב מכיוון שני גלגלי הזיזים לא נעולים עם זיז אלא יש בגלגל של יניקה חורים אובליים גדולים למדי וגלגל הפלטה vvt הוא ננעל עם בורג מרכזי ( כמובן בטורק מדוייק )

כאשר עובדים לפי הספרות כל הסימונים מדוייקים וללא כל זאת לעולם לא תוכל לדעת עם המנוע מתוזמן נכון .

כאשר השסתומים לא סגורים לחלוטין בעבודה הטורבו לא יוכל לדחוס .

• תוכן חדש...