Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מגבר יד 2 מהפורום באתר עם כבלים שאין לי מושג איך קוראים להם אבל הם בצבע אדום וכחול ועם פיוז ומי שקניתי ממנו אמר שזה איכותי ומספיק. כעת רציתי להתקין אותו והתחלתי לבדוק מחירים. היה אחד שהציע לי התקנה ב-200 שקל ואחד שהציע לי ב-400. כששאלתי למה ההפרש כזה גבוה הבחור של ה-400 הסביר שההתקנה של ה-200 תהיה חאפרית ולא איכותית ואני ישמע רעשים. אני נוטה להאמין לו, האם זה נכון? והאם מחיר של 400 שקל(שלטעמי מוגזם) הוא מחיר סביר.

תודה.

פורסם

אין דבר כזה מחיר מוגזם להתקנה אלא אם כן מבקשים ממך 2000 ש"ח.

אם כל הכבלים והחיווט הם ממך והוא רק מתקין לא בטוח שזה יהיה חאפרי (הבחור של ה200 ש"ח), הרי כל החיווט עולה סביב ה200 ש"ח.

גם 400 ש"ח זה בסדר גמור, ת'אכלס, תלוי במוניטין של הבנאדם - תתקין אצל אחד שראיתה התקנות שלו או לפי המלצות של אנשים שאתה מכיר.

פורסם

כל מתקין לוקח סכום אחר אתה יכול לקבל בסכום של 400 את אותה ההתקנה כמו של ה 200 לא תמיד אתה מקבל התקנה טובה ממליץ לך לבדוק לפני כן ,תעבור אצל כמה מתקינים ותבדוק מחירים וכו", יש לך כאן אנשים שמעלים התקנות שלהם תראה את ההתקנות האלה

פורסם

מחיר סביר מאוד. מאוד תלוי במוניטין של המתקין שאליו אתה הולך. ברור שתמיד תוכל למצוא יותר זול השאלה היא איך אותו מתקין עובד ..

פורסם

את ההוא של ה-200 אני לא מכיר. לעומת זאת על ההוא של ה-400 המליץ לי אחד שהתקין לי את הדיבורית ואז ההוא של ה-400 התחיל להסביר לי שהוא צריך להעביר כבל RCA דרך הקאנטים ועוד כל מיני הסברים שאני לא זוכר וגם לא כל כך מבין. הוא טוען שאם אני אלך להתקנה של ההוא של ה-200 אני אשמע רעשים כי הוא יעשה התקנה זולה.

אם אלך להוא של ה-200 מה להדגיש בפניו? זאת אומרת מה להגיד לו כדי להדגיש לו שאני רוצה התקנה טובה ולא חאפרית.

פורסם

תציין בפניו "עניין הרעשים באחריותך אם יש רעשים מהמערכת או המגבר עובר למצב פרוטקשן זה באחריותך."

אם ה-RCA בא ממנו (אני לא מאמין כי ההתקנה עולה כולה 200 ש"ח), אז כמובן תציין בפניו שיביא RCA איכותי (רק חברות מוכרות) וכמובן, תעקוב אחריו במהלך ההתקנה שלא יעשה קיצורי דרך לא ישבור כל מיני דברים או יהרוס.

אני בטוח שזה יעורר אצלו מנורה אדומה שלא שווה לו לעשות משהו חאפרי כי גם ככה הוא יפרק הכל ולא יקבל שקל.

פורסם

לדבר בשפה גבוהה כל אחד יכול אני אישית נכוותי בהתקנה לא לעניין עם כאבלים לא איכותיים ועבודה גם כן לא להתגאות בה (קליפסים ותושבות של הדיפון חזרו שבורים) וכו'.

המחיר לא אומר כלום, אבל כמובן תציין בפניו שכל נזק שנגרם הוא יישא באחריות בין אם זה קליפס שבור של הדיפון, פלסטיקה שבורה שלא תחזור למקומה אחרי זה וכמובן בעיות שנגרמות עקב התקנה לקוייה.

JL Audio

פורסם

טוב נראה לך אלך על ההוא של ה400 כי ברור שההוא של ה200 לא יגיד שהכבל rca שלו לא איכותי וההתקנה שלו פשוטה.זה לא אומר כלום לגבי ההוא של ה400 אבל לפי איך שהוא דיבר אני נוטה להאמין לו. תודה לכולם.

פורסם

כי הוא השתמש בכמה מושגים בתחום האודיו שפותח השרשור לא מכיר..

אל תשאל אם זה איכותי תשאל איזה RCA ותחזור לכאן ותשאל עליו כנ"ל לגבי הכאבלי מתח וכו'., זה מה שנקרה להתייעץ כי לתת מחירים כל אחד יכול.

הדוגמא הכי הכי פשוטה:

לך לזאפ כנס למכירה של אייפון אחד ימכור ב3000 השני ב4000, זה שב4000 טוב יותר?

JL Audio

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מיצובישי כריזמה 98. התקנתי את המגבר עם חבר וכשהוצאנו את הרדיו דיסק ראינו שיש רק יציאה אחת למגבר אז חיברנו בינתיים רק את האחוריים(לJBL 70 RMS). זה סוג המגבר: MAC AUDIO Z4100 ולפי מה שהבנתי הוא צריך לתת 100RMS לכל רמקול(יש לי גם קומפוננטי. תתקנו אותי אם אני טועה). בקיצור ניסינו לשחק עם הכיוונים אבל כמעט ולא מורגש הבדל. אין לי מושג למה זה(יש מצב בגלל החיווט? אבל בהמשך היום אני ישתדל להעלות תמונות של החיווט).

בנוסף יש לי עוד שאלה בנוגע ליציאה של המגבר ברדיו דיסק, האם אפשר לקנות מפצל או שצריך לקנות רדיו דיסק חדש עם 2 יציאות למגבר?

תודה.

• תוכן חדש...