Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כרגע נוהג במיצובישי לאנסר 2006

ברכב יש סט 6X9 של MBQUART (אני לא זוכר את הדגם, ארשום בהמשך אם דרוש) ומגבר CARDINAL V15 שאותו אני מאוד מעוניין להחליף (גורם לרעשים)

אני חושב שה6X9 טובים יחסית והייתי מעוניין להוסיף להם סט קומפוננט מקדימה וסאב בבגאז'.

יד שניה היא אופציה ואפילו רצוי לגשת לכיוון היד שניה מכיוון שתהקציב לכל העניין עומד על כ2000 ש"ח...

להבנתי רצוי לרכוש מגבר אחד של ארבעה ערוצים בשביל הקומפוננטים וה6X9 ועוד מגבר "מונו" עבור הסאב...

אגב באוטו מותקן רדיו-דיסק של קנווד, ואני מאזין בעיקר למוזיקת טראנס ורוק

אשמח לעזרה והצעות

פורסם

טעות בפיך, הכיוון שלך למגבר 4 ערוצים הוא נכון,

אל המגבר תחבר את הקומפוננט הקידמי ואת הסאב.

את ה6*9 תחבר ישירות לHU.

זאת ההתחלה שלך, משם אם לא תספיק לך התוצאה תוסיף מונו.

2000 לסאב + קומפוננט + מגבר - ממש קשה למצוא סט אפ טוב,

עדיף לחסוך עוד קצת ולמתוח את התקציב.

פורסם

באמת ? גם אם מדובר בציוד יד שניה ?

אני מניח שאפשר למתוח את התקציב ל2500 או 2700.. אבל הייתי מעדיף להמנע מסכומים כאלו..

פורסם

לפי דעתי את. יכול להביא אחלה סט ומגבר וסאב בסכום הזה.

תיסתכל בחתימה שלי את הציוד שיש לי והוא בידיוק עלה לי את אותו סכום שאתה כתבת!

פורסם
אז תמנע מלחבר בנתיים אם ה 6X9 למגבר.. :lol:

רות. אבל מה הלאה ? איזה מגבר אני קונה במקום הנוכחי (הגרוע) שלי ? איזה קומפוננטים לחפש ? איזה סאב?.. אני אבוד לחלוטין

פורסם

הרץ היי אנרגי ומגבר jbl gto 1004/75.4 ואיזה סאב שתבחר

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

• תוכן חדש...