Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב יד שנייה (כ 3 שנים על הכביש) לנסיעה בין עירונית לעבודה (אזור שוהם-הרצליה) כ 37 ק"מ לכל כיוון.

דרישות:

1. אמין

2. מושב אחורי מתאים לשני בוסטרים + כסא לילד (זה לא הרכב המשפחתי העיקרי)

3. חסכוני

4. סביר מבחינה בטיחותית

הערות

- ברשותינו מאזדה 5 שתשמש כרכב המשפחתי העיקרי

- צפי ק"מ שנתי לרכב כ 23000-25000

- כיום יש לנו תינוקת (בת חודש) + שני ילדים ( 3 ו 5) כאשר התינוקת תהיה צמודה לאשתי עד גיל שנתיים (מגיל שנתיים אצטרך אופציה גם לה ברכב)

- אני לא בחור מפונק (לא חייב רכב מאובזר או מפנק במיוחד, שיהיה סביר לנסיעה בין עירוניח).

אשמח לשמוע המלצות לגבי רכב עם שיקול לגבי מחיר רכישה מול צריכת דלק.

אני חושב להחזיק אותו למשך 4 שנים.

תודה,

ירון

פורסם

מה התקציב? מניח שכל רכב משפחתי יעשה את העבודה. חסכוני זה רק דיזל. כל רכב משפחתי בנזין שתיקח תיהיה לו אותה צריכה גדולה של דלק (בסביבות 1 ל10). מסלול שאתה עושה כולל פקקים (תלוי משעה) ולמרות מרחק יחסית קטן זה יכול לקחת מעל שעה נסיעה, כך שחיסכון בדלק לא יזיק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חשבתי בסביבות 60 אלף ש"ח אבל יש לי גם יותר באם יש צורך (השתחרר לי סכום כסף ואני מתכוון לרכוש עימו רכב במקום רכב הליסינג הקיים היום ולנסות ולסגור את המשכנתא - אבל גם אם תישאר קצת משכנתא זה לא נורא)

בהלוך אין לי פקקים (יוצא בשש בבוקר) בחזור יש בד"כ פקקים (נסיעה לוקחת 45-55 דקות)

פורסם

הייתי שוקל מגאן דיזל אם ידני בא בחשבון (היא טובה מאוד מבחינת הבטיחות). יש לה מנוע דיזל 1.5 וניתן להגיע איתה לצריכה הרבה יותר טובה מרכב בנזין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם תמצא בקרסו רנו מגאן פרטית עם ק"מ נמוך זו יכולה להיות עסקה מעניינת.

לא הייתי קונה רכב ליסינג (לאו דווקא רנו) עם ק"מ גבוה כיוון שאתה צריך רכב שיחזיק מעמד 100,000 ק"מ בלי תקלות רציניות.

אפשרויות נוספות: I30 קרוסוואגן (תצורת סטיישן),פורד פוקוס- חפש בזהירות בחבות הליסינג הגדולות- אפשר באופרייט ליס/הרץ/אלבר למצוא מכונית שמורה עם ק"מ נמוך /נמוך מאוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה.

האם הרנו מגאן אמינה?

מה לגבי טויוטה קורולה?

אני נוהג היום בטויוטה קורלה בת שלוש שנים שמורה מליסינג (הייתי הנהג היחידי עליה) אך היא עם 94,000 ק"מ

פורסם

אני חושב שתקנה את הקורולה שלך בהנחה טובה מחברת הליסינג.

רכב פשוט ,מרווח ואמין וחסכוני יחסית בדלק.

הקילומטרז׳ מעט גבוה אבל אתה מכיר את הרכב ואת עברו.

מכירה עתידית? הורדה נכונה במחיר תביא את הקונה המאושר, זה דגם מבוקש יחסית ולכן אינני חושש מזה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בהנחה שאקח את הטיוטה מהליסינג, איזה טיפולים צפויים לי?

מתי מחליפים רצועת טיימינג ברכבים אלו?

כמה מחיר בד"כ מורידים מהמחירון בחברות ליסינג?

פורסם

בקניה ישירה אתה יכול לקבל כ-20% הנחה.

זה נתון למיקוח ותלוי ביחסים של קצין הרכב שלך עם הסוכן של הליסינג.

דע שמבחינתם הם חוסכים את ה"הכנה למכירה" שהם עושים לכל רכב לפני כניסתו למיגרש ואת התיקונים שיצטרכו לבצע בעיקבות בדיקת הקניה של רוכש אחר.

אתה קונה את הרכב AS IS ולכן ההנחה צריכה להיות גדולה.

כל האמור הוא מניסיון שהיה לי עם קנית רכב מחברת אלבר. אולי בחברות אחרות זה קצת שונה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...