Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום למלא אוויר בפנצ'רייה הקבועה שלנו ודיברתי עם הבחור שם על חישוקי מגנזיום לקורולה שלנו (14 אינטש).

הבחור טען שהוא יכול להזמין לי גודל 14 חישוקים קוריאניים ב2000 שקל, גם הראה לי "תמונה" (היו שם כלב עצבני שנבח עליי אז לא הייתי ממש מרוכז).

בכל אופן, קיימים דגמים קוריאניים לגודל 14? מצד שני, אני באמת רוצה לעשות את זה נטו ליופי ולא יודע אם שווה להשקיע 2000 שקל אחרי שהשקעתי כל כך הרבה על האוטו מהכסף שלי ועל האוטו שלא שלי.

בכל מקרה גם ליופי רצוי שהג'אנט יהיה קצת יותר איכותי ממשהו סיני עלום שם.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום חלק מהחברות מייצרות ג'אנטים מקוריים בסין.

יופי זה עניין של טעם, 2000 ש"ח זה דיי יקר לג'אנט בלי שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ולמה קוריאני אמור להיות איכותי יותר מסיני?

בהנחה שקוריאה מייצרת מכוניות וצמיגים, אני משער שזה עדיף על סיני?

השאלה שלי היא אם הוא עובד עליי ואין חברות חוץ מסיניות בגודל הזה?.

פורסם

כמובן שישנם ג'נטיים איכותיים במידה שלך, העניין הוא שהם יעלו לפחות אלפייה יותר.

ברכב שלך ספציפית, כשהמטרה היא נטו יופי, אין כל מניעה לשים ג'נט סיני.

בהפרש שתחסוך קנה סט צמיגים איכותיים.

פורסם

זאת הבעיה, אין לי בעיה לשלם 3000 שקל על ג'אנט 14 של חברה מוכרת (לנסו,BBS ועוד כמה)

הבעיה שבישראל?אין בכלל דבר כזה. כל המידות 14 הם ג'אנטים סיניים.

כמובן שאין לי בעיה עם ג'אנטים של חברות איכותיות שמיוצרות בסין, אני מתכוון לכל מי שלא הבין לג'אנטים שמיוצרים בסין ואין להם שם ולא יודעים מי הם.

זה מצחיק, אבל יש חברות סיניות מוכרות במקרה אולי?

הנה:

http://www.discountedwheelwarehouse.com/Veloche_Wheels.cfm

מישהו מכיר אותם?

פורסם
בהנחה שקוריאה מייצרת מכוניות וצמיגים, אני משער שזה עדיף על סיני?

השאלה שלי היא אם הוא עובד עליי ואין חברות חוץ מסיניות בגודל הזה?.

זה גם מה שאמרת על המגבים של בוש, אפילו שאמרתי לך אני ועוד אנשים שחבל ותקנה את הסינים הפשוטים והזולים לא הקשבת, בסוף קנית, ועכשיו אתה מבין בעצמך שזו הייתה טעות, וגם רשמת את זה רק במילים אחרות.

אז אולי תפנים שכמעט הכול, במיוחד הדברים הזולים, מיוצרים בסין, אבל זה לא אומר שהם לא טובים וישר צריך לשלול אותם, אם בא לך להשקיע בג'אנטים "קוראניים"(:roll: ) תהנה לך.

לדעתי זה או שתשקיע ותקנה ג'אנטים טובים ואיכותיים, או שתקנה פשוטים וזולים, כי "קוראניים"/"ויאטנמיים"/"תאלינדים" זה בסופו של דבר סינים שהמוכר פנצ'ריה שיווק בצורה שונה.

פורסם

אתה צודק,

אבל יש לי נקודה שאני רוצה להסביר:כשאתה רוכש מוצר סיני לרכב, למשל, שהוא לא בהכרח משהו בטיחותי, המצב קליל יותר.

ג'אנט זה מצב בטיחותי, האם זה לא ככה?אתה צריך ג'אנט של חברה טובה שלפחות עומדות בתקנים ויש להן שם ואתרי אינטרנט.

לא חברת צינג' צונג', שלמרות שכל הג'אנטים הסיניים האלו בעיניי מאוד יפים אך עדיין לא ממש נראים לי כאלו שיעמדו בעומס או שאני ארגיש בטוח איתם.

בסך הכל השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות בארץ לרכוש ג'אנט בקוטר 14 של חברות נורמליות, כמו OZ,לנסו או כל חברה שהיא לא סינית.

בהנחה שהרכב היה חדיש יחסית, פחות מבן 7-8 ועם ק"מ נמוך הייתי כבר בוחר להעלות מידה ולרכוש ג'אנטים של לנסו בגודל 15 המוכרים היטב לדעתי כאן, אבל מה לעשות שחברות לא משקיעות על קוטר 14.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, כל החברות פרימיום שציינת - BBS, OZ, LENSO - לא מייצרות חישוקים בקוטר 14 בכלל.

אין דרישה לחישוקים איכותיים במידות האלו וצריך לזכור שקהל היעד של המותגים האלו נוסע על רכבים יקרים/חדישים/גדולים יותר וכאלו שמצויידים בחישוקים גדולים מ 14.

באותו עניין, קח בחשבון שהבעלים של OZ הם.. סיניים וכבר היום, חלק מהחישוקים של OZ מיוצרים בסין. כנ"ל גם לגבי הרבה מותגים אחרים שאתה מכיר.

ובקיצור, יש סיני ויש סיני. לפסול דגם או חברה רק בגלל מוצאם זה לא רעיון טוב.

כל הג'נטים שמגיעים לארץ מיוצרים ונושאים באותם תקני בטיחות. על כל חישוק מוטבע התקן וכמה משקל מותר לו לשאת (סביב ה 550 ק"ג לחישוק במידות האלו)

דודי

לשפר בלי להתפשר

פורסם

א,oz כן מייצרים ב14 אינץ דגם שניקרא "סופרטוריזמו"

ב,מה קשור אם יש דרישה או אין דרישה,מי שמעוניין במשהו ספציפי כמו הבחור כאן,אז כן מייבאים לו במיוחד.

ג,קהל היעד של מותגים כמו oz זה קהל איכותי כמו שיש בפורום הזה,שאוהב את המותג הזה,ולא קשור באיזה רכב הוא נוהג.

ד,הג'אנטים שאנחנו מביאים לארץ של oz מיוצרים אך ורק באיטליה.

חג שמח

פורסם

ובקיצור, יש סיני ויש סיני.

מסכים.

אתה לא יכול לאשר חוקית 15" וזהו?

בכל מקרה 2,000 לדעתי זה ממש יקר. קניתי לפני כמה שנים LENSO BSX חדשים במידה 15" רחבים במיוחד + צמיגים של

יוקוהמה C DRIVE ברוחב 205 חדשים בפחות מ-3,000 ש"ח.

הלכתי לפנצ'ריה עם משקל ושקלתי ג'אנט ג'אנט, תחפש משהו קל והטויוטה (שגם ככה מפלצתית) תיתן בראש!

הג'אנטים על ה-MK2 שלנו:

16346_1252473426514_3369282_n.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...