Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

ניסיתי היום להניע את הרכב לאחר שהוא עמד כיממה.

המנוע נשמע שהוא מתחיל להסתובב אבל לאחר כחצי שניה הוא הפסיק והתחילו תיקתוקים יחד עם הבהוב כלל האורות והמחוונים ברכב.

בדקתי עם פלוק את מתח המצבר והתקבלה תוצאה של 12.3 וולט.

יש לציין שזהו המצבר המקורי (למעלה משנתיים וחצי).

האם יכול להיות שהמצברים בכול זאת ״גמור״?

אם כן, איזה מצבר מומלץ לרכב שלי עם מערכת סאונד מוגברת.

הרכב הוא סקודה פאביה 1600, אוטומטית שנת 2010.

תודה מראש,

ניצן

פורסם

הסממנים שאתה מתאר פה מעידים על מצבר גמור, אך מצד שני לי יש את אותו הרכב בדיוק כמו שלך - רק יותר ישן בשנתיים. זאת אומרת שהרכב שלי כבר למעלה מ- 4 שנים על הכביש ואני עדיין נוסע על המצבר המקורי (מקווה שאני לא פותח פה). כשאני לא נוסע ברכב שלושה ימים ומעלה הסטארטר מסתובב חלש מהרגיל (לא היה פעם), אבל מניע בניסיון ראשון וללא הבהוב נורות. אני נוסע רק בכבישים בין עירוניים ולא עומד כלל בפקקים.

יכול להיות שהשארת את אחד מהגופי תאורה עובדים (תאורת מפות או נוסעים) או את דלת תא הכפפות פתוחה? במצב ראשוני הרדיו דיסק מתנתק לחלוטין עם הוצאת המפתח, יכול להיות כשהתקנת את המערכת שלך ביטלת את האופציה וכעת המערכת נשארה עובדת? במידה וכן תתניע עם כבלים וסע חצי שעה בלי אורות להטעין את המצבר, במידה ושום דבר לא הושאר עובד תחליף מצבר.

כשתחליף מצבר אנא עדכן סוג ועלויות - במוקדם או במאוחר (כנראה במאוחר) אני גם אצטרף להחליף.

פורסם

שלום,

הבעיה אכן הייתה במצבר שמסר את נשמתו..

עלות החלפת המצבר הייתה בסביבות ה-600₪.

למצבר 60 אמפר של בוש עם 20 חודשי אחריות.

בברכה,

ניצן

• תוכן חדש...