Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

פג'ו 107 .רימי שמשות בהתקנה מקומית של קוברה (ת"א).

אחרי 7-8 חודשים פתאום היו כמה פעמים בודדות שלא עבדו בנעילה.

ואז זה התגבר עד למצב שלא עבדו בכלל.

לפני כמה ימים החליפו לי בקוברה-מייד ובלי בעיות- את "המוח" שמקבל את האות .

אבל כבר בבדיקה עצמה וגם כשעה אח"כ שמתי לב שמתוך נניח 5 לחיצות, אחת לא מרימה את השמשות בנעילה.

המתקין אמר לי שיש איזו השהייה בין הרגע שאני מוציא את המפתח מהסוויץ למתי שהמערכת נדרכת. לא נשמע לי הסיפור הזה (כי זה לא קרה בחצי השנה הראשונה) ואני אגיע לשם מחר שוב.

באופן כללי הם נראים חברה בסדר בקוברה ואין לי טענות לטיפול בנתיים, אבל

לפני שהם יתחילו לפרק לי שוב את כל הפלסטיקים כמה שאלות:

1. מישהו מכיר סיפור כזה?

2. האם יכול להיות שלעצמת הבטריות בשלט(ולכן אולי לעצמת האות מנעילת הדלתות) יש קשר לזה?

3. חשוב לציין שבהתקנה הראשונית ה"אות" לנעילה הגיעה כנראה מהפולס של המאותתים (שנדלקים בנעילה) אבל במצב כזה כשדולקים 4 המאותתים (נניח בחניה כפולה וזה קורה המון) אז מרימי השמשות לא פועלים בלחיצה של הנעילה. ולכן הם ביצעו איזה שינוי והאות (לפי מה שהבנתי) מגיע ממנגנון נעילת הדלת (וזה באמת מאפשר למרימים לעבוד גם ש4 הויקרים עובדים).זה אמור לשנות משהו?

תודה

איתן

פורסם

קשה לדעת מה הבעיה היות ולא יודעים מה בדיוק עשו לך בהתקנה.

פולס ההפעלה של מרימי השמשות צריך להגיע ממערכת האזעקה. אינני יודע אם לקוברה שברשותך יש יציאה ייעודית למרימי שמשות אך זה שבהתחלה חיברו את מרימי השמשות לנורות האיתות נשמע מאד מאד תמוה.

לכל הפחות פולס ההפעלה צריך להילקח מפולס ההפעלה באזעקה שהולך לנעילה המרכזית (פולס נעילה). לעיתים יש חוסר התאמה בין הנעילה המרכזית למרימים ואז בין האזעקה לבינם מתקינים דיודות. מתקים נורמלי אמור להכיר את זה.

פורסם

אין אזעקה ברכב. ההתקנה היתה ב"קוברה" בת"א.

הם התקינו עם קניית הרכב קודן ואת מרימיה שמשות.

למיטב הבנתי בפג'ו 107 הם מסתמכים על פולס שמגיע מהנעילה המרכזית מהאיתות שיש עם הלחיצה על השלט. (אבל זה כפי שאמרתי לא מאפשר הרמה מתי שעובדים כל המאותתים ולכן הם שינו משהו כדי שיקבל את הפולס מהמנוע של נעילת הדלתות)

האם יש לזה משמעות?

האם זה יכול להיות משהו פשוט יותר ברמת בטריות של השלט? (אני יודע שזה נשמע מפגר- אבל מנסה לפסול אפשרויות קלות).

בנתיים אני חיב למיין שבימים האחרןנים זה עובד (כנראה שבכל הפעמים).

תודה שטב

איתן

• תוכן חדש...