Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך יעוץ ממביני עניין-

יש לנו בבית רכב שני שאנחנו כרגע לא צריכים, אבל אנחנו יודעים שנצתרך עוד שנה. אני לא אוהב למכור ולקנות רכבים, והשאלה שלי היא- האם למכור עכשיו, לשים את הכסף בבנק, ולקנות עוד שנה, או שכל עניין המכירה והקניה והמיסים וההעברות עולים מספיק כדי שאשר עם האוטו שלי ואשמור עליו שנה וזהו. (יש לציין שקניתי את הרכב חדש, והוא במצב מעולה! ושביטוח אני לא משלם עליו)

תודה!

פורסם

מהלך של מכירת הרכב וקנייה של רכב אחר במקומו לאחר שנה נראה לי לא נכון מבחינה כלכלית כי צריך הרי להביא בחשבון את ירידת הערך של הרכב בזמן המכירה.

Alfa-Romeo 159 2.2 Selespeed Classico + SR 2011

פורסם

נראה שכבר החלטת לשמור על הרכב ואתה רק מחפש נימוקים.

לא כתבת מה הדגם ושנת הייצור לכן קשה לבדוק האם זה יהיה כלכלי.

מכיוון שמדובר ברכב יד ראשונה במצב טוב, אין ודאות שתמצא רכב דומה.

אם ערכו של הרכב גבוה והוא אינו נעול במקום סגור- שקול לעשות לפחות ביטוח גניבה.

אם הרכב חונה בחנייה ציבורית - אתה עלול להידרש להזיז אותו. אם בחנייה פרטית - אין בעייה.

אפשר לעשות לרכב שימור - ראה כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=323198

אפשר להפקיד את רשיון הרכב , זה יחסוך לך את תשלום אגרת הרישוי. http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=673:2010-05-03-12-28-35&catid=30:faqsrehev&Itemid=109

פורסם

לדעתי עדיף למכור.

לרכב יש ירידת ערך במשך שנה וחבל אם הוא סתם עומד.

אגרת רישוי.

ביטוח חשוב לעשות גם לרכב שלא נוסע.

תיהיו חייבים לעשוצ מידי פעם סיבובים באוטו.

כנראה אחרי שנה תצטרכו להחליף מצבר.

פורסם

בלי לדעת פרטים על הרכב, בגדול,

רכב חדש ויקר - למכור.

רכב ישן וזול - להשאיר.

כמובן ששישנם עוד פרמטרים שמשפיעים.

תודה מראש.

• תוכן חדש...