Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקבל המלצות לקניית רכב

המלצות לדגמים מסויימים

או המלצות לפרמטרים לבדיקה

אנחנו משפחה קטנה - אני והבת שלי (יחסית גדולה, כבר ענייני עגלות וכו')

כרגע יש לנו רנו מגאן 2003, ומבחינת הגודל הוא מיותר לנו

אני מחפשת לקנות רכב חדש, קטן מהמשפחתית הממוצעת

התקציב הוא עד 80K

אנחנו נוסעות בתוך העיר - מגורים במקום עם עליות וירידות

וגם מחוץ לעיר - הרבה בכביש 6

הדרישות לפי סדר עדיפות:

בטיחותי מקדימה ואחורה

מושב נהג מרווח

נוחות במושב האחורי

צריכת דלק נמוכה

עלות טיפולים סבירה

בתודה מראש 8)

פורסם

ביקשת רכב חסכוני ולא ציינת דרישה לגיר אוטומטי כך שכל קבוצת הסופר מיני הידניות והזולות היא אפשרית מבחינתך.

הבולטות הן האיביזה המרווחת ובעלת ציון ריסוק טוב, נמכרת בכמויות דיי גדולות.

אני מציע לבדוק גם את יונדאי i20 שהיא מצטרפת טריה יחסית ואת אחותה לפלטפורמה הקיה ריו שמציעה מרווח מעולה, תא נוסעים איכותי ונעים ולדעתי נראית מעולה.

בהצלחה.

פורסם

שכחתי להתייחס לסוג הגיר, אבל באופן עקרוני אני מעדיפה ידני

המלצות לאוטומטיות שגם עונות על הדרישות, יתקבלו בברכה

תודה רבה :-)

פורסם

אנחנו קיבלנו אתמול פיאסטה חדשה למשפחה (אמנם אוט').

אחת מהסופר מיני'ז הטובות בקבוצה. מרווחת מאד יחסית, תא מטען נוח וגדול יחסית. בנויה היטב, שקטה מאד בשיוט (100- 110 קמ"ש זה מה שהגענו אתמול), הפלסטיקה מרגישה לי אישית הדוקה ומצויינת. בכלל ה RIDE הכללי מרגיש כמו אוטו גדול בהרבה.

אכן מעט כבדה בזינוק, אך זה כיוון שאוט' וכיוון שחדשה, אני משער שבגיר הרגיל הזינוק יותר זריז.

לצורך ההשוואה עשינו נסיעת מבחן בסוויפט ובI20. לא באיביזה/ פאביה ושות'.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

על פי המאפיינים שצוינו, דווקא רנו מגאן (שנת 2009 בערך) יכולה מאד להתאים, במיוחד כשמתחשבים בצורך בתא מטען (עגלות), נוחות ובטיחות. אופציה מעניינת אחרת היא ניסאן טידה (דגם ה- 5 דלתות, שלטעמי יפה יותר מדגם ה- 4 דלתות).

אם משפחתית "מלאה" פחות רלוונטית – יונדאי אקסנט היא אלטרנטיבה סבירה, מבחינת מחיר, עלויות תחזוקה וכו'.

גיל מאוויס

• תוכן חדש...