Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשוק הרכב הקיים כפי שהוא - לא הייתי פוסל רכבים יוצאי ליסינג רק בשל היותם כאלו מהסיבה הפשוטה שבחלק גדול מהסגמנטים בשוק מדובר 75%-80% מהשוק כך שברוב המקרים קשה להמנע מכלי רכב כאלה.

סיפורים אני לא קונה מאף אחד לא מבעלים פרטי ובוודאי שלא מסוחר / מגרש של חברת ליסינג.

הדבר היחיד שעל פיו אני מחליט אם לרכוש רכב או לא, הוא מצבו של הרכב כפי שהוא.

אני בודק את הרכב בעצמי (עד כמה שניתן) ואם נראה לי - אני לוקח לבדיקת קניה במכון שאני בחרתי.

המחיר?

המחירון אינו קדוש - ותלוי רבות גם בהיצע שקיים לדגם הספיציפי בשוק, ובאחריות שהמוכר נותן (אם מדובר בחברת ליסינג)

על "נהג יחיד" לא הייתי מוסיף שקל (אך אולי הייתי מוכן לשלם יותר על רכב שאני יודע אצל מי היה ומה עבר עליו)

תקשיב עם כל הכבוד לעין המקצועית שלך, ולמכוני בדיקות הרכב, יש דברים שלעולם לא וכל לדעת בקננית רכב משומש מאדם פרטי, קל וחומר רכב יוצא ליסנינג,כן את האוטו החארון שלי קניתי מסוחר ואני לא מתבייש להגיד את זה הרכב הינו אחד הרכבים הנדרים במצבו בישראל יש סוחרים שאצלם נמצאים כל המציאות כי שוק הרכב הינו הרבה יותר ערמומי מאשר מה שאנשים חושבים.

• תוכן חדש...