Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכב: שברולט אוויאו 5דלתות ידנית, 2004, 1399 סמ"ק.

אתאר בקצרה את שהתרחש ברכבי בימים האחרונים:

לאחר נסיעה של חצי שעה יצאתי מהרכב לחנות, כשחזרתי - הוא לא הניע, למרות שיש מצבר תקין, יש סטרטר ויש דלק.

המתנתי כמה דקות עד שמישהו הגיע וחיברתי את המצבר שלי לאוטו שלו עם כבלים (אני יודע שמהתיאור לעיל - זה לא קשור) והרכב הניע (אולי משהו התחמם יותר מידי ובהמתנה הספיק להתקרר).

למחרת הנעתי בלי בעיה, אך בהמשך היום שוב התרחשה אותה תקלה. הפעם גם להעביר כבלים לא עזר. עד שמישהו פתח את קופסת הנתיכים והמימסרים שליד המצבר, הצליב 2 ממסרים והאוטו הניע (הוא לא החליף ממסרים שקשורים למשאבת הדלק, לדעתי פשוט היתה בעיה של מגעים שנפתרה).

למחרת, הרכב הניע בלי בעיה, אבל במהלך היום -שוב אותה בעיה. אז עשיתי אותו דבר עם אותם ממסרים ולא עזר. אז איתרתי את הממסר של משאבת הדלק לפי מה שכתוב במדבקה במכסה של תיבת הנתיכים והמימסרים, והצלבתי בין הממסר של משאבת הדלק לממסר של מזגן (שגם ככה הפסיק לעבוד לא מזמן) והצלחתי להתניע.

למחרת שוב אותה בעיה, אבל הספיק להוציא ולהכניס את המימסר למקומו והיא נפתרה.

למחרת שום דבר לא עזר והרכב לא הניע. הזמנתי גרר ובמוסך ניסו כל מיני דברים ולא הצליחו.

בסופו של דבר לקחו חוט של 12V ועקפו את התיבה הזו (וגם את מחשב הרכב). כרגע האוטו מניע בלי בעיה, אך אני חושש שאם מחשב הרכב ניתק את משאבת הדלק, כנראה יש סיבה טובה ומסוכן ליסוע ככה.

מה אתם חושבים? מה אפשר לעשות?

הערה: בימים האחרונים שמתי לב שתיבת הנתיכים והממסרים ממש חמה. לא זכור לי שהיא היתה כ"כ חמה בעבר.

לי זה בכל זאת מרגיש כמו בעיה חשמלית בתיבת הנתיכים והממסרים ולא בעיה שקשורה למחשב הרכב.

פורסם

אני חושב שאתה זקוק לחשמלאי טוב, שיפתור לך את הבעייה אחת ולתמיד (ללא קומבינות או ניתוק זמני של אביזרים ברכב).

לפי מה שאתה מספר - לדעתי, החווט של הממסרים שתיארת - אינו תקין (רופף) - כך שלפעמים אם אתה מחליף ביניהם נוצר המגע (המיוחל) והרכב מניע.

ספר מהיכן אתה בארץ ותוכל לקבל המלצה לחשמלאי באיזור מגוריך.

alfa 156 2.5.

פורסם
שלום רב,

רכב: שברולט אוויאו 5דלתות ידנית, 2004, 1399 סמ"ק.

אתאר בקצרה את שהתרחש ברכבי בימים האחרונים:

לאחר נסיעה של חצי שעה יצאתי מהרכב לחנות, כשחזרתי - הוא לא הניע, למרות שיש מצבר תקין, יש סטרטר ויש דלק.

המתנתי כמה דקות עד שמישהו הגיע וחיברתי את המצבר שלי לאוטו שלו עם כבלים (אני יודע שמהתיאור לעיל - זה לא קשור) והרכב הניע (אולי משהו התחמם יותר מידי ובהמתנה הספיק להתקרר).

למחרת הנעתי בלי בעיה, אך בהמשך היום שוב התרחשה אותה תקלה. הפעם גם להעביר כבלים לא עזר. עד שמישהו פתח את קופסת הנתיכים והמימסרים שליד המצבר, הצליב 2 ממסרים והאוטו הניע (הוא לא החליף ממסרים שקשורים למשאבת הדלק, לדעתי פשוט היתה בעיה של מגעים שנפתרה).

למחרת, הרכב הניע בלי בעיה, אבל במהלך היום -שוב אותה בעיה. אז עשיתי אותו דבר עם אותם ממסרים ולא עזר. אז איתרתי את הממסר של משאבת הדלק לפי מה שכתוב במדבקה במכסה של תיבת הנתיכים והמימסרים, והצלבתי בין הממסר של משאבת הדלק לממסר של מזגן (שגם ככה הפסיק לעבוד לא מזמן) והצלחתי להתניע.

למחרת שוב אותה בעיה, אבל הספיק להוציא ולהכניס את המימסר למקומו והיא נפתרה.

למחרת שום דבר לא עזר והרכב לא הניע. הזמנתי גרר ובמוסך ניסו כל מיני דברים ולא הצליחו.

בסופו של דבר לקחו חוט של 12V ועקפו את התיבה הזו (וגם את מחשב הרכב). כרגע האוטו מניע בלי בעיה, אך אני חושש שאם מחשב הרכב ניתק את משאבת הדלק, כנראה יש סיבה טובה ומסוכן ליסוע ככה.

מה אתם חושבים? מה אפשר לעשות?

הערה: בימים האחרונים שמתי לב שתיבת הנתיכים והממסרים ממש חמה. לא זכור לי שהיא היתה כ"כ חמה בעבר.

לי זה בכל זאת מרגיש כמו בעיה חשמלית בתיבת הנתיכים והממסרים ולא בעיה שקשורה למחשב הרכב.

היי,

זה נשמע מהתיאור שלך שמדובר בתקלה חשמלית בתיבת הנתיכים שעלולה להחמיר ואף לגרום לסכנה אם לא תטופל מקצועית

אני מציע שתפנה למוסך שיש לו את הידע והכלים לטפל בבעיה באופן מקצועי.

אתה מוזמן להזמין דרכי הגעה למוסך מורשה של UMI,

גיא משברולט

פורסם

אתה חושש ובצדק. פתרון חאפרי שעלול להביא לשריפת הרכב. על ה"מוסכניק" הזה צריך להתלונן באיגוד המוסכים ולשלול לו את התעודה, אם בכלל יש כזאת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אתה חושש ובצדק. פתרון חאפרי שעלול להביא לשריפת הרכב. על ה"מוסכניק" הזה צריך להתלונן באיגוד המוסכים ולשלול לו את התעודה, אם בכלל יש כזאת.

צודק אני איתך...אולי ליפני 20 30 שנה זה היה יכול להיות פיתרון יצירתי ,לעשות דבר כזה ברכב מודרני זה פשע.:twisted:

פורסם

מבלי לבאס אותך אבל שברולט אויאו עדיין רחוק מלהיות רכב מודרני ומתוחכם. אפילו בהשוואה לגולף דור 3 שנת 1996 הוא רחוק כמה שנים ממנה.

איזה כייף לי :)

פורסם
מבלי לבאס אותך אבל שברולט אויאו עדיין רחוק מלהיות רכב מודרני ומתוחכם. אפילו בהשוואה לגולף דור 3 שנת 1996 הוא רחוק כמה שנים ממנה.

חבל שאי אפשר בפורום לעשות לייק.

אז.. מילים כדורבנות.... :)

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

1. תודה לכל מי שייעץ וניסה לעזור.

אם הבנתי נכון, בכל מקרה זה מסוכן, אם יש תקלה בתיבת הנתיכים זה מסוכן, ואם יש תקלה שמחשב הרכב מזהה ולכן לא שולח פיקוד למשאבת הדלק - גם מסוכן.

2. לגבי המוסכניק - אמנם סבלתי בעבר רבות ממוסכניקים, אבל הפעם אני חייב לציין, שהוא מיוזמתו ביקש שאפנה למוסך אחר עם מכשור דיאגנוסטיקה ע"מ לאתר את הבעיה בצורה יותר מקצועית (מכשיר הדיאגנוזה שלו מקולקל). הוא רק רצה שלפחות הרכב יניע עד למוסך אחר. במקרה הוא גם בעל תעודות בתחום.

3.

היי,

זה נשמע מהתיאור שלך שמדובר בתקלה חשמלית בתיבת הנתיכים שעלולה להחמיר ואף לגרום לסכנה אם לא תטופל מקצועית

אני מציע שתפנה למוסך שיש לו את הידע והכלים לטפל בבעיה באופן מקצועי.

אתה מוזמן להזמין דרכי הגעה למוסך מורשה של UMI,

גיא משברולט

איך אני עושה זאת?

4. "29moti תיבדוק מימסר ראשי" - איך אני יודע איזה מהממסרים הוא ראשי? איך זה נקרא באנגלית?

5. כמה אמור לעלות ממסר 12V לשברולט (אחד העובדים שבר לי את מכסה הפלסטיק כדי לוודא שהממסר תקין, על עובד זה אני מסכים לומר שהוא לא מקצועי, ולא רק בגלל זה...)?

• תוכן חדש...