Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צרפתי תמונה של דלת כמו של הרכב שלי.

אם מבצעים בעזרת יריעות בידוד סגירה של הפתחים הגדולים בדלת (מעל הרמקול והשניים שבצד שמאל), אמור להתקבל הבדל שמיע?

הסט הקדמי ברכב הוא מורל דוטק אוביישן 6.5".

qkjzfzfmyg0g.jpg

פורסם

כן,זה מה שצריך,אבל גם בידוד פנימי של הדלת צריך לעשות

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

ללא בידוד פנימי וללא בידוד על הפח כלל. אך ורק סגירת הפתחים הגדולים ע"י יריעת בידוד ואולי חתיכה אחת מאחורי החור של הרמקול (על הפח החיצוני). - יתן משהו?

פורסם

כן,

זה יתן לך פח זבל מנגן שיוריד לך כאפה הגונה :-D

היתרון הוא שזה יקטין את נפח התיבה שהוופר של הדוטק יראה ויהיה הרבה יותר קרוב לנפח של תיבה מומלצת עבורו.

אבל! הרזוננס יהיה עוד יותר בלתי נסבל בגלל שיותר כוח מהרמקול יופעל על שטח מפגע קטן יותר משמע, יותר לחץ, משמע יותר רזוננס שמיע מהדלת -> אבוי.

אתה צריך להוסיף מסה לפח הדלת - תשים לפחות יריעה אחת מאחורי הרמקול ותנסה לכסות לפחות 70 אחוז משטח הדופן הפנימי (זה שהרמקול מותקן עליו).

כאן כבר התוצאה תהיה שונה לחלוטין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדיף לחפס עוד 2 יריות ביד 2 לעשות כמו שצריך. יש עוד חומרים, יש בחור שאמור להתחיל למכור את stp, שווה לבדוק . לי באלק לפני כשנה באלק עלה סביבות 1000 שח (10 יריות) כאשר 4 הספיקו ל 2 דלתות. אבל לא לעשות חצי עבודה. יש גם בבודדים יריות ביד שניה. לפחות היה.

פורסם

אל תצפה שחומרי STP יהיו זולים במיוחד. הם אמורים להיות זולים יותר וטובים יותר אבל לא בפער ניכר אחרי ייבוא לארץ.

היריעות הבוטילניות שלהם כבדות יותר לשטח נתון והספוגים שלהם עבים וצפופים אבל חלק מהחומרים שלהם דורשים חימום מקדים וקשים יותר לעבודה.

יריעות האלומיניום שלהם בעיני גאוניות.

אבל אמרת כאן דבר אחד מפיסטו וזה - לא עושים חצי עבודה.

אבל מה שצריך לדעת זה שמספיק לעשות 70 אחוז ממנה וזה כל מה שצריך בכדי להשיג תוצאות שיתאימו לרוב המוחלט של המערכות.

מתי כן רצוי לעשות כיסוי מלא ואולי לתת עוד שכבה? מערכות SPL כבדות.

אבל גם - יותר משתי שכבות וזה כבר נהיה חסר טעם כי הרזוננס של הפח כבר מתחיל לרדת מתחת לתחום השמיע, הגברתם קצת את הווליום ויתכן והפער בין המוזיקה לרזוננס של הפח כבר יהפוך אותו לבלתי שמיע.

תדאגו כן להשתמש בחומרים טובים - הם שוקלים הרבה ביחס לחומרים זולים, לא רעילים, לא מסריחים, עמידים לחום ולכן גם לא יפלו ולא תיחלש עוצמת ההדבקה שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם זה ככה, אני לא אכנס לזה בכלל.. אני מעדיף להישאר בלי וזהו.

החלפתי שלשום מנוע של הנעילה המרכזית ורציתי להסיר את הניילון שעל פח הדלת לגמרי, אחרי שסידרתי אותו בחזרה במקום בא לי רעיון האיטום החלקי הזה... אבל אני כבר אשאיר את הכל ככה וזהו...

פורסם

למה? אם אתה קונה חצי באלק - לדעתי זה יכול להספיק בהחלט.

ודיינאמאט הוא לא רעיל, לא מסריח, נצמד היטב ועמיד לחום וגם יש לו עובי מספק.

ההכי טובים לדעתי בתחום הזה הם סקנד סקין אבל אחרי שנכנסתי לאתר שלהם וראיתי מחירים - זה לא משתלם אלא אם יש יבואן שעושה להם יבוא סדיר ומוזיל את עלויות המשלוח. אני זוכר שיוסי היה מייבא אותם, אני לא יודע אם זה נכון גם היום. כמו שציינתי מחירי החומרים האלה עלו בצורה ניכרת בשנתיים האחרונות וזה הפך לפחות כדאי. עד לא מזמן היה מחסור גדול של דיינאמאט אפרופו.

הם גם לא מוכרים באיביי. אז הם די יורדים מהפרק.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם חשבתה להשקיע 100 שח לדלת, אז עדיף שלא, אבל חצי באלק יכול להספיק. הבדל שמיע וזה שדרוג טוב לדעתי. במיוחד למורלים

• תוכן חדש...