Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר לי בסוכנות בחיפה שהמבצע של האיביזה ב69 אלף נגמר בסוף החודש. אחר כך המחיר שלה יקפוץ ל90 אלף? מי יקנה אותה במחיר כזה?

פורסם
חארטה, הכל כדי שתמהר לרכוש, אגב לדעתי המחיר לא יעלה כשיש מתחרות כמו פיאסטה ודומייה.

זה לא חארטה. המבצע מסתיים רשמית ב-31.5.12 לצורך השקת הסיאט מיי שתמכר בסביבות ה-60 אלף פלוס.

סיאט לא רוצים להכשיל את המכירה של הרכב החדש ולכן מסיימים את מלאי האיביזות שבמבצע.

מי יקנה אחר ב-90? ימים יגידו...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

כן, המבצע יגמר אבל...

אפשר להאריך אותו ואפשר לעשות מבצע נוסף.

אני חושב שבשלב מסויים כל המבצעים יגמרו כשיגיעו דגמי 2012-2013 לארץ.

הרכב שתקנה היום זה הרכב שתצטרך למכור בעוד כמה שנים! תחשוב על זה...

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

בוודאי,יש לך את הפאביה,ב73 אם איני טועה,פיאסטה ב 75. ב 77 יש לך את הסוויפט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

73 נשמע סביר ביותר לאיביזה חדשה ידנית.

חבל שכל המתמודדות החדשות בקטגוריה הטרייה יחסית מנסות לגרור את המחיר כלפי מעלה ולא מספקות תחרות אמיתית למחירי הפביה/איביזה/קליאו ועדיין הפרש המחירים מהדגמים האוטומטיים פשוט עצום.

פורסם

אף אחד לא יכול לדעת אם הוא יעלה ובכמה אבל די בטוח שיותר מזה הוא לא ירד. יחס של תמורה למחיר זאת עסקה מצוינת. אם אתה צריך לקנות אוטו אל תחכה שהמחירים יעלו כדי להצטער על זה. ברגע שיבואן אחד מוריד, הרוב מורידים אחריו כדי להישאר תחרותיים אבל ברור שהם מרוויחים פחות ממה שציפו ואם יבואנים יתחילו להעלות מחירים, כל השוק יצטרף אליהם מהר מאוד. אם אמרו לך בסוכנות שהמבצע עומד להסתיים אז אתה יכול לחשוד בכוונות שלהם כמו יהודי טוב, או לחסוך לעצמך כמה אלפי שקלים בקנייה של רכב שממילא תקנה אותו או אחר בזמן הקרוב.

פורסם
הרכב שתקנה היום זה הרכב שתצטרך למכור בעוד כמה שנים! תחשוב על זה...

ולא הבנתי מה ניסית להגיד בזה... רכב זה לא תוכנית חיסכון! אם עוד לפני שקנית חדש אתה מתעסק במכירה אז מחשבתך מוטעית. אף אחד לא יודע מה יהיו תנודות שוק הרכב קדימה וכשקונים רכב חדש השיקול הוא נוחות ותמורה למחיר ולא שווי המכירה בעתיד.

ראה את המאזדה 3 והטויוטה קורולה שהיו "קלפים מנצחים" לשמירת ערך והיום? תנסה למכור מאזדה 3...

DOMO2

פורסם

היתי קונה עכשיו הבעיה שאין לי מספיק כסף עכשיו אני יכול לתת אלף 35 מזומן לכל היותר.

והבנתי שהמחיר הוא לא סופי צריך להוסיף על צבע וכל מיני כאלה

פורסם

האיביזה של ה-70 תעלה ל-73 לפני אגרה, מיגון וצבע. שים לב שהיא תמשיך להימכר בצורה הישנה, בעוד הדגם החדש יותר שיגיע מחודש הבא, יימכר ביותר.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
היתי קונה עכשיו הבעיה שאין לי מספיק כסף עכשיו אני יכול לתת אלף 35 מזומן לכל היותר.

והבנתי שהמחיר הוא לא סופי צריך להוסיף על צבע וכל מיני כאלה

תוכל לקחת את היתרה בהלוואה אבל כל אחד ויכולתו.

DOMO2

• תוכן חדש...