Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבי יונדאי מהשכרה וליסינג, במיוחד גטס\אקסנט, נמכרים במחיר מחירון מינוס 27%.

כך שאם המחירון הרשמי (ללא כל שקלול) הוא 55K אז ההנחה שצריכה להתקבל היא 14,850 ש"ח.

בהנחה ואתה רוכש ללא כל הנחה, אתה בעצם מוסר את הרכב שלך חינם ומשלם עוד קצת...

פורסם

לא ציינת איזה רכב יש לך שאתה מבצע עסקת טרייד אין עליו?

למה בחרת בגטס שהיא סופר מיני מאוד בסיסית שזוללת דלק ( 1 ל-11 ברכב כזה זה המון).בכל מקרה, כמו שכתבו מעליי, הגטס נמכרת ב- 25-30% מתחת למחירון גם כשהיא במצב חדש לחלוטין.

אם אין לך בעיה עם ידני, הייתי מחפש אירופאית בת שנתיים, שנכנסת לך בול לתקציב, תהיה הרבה יותר טובה מהגטס ותחסוך לך כסף בדלק.

פורסם
רכבי יונדאי מהשכרה וליסינג, במיוחד גטס\אקסנט, נמכרים במחיר מחירון מינוס 27%.

כך שאם המחירון הרשמי (ללא כל שקלול) הוא 55K אז ההנחה שצריכה להתקבל היא 14,850 ש"ח.

בהנחה ואתה רוכש ללא כל הנחה, אתה בעצם מוסר את הרכב שלך חינם ומשלם עוד קצת...

אשמח לקבל רכבים ידניים למכירה מכל מי שרושם שיש 30 % מהמחירון. מבירור שעשיתי בבאדגט לא היה משתלם מבחינת מחיר והק"מ בשמיים והנציג הנחמד רצה לתת לי מחיר בדיחה על הרכב שלי. באלדן שנת 09 ידנית עם 83.000 ק"מ מהשכרה רצו ממני 41 אלף שקל.

doras - לגבי מה שרשמת -הגטס נמכרת ב- 25-30% מתחת למחירון גם כשהיא במצב חדש לחלוטין.

זה כי אתה יודע או משמועות ששמעת?

כי לאנשים שאני התקשרתי ושיקרו במודעה ובאתי לראות את הרכב ,לא היו מוכנים להוריד באחוזים שרשמת.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

doras-ציינתי את הדגם

אוטומטי בלבד .

לא ננעלתי על הגטס -או הגטס או הסיריון .

היה לי חשד שהעסקה לא משתלמת .

גיל מאוויס השארתי נייד

תודה

פורסם

אני עזרתי לפני מס' חודשים לידידה שלי לחפש גטס 2008. ראינו מעל 15 רכבים, בכולם המחיר ההתחלתי היה נמוך ביותר

מ- 20% ממחיר המחירון של מר לוי יצחק.

למזלה, לאחר שביצעה נסיעת מבחן על גטס 2008, היא החליטה שהרכב לא מתאים וחלש ורכשה סיריון 2006.

אם אתה מוכן להשקיע 50-60 ש"ח, הייתי מחפש הונדה ג'אז 2006-2007 שלדעתי היא הסופר מיני המוצלחת ביותר.

פורסם
אשמח לקבל רכבים ידניים למכירה מכל מי שרושם שיש 30 % מהמחירון. מבירור שעשיתי בבאדגט לא היה משתלם מבחינת מחיר והק"מ בשמיים והנציג הנחמד רצה לתת לי מחיר בדיחה על הרכב שלי. באלדן שנת 09 ידנית עם 83.000 ק"מ מהשכרה רצו ממני 41 אלף שקל.

ת.

א. למה נראה לך שהנציג הנחמד צריך לעשות עמך צדקה ולקנות ממך את הרכב במחיר הוגן? הוא סוחר רכב ומטרתו היא רכישה במחיר בדיחה כדי לגלגל את הרכב במהירות הלאה.

ב. המחיר הוא 27% אחוז מתחת למחירון הרגיל, נקודה. אם תתמקח, תקבל את המחיר הזה. לא תתמקח, לא תקבל אותו.

• תוכן חדש...