Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחי מתלבט בין אחד מהדגמים הנ"ל (ליסינג במסגרת העבודה).

כולם 2011.

כמה שהבנתי מבחינת צריכת דלק הקורולה עדיפה.

מה לגבי נוחות,ביצועים (הפוקוס חלשה יחסית ?)

אשמח (בשמו) לשמוע מה אתם חושבים.

תודה.

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

הדגם החדש של הפוקוס מרווח מאוד יפה מאוד מעיץ כמו כלום לגבי צריכת דלק אני לא יודע חשבתי לקנות את הפוקוס אבל היא לא עמדה בדרישות שלי מבחינת מקום

לגבי הI30 רכב סבבה לגמרה מתחרה טוב לפוקוס אומנם יותר קטן אבל חמוד

והקורולה.. אותו לא מוצלח בכלל לחבר שלי הייתה כזאת עד שהוא עשה טוטלוס אבל הוא סיפר לי שיש מלאה בעיות וכמעט הלך לו הגיר ולא ממליץ בכלל גם הישיבה לא נוחה בכלל כי המושבים קשים מאוד אבל מבחינת חסכון היא הכי זולה בגלל הגיר הרובוטי שלא נותן לאוטו להעיץ מהר

אבל אתה יכול לבדוק צריכות דלק באתר: kml.co.il

אני השוואתי לכמה רכבים שהיו לי והנתונים שהם מציגים הוא די נכון אבל תלוי בסגנון נסיעה ואזור

פורסם

האם מדובר בעיסקה ממוחזרת שבה רכב שכבר נמצא בשימוש עובר אלייך?

כי 2011 כבר הסתיימה והחל מה-1 ביונואר נמכרים דגמי 2012.

היונדאי כבר דיי מיושנת והדגם החדש כבר בדרך ככה שלקחת אחת כזאת חדשה לעומת הפוקוס החדשה זה טעות לדעתי למרות שהיא עדיין יותר מרווחת ממה שנאי התרשמתי.

הפוקוס החדשה נהדרת, מאובזרת ומעוצבת היטב ואחת הבחירות הכי טובות כרכב ליסינג, בעיקר הסטיישן אבל אם מדובר ב-2011 ומדובר בדגם הקודם אז לדעתי היונדאי עדיפה.

הקורולה קיבלה לאחרונה מערכת מולטימדיה שמשדרגת מעט את התא האפרורי שלה ובתחילת השנה נוספו לה 3 כריות אויר שמעלות את מספר הכריות ל-7 וגם 2 חלונות חשמל אחוריים שהיו ממש מאסט עוד ב-2008. אם מדובר ברכב מ-2011 הוא לא יכלול את השדרוגים הקטנים האלה והיונדאי לדעתי מתעלה עליו.

בהצלחה.

פורסם

נסעתי על פוקוס 2010 כחצי שנה במסגרת ליסינג, והרכב פשוט מעולה, מכל הבחינות ! מרווח ביותר, יפה, אמין, אחיזת כביש מצויינת, מערכת סטריאו מהמצויינות ששמעתי ברכבים. יצא ממש במקרה כיוון שביקשתי מאזדה 3 ולא היה להם, לקחתי את זו ל"בינתיים" ולא מצאתי שום סיבה להחליף. צריכת הממוצעת אם אני זוכר טוב היתה כ 11 ק"מ לליטר (50% עיר, 50% מחוץ).

• תוכן חדש...