Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כמה חודשים דוד שלי ביצע עבירה זו ויש לו משפט ב30.4. ברצוני לעזור לו עד כמה שאני יכול.

להלן תיאור המעשה כפי שמתואר בדו"ח:

"נהגת ברכב הנ"ל ועקפת רכב אחר, תוך חציית קו הפרדה רצוף שלא נמצא לצידו הימני קו קטעים. בניגוד לתקה 47 5 ה לתקנות התעבורה. סמל עבירה 6153".

כמו כן, הייתה לו הזהרה בשנת 2010 על כך שעברבכביש ממסלול למסלול למסלול בצורה לא נכונה.

אני מבין שזאת עבירה חמורה ואין מה לעשות עם זה יותר מדי חוץ מלנסות ולמזער את העונש.

מה אפשר לטעון והאם עדיף לפנות לעוה"ד?

בברכה ובתודה מראש,איגור.

פורסם

כמו כן, הייתה לו הזהרה בשנת 2010 על כך שעברבכביש ממסלול למסלול למסלול בצורה לא נכונה.

בברכה ובתודה מראש,איגור.

מה זה עבר ממסלול למסלול לא בצורה נכונה?

יש הרבה פירושים לדבר כזה.

פורסם

בהחלט עבירה חמורה ! והיא נכללת ברשימת עבירות בריונות.

בהשוואה לעקיפה כשהדרך לא פנויה, היא פחות חמורה ואין חובת פסילה ל-3 חודשים לפחות (כתוספת לכל עונש אחר),

אך עדיין התביעה יכולה לדרוש זאת.

אפשר לנסות להגיע להסדר עם התובע/ת טרם החלטה על העונש ע"י השופט/ת.

על מנת למזער (במידה והוא מודה בעבירה), יש לבדוק את כל הנסיבות של אותו המקרה, למשל:

- האם היה אור יום עם ראות טובה או לילה (חושך, ללא תאורה) ?

- האם הרכב ביצע עקיפה בירידה או בעליה ?

- האם הרכב הנעקף היימן ככל האפשר לשפת הכביש או ירד לשוליים ?

- האם קו הפרדה היה נראה היטב על הכביש ?

וכמובן משחק פה תפקיד - ותק נהיגה ועבר תעבורתי.

העדפה לפניה לעו"ד באה בהתאמה לחשיבות רשיון הנהיגה והתקציב (שכר טרחה).

פורסם

מניסיון רע,ללא עו"ד שיגיע לעסקת טיעון עם התביעה העונש תלוי באיזה צד יקום בבוקר השופט.כאשר אני הגעתי לפני 4 שנים לשימוע על עבירה דומה,קיבלתי פסילה מנהלית 30 יום והחרמת רכב לתקופה הזו.לאחר שכירת שירותי עו"ד(הבנתי שאין ברירה ושיש מינימום פסילה חודשיים ע"י השופט ) לא רציתי כמובן לאבד את הרישיון טבסופו של דבר הגשתי בקשה לשיפוט מהיר והודיתי בעבירה פחותה ,הורשעתי אך רישיון הנהיגה הוחזר לי מיידית.אני מציע לך לקאוא היטב שרשור דומה שפתחתי טשמו "נתפסתי בעקיפה על קו הפרדה רצוף מה עכשיו? תחת שם המשתמש שלי. קח בחשבון שהתיק הזה חא זול לעו"ד אבל בלי עו"ד אפשר לקבל גם שנה פסילה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בהחלט עבירה חמורה ! והיא נכללת ברשימת עבירות בריונות.

בהשוואה לעקיפה כשהדרך לא פנויה, היא פחות חמורה ואין חובת פסילה ל-3 חודשים לפחות (כתוספת לכל עונש אחר),

אך עדיין התביעה יכולה לדרוש זאת.

אפשר לנסות להגיע להסדר עם התובע/ת טרם החלטה על העונש ע"י השופט/ת.

על מנת למזער (במידה והוא מודה בעבירה), יש לבדוק את כל הנסיבות של אותו המקרה, למשל:

- האם היה אור יום עם ראות טובה או לילה (חושך, ללא תאורה) ?

- האם הרכב ביצע עקיפה בירידה או בעליה ?

- האם הרכב הנעקף היימן ככל האפשר לשפת הכביש או ירד לשוליים ?

- האם קו הפרדה היה נראה היטב על הכביש ?

וכמובן משחק פה תפקיד - ותק נהיגה ועבר תעבורתי.

העדפה לפניה לעו"ד באה בהתאמה לחשיבות רשיון הנהיגה והתקציב (שכר טרחה).

היי elili

לפי תיאור שדוד מסר לי ושרטוט (מצ"ב), מדובר בעקיפה כשהדרך לא הייתה פנויה.

בגלל זה הוא גם לא קיבל שלילה מנהלתית ל 30 יום.

הארוע התרחש בצומת ליד כפר הנגיד בדרך דרומה.

25 001.jpg

פורסם

מדובר בעקיפה כשהדרך לא הייתה פנויה.

בגלל זה הוא גם לא קיבל שלילה מנהלתית ל 30 יום.

אם הדרך לא היתה פנויה, הוא כן היה מקבל פסילה מנהלית ל-30 יום, עם סעיף אישום 2556 (על תקנה 47ד) ובהמשך

פסילת מינימום ל-3 חודשים ע"י בימ"ש. לפי מה שכתבת, בוצעה עקיפה תוך חציית קו הפרדה רצוף (סעיף 6153, אין מנהלי).

זכור לי, כי מצומת רחובות מערב ועד כניסה ליבנה יש נתיב אחד בלבד לכל כיוון, כאשר קו הפרדה רצוף מתחיל כבר כ-200 מטר

לפני שמגיעים לצומת של כפר הנגיד ולא כפי שמופיע בציור.

יש לבדוק מה בדיוק נכתב בנסיבות המקרה אשר בדוח ההזמנה. אם העקיפה אכן בוצעה בתוך הצומת, אפשר לבקש מהתביעה להמיר

לעבירה פחות חמורה מסוג - "עקיפה/ סטיה לעקיפה בצומת".

• תוכן חדש...