Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

החלטתי לכבוד ה1 באפריל לשים שלט למכירה על הרכב.

כמובן שניסחתי נוסח די מצחיק בשלט.

בהתחלה אמרתי שאני אשים גם מספר אבל לאחר לבטים אמרתי שאני מעדיף שלא, אי אפשר לדעת על איזה ישראלי אתה נופל שלא יאהב את המתיחה וסתם יהיה לא נעים.

אז שמתי 2 שלטים עם נוסח מצחיק בלי מספר טלפון.

מחר האוטו אמור להיות בנסיעות וזה יהיה די מצחיק.

מה אתם אומרים אבל, האם הרעיון מקורי או שזה חרוש וזה לא ממש מעניין?

אני מנסה לדמיין את האנשים שיתקרבו לרכב ולא יראו מספר.:lol:

פורסם

ראיתי שלטים מצחיקים בעבר, לא יודע אם היו בדיחה או לא.

לדעתי אם אין מספר, אין שום דבר פסול בזה.

"שנת 2034, נוסע על פלוטוניום מעושר, שקע USB וAUX, יכול לחזור בזמן עד 20 שנה אחורה" ?

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

יכול להיות נחמד אם תעשה משהו מצחיק אבל מצד שני יכול לגרור תשומת לב מיותרת מאנשים מעוניינים תוך כדי נסיעה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תשים 2 שלטים, כל אחד מצד אחר, עם מה שתיכננת לכתוב ובסוף "מספר פלאפון במודעה שבצד השני של הרכב" (בשני הצדדים). יעשו לך כמה סיבובים מסביב לרכב (אם ההצעה אטרקטיבית).

פורסם

שומכר, האוטו שלי אבל לא שלי. אם הוא היה ממש שלי תאמין לי שהיית רואה קורולה עם 4 חלונות שחורים, מגנזיום, קסנון ומה לא.

דווקא את אלה חסר :(. אבל יש דברים אחרים נוספים יפים.:lol:

לנושא, בכל אופן היה נחמד לשים את המספר כדי לראות כמה אנשים היו מתקשרים בשביל רכב כזה, אבל עדיף להימנע מתשומת לב מיותרת. אני מאמין שזה שיתקרב ויראה את הפתק יבין שזו מתיחה, אבל יש כמה סטלנים שכנראה ישברו את הראש איך להשיג את המספר.

אבל זה כולה יום אז אני חי בסרט.

אבל 1 באפריל זה נחמד אז למה לא.

THE BIG ONE, היה יכול להיות אדיר, זה מצחיק לדמיין את זה אבל לא משנה כבר שמתי את הפתקים שלי.

גם מצחיק לראות או לדמיין בנאדם שמתקרב, קורא ולא מבין איפה המספר.

פורסם

האמת שכבר שמתי ותליתי.

הקטע הוא שבדיעבד לא ניסחתי משהו כל כך מצחיק, פשוט "דיברתי" לקונים בשם הרכב (:.

אבל שוב, אני בטוח שזה מצחיק לראות בנאדם שמחפש רכב (הנ"ל) ורואה שאין מספר.

1 באפריל, קצת הומור לא יזיק.

נ.ב, כל מי שרוצה להפוך את האשכול הזה להצעות מגוונות למתיחות עם הרכבים שלהם לכבוד ה1 באפריל זה יכול להיות נחמד.

פורסם

תשים שלט כזה,

למכירה קרולה שנת 99 אולי בעצם 98? אני בעצמי לא יודע כי הרכב גם ככה לא שלי.

יד 1 וצריך להוסיף עוד 0 בסוף כי לבסוף זו יד 10 אבל יד 1 הייתה של רופא.

מנוע במצב מכני מעולה עד אתמול שנקרעה הרצועת טיימינג באמצע נסיעה באיילון ושכחתי למלא מים ירוקים.

לקצינים בלבד.

טעות בהדפסה לרצינים בלבד.:lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אם תשים שלט על הרכב שלך זה לא יהיה מצחיק, מה גם שזה לא כל כך מותח אף אחד.

אבל אם תשים שלט על רכב של מישהו אחר, במיוחד אם זה מכר או חבר או בן משפחה, זה בהחלט יכול להיות מצחיק:p הבעיה היא שאם האדם לא בעל חוש הומור מפותח הוא עלול לא להנות מכך :p

פורסם

רעיון נחמד:wink:

מה רשמת על הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"מוכרים אותי אני בשוק!!!!!".

קורולה יפהפייה מחפשת...בלה בלה בלה , תדמיינו לבד.:lol:

BLACK JOKER, יום יגיע ואתה תבין שהציטוט הוא אמיתי לגמרי.

אתה מוזמן לנסות מאזדה 3 1.6 ליטר עם 105 כוח סוס נגד הקורולה, אני לא אפרט יותר מזה.

אבל אני אוהב שמצטטים אותי, פלפל מצחיק לפורום לא יזיק.

, 1 באפריל זה לא כל יום, הגיבו ותנו הצעות נוספות, אולי אנשים יאמצו.

• תוכן חדש...