Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"שפשוף נעים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האירוניה שבמשפט ..

אני חייל , אני יוצא מהבסיס וקולט שמישהו או מישהי שפשפ\ה לי את הצד התחתון הימיני של הטמבון והשאיר\ה סימן יפה וברח\ה .

נשמות יקרות , מכוניות נועדו שישפשפו אותם ,שיעשו איתם תאונות ,שיגנו עלינו מבורות בכביש , כל זה טוב ויפה , אבל כאשר נעשה נזק , ואני בטוח שזה בתום לב , במקום לנצל את העובדה שהנהג שרכבו נפגע לא במקום , תשאירו פתק קטן עם סליחה ומספר טל' ותאמינו לי שתצאו עם הרבה יותר ..

וכאשר המצב האידיאלי הזה לא קורה בישראל 95% מהזמן , העצבים בשמיים ,והרצון לרצוח את אוטו נהג גובר על כל דבר אחר ,ואחרי זה מתפלאים שהנהגים בכבישים עצבניים ,מקללים וחותכים כמו איזה *** ****** אנשים בכביש .

ראבק .. הגיע הזמן לשנות את התופעה המגעילה הזאת .

תחשבו על זה..

פורסם

אני מסכים איתך בכל מילה, קח בחשבון שתמיד יהיו את האנשים הטובים שכן ישאירו פתק ויקחו אחריות, אבל וזה אבל מרכזי, רוב אוכלוסיית נהגי ישראל (לא עשיתי סקר ואין לי נתונים סטטיסטיים זה פשוט לפי הרגשה שכזאת) יברחו/יטוסו לפני שהם ישאירו פרטים.... למה? שאלה מצוינת, יכולות להיות לה הרבה תשובות, אולי תרבות שכזו, חינוך, ואולי גם הדבקות בתופעה שרצה פה במשך שנים.

איך משנים את המצב? אז נכון שכמו בכל שינוי כל אחד ידאג לעצמו ושהוא יהיה בסדר קודם כל, אולי איפשהו עוד 30/40 שנה תהיה פה תרבות נהיגה אחרת. :wink:

פורסם

לי קרה מעשה חוליגני מגעיל, משהו חרט לי על האוטו "אופק" מאחורה

לא רואים את זה מרחוק אבל כל פעם שאני מנקה את האוטו וקולט את זה אני נרתח מעצבים

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

להשאיר פתק זה לא באופנה.

לפני כמה שנים הייתה לי פוקוס דור ראשון, ומישהו הוריד לי את המראה כשהרכב היה בחנייה. הוא לא השאיר פתק אך הוא היה נחמד מספיק להרים את המראה מהרצפה ולשים לי אותה על המכסה מנוע. :roll:

חבר קנה בזמנו מזדה 3 האצ' חדשה. אחרי כמה שבועות הוא יוצא לחנייה ומגלה חור רציני בדלת נהג.

היה פתק. על הפתק היה כתוב בגדול "סליחה" בלי שום טלפון או פרטים, אבל גם סליחה זה משהו. :lol:

V5

פורסם

ואילו יש את הצד השני.

השארתי פתק אחרי שיפשוף קל שהשארתי.

מה שעבר עלי אח״כ התברר כסיוט ״הקורבן״ רצה שיפוץ מלא על חשבוני. אז עוד לא היו מצלמות בנייד או דיגיטליות שעשויות היו לעזור לי לתעד, הוא מבחינתו טען שכל צרות הפחחות של הגרוטאה השייכת לו מקורן בתמים ששרט לו את הפגוש והשאיר לו פרטים. :evil:

פורסם

בדיוק באתי להגיד את מה ש-DAVEM אמר. לא חסרים גאונים שמנסים לתקן את כל הנזק שלהם על חשבון מישהו אחר.

ל- PUG206, חשבת לגשת לדיטיילר? יש מצב שעם קצת WETSANDING + פוליש זה יעלם או יטושטש.

פורסם
בדיוק באתי להגיד את מה ש-DAVEM אמר. לא חסרים גאונים שמנסים לתקן את כל הנזק שלהם על חשבון מישהו אחר.

ל- PUG206, חשבת לגשת לדיטיילר? יש מצב שעם קצת WETSANDING + פוליש זה יעלם או יטושטש.

ת'אמת שלא כי זה דבר שולי שלא כל כך רואים, אם תסתכל בתמונה המצורפת

החריטה מופיעה בערך בין הפנס למספר אוטו טיפה יותר למעלה, וכמו שאתה רואה בתמונה לא רואים כלום ככה גם ביום יום אלא אם אתה

עובר ממש ליד האוטו

IMG_0412.jpg

פורסם

ברכב הקודם שלי מישהו הואיל בטובו לחרוט "צלב קרס" על הרכב.

אני השלמתי את זה בעזרת חריטה נוספת לבית, והכל היה טוב ויפה :lol:

הרכב היה ישן ומלא שריטות, ככה שזה ממש לא הפריע8)

פורסם
ואילו יש את הצד השני.

השארתי פתק אחרי שיפשוף קל שהשארתי.

מה שעבר עלי אח״כ התברר כסיוט ״הקורבן״ רצה שיפוץ מלא על חשבוני. אז עוד לא היו מצלמות בנייד או דיגיטליות שעשויות היו לעזור לי לתעד, הוא מבחינתו טען שכל צרות הפחחות של הגרוטאה השייכת לו מקורן בתמים ששרט לו את הפגוש והשאיר לו פרטים. :evil:

אוקי ,במקרים חריגים כאלה אני מבין את ההתנגחות של הצדדים ואני מניח שיילכו למשפט ,רק חבל שבבתי המשפט אין צדק .

בכל מקרה ,הסליחה הזאת הייתה עושה לי את ההבדל לגבי כל הסיפור ,ותסכים איתי שמוסרית עדיף להשאיר טלפון ולהסתכן שהצד השני ינסה לערבב אותך מאשר לא להשאיר טלפון בכלל ולצאת הכי חרא .

עכשיו במקום שביום שישי בבוקר אני אקום בכיף שלי אחרי האנגובר מטורף של חייל שסוף סוף חיכה לסופ''ש , אני צריך לקום עם כאבי ראש ב8 בבוקר וללכת למוסך הקרוב ,לעבור את כל המיני בירוקרטיה ומשא ומתן על המחיר ובנוסף להעביר שם את כל הצהריים כנראה והכי גרוע שאני משלם על כל זה !!!!

אז סלח לי.. תיהיה גבר וקח אחריות על המעשים שלך ,בדיוק כמו שאתה מצפה ממישהו שדרס מישהו אחר לעצור ולהגיש עזרה כך אני מצפה שאם יצאת לא טוב מחניה והשארת סימן, תשאיר מספר טלפון ותשלם את ה200 - 600 שקל האלה , כי זה הדבר הנכון לעשות .

פורסם

אבא שלי ז"ל היה אדם טוב ותמים ושרט למישהו את הטמבון

השאיר מספר טלפון על האוטו

וקיבל אחרי חודשיים הזמנה למשפט (תביעות קטנות)על זה שהוא הרס לבן אדם את האוטו

כל הניסיונות לשכנע את השופט שלא קרה שום דבר ושלאוטו שלנו לא קרה כלום ולאוטו השני הייתה רק שריטה לא עזרו

הבן אדם הביא תמונות שהאוטו שלו הרוס מאחורה

בלי טמבון בלי פנסים . מכסה באגז מעוקם

השופט פסק לטובת התובע 8000 ש"ח +2500 ש"ח עוגמת נפש

אז אחרי מקרה כזה אני ממש לא אדם טוב

ואם אני אדפוק לכם את האוטו ולא תראו

אני אסע משם בלי נקיפות מצפון

פורסם
אבא שלי ז"ל היה אדם טוב ותמים ושרט למישהו את הטמבון

השאיר מספר טלפון על האוטו

וקיבל אחרי חודשיים הזמנה למשפט (תביעות קטנות)על זה שהוא הרס לבן אדם את האוטו

כל הניסיונות לשכנע את השופט שלא קרה שום דבר ושלאוטו שלנו לא קרה כלום ולאוטו השני הייתה רק שריטה לא עזרו

הבן אדם הביא תמונות שהאוטו שלו הרוס מאחורה

בלי טמבון בלי פנסים . מכסה באגז מעוקם

השופט פסק לטובת התובע 8000 ש"ח +2500 ש"ח עוגמת נפש

אז אחרי מקרה כזה אני ממש לא אדם טוב

ואם אני אדפוק לכם את האוטו ולא תראו

אני אסע משם בלי נקיפות מצפון

חבל שיש אנשים שמנצלים את הטוב לב של אבא שלך ז"ל ומחליטים לדפוק את האנשים הטובים עד הסוף

טוב שלא הפיל את האוטו מהצוק ואמר שזה באשמת אבא שלך ז"ל.

פורסם

PUG206, צודק, לא הצלחתי לראות. זה דווקא משהו חיובי כי זה אומר שאפשר לסדר את זה לבד או אצל דיטיילר, תלוי בעומק של השריטה. אם זה כזה מפריע לך, שווה להתייעץ עם דיטיילר ולקבל הצעת מחיר.

אם השריטה בלכה - אפשר לסדר בד"כ עם פוליש. אם זה מגיע עד הצבע/פריימר/מתכת אז זה אומר שצריך לצבוע נקודתית.

• תוכן חדש...