Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה אוקטביה 2006. הרכב מוסב לגז ואני מאושר עד הגג. מעולם לא נהגתי על רכב שכלכך נהנתי ממנו! ונסעתי על המון רכבים חדשים וחדישים מהניילון ובכלל.

יש קטע משונה אצלי ברכב, כשאני מתניע התנעה קרה (ראשונה של אותו היום) ומדליק מיזוג לוקח למזגן לא מעט זמן להיכנס לעבודה ממש כמה דקות ארוכות (כ5-10דק) המשמעות בקיץ חם - לא נורא. בחורף הוא לא מיבש את האוויר ואני לא יכול לסוע עם האדים שיש על השמשות... יש למישו רעיון?

דבר נוסף, בקרת שיוט האם ניתן להוסיף גם לרכב שלי לפי המדריכים ידית בקרת שיוט ללא בעיה או שזה לא ניתן?

ראיתי שיש לרכב שלי בקרת אקלים, האם על ההבדל הוא בפאנל של המזגן או שיש רכיבים שלא הותקנו? למשל הרכב יודע לכוון טמפ שונה לצד ימין ושמאל, לחמם כיסאות ועוד כל מני שטיקים (אני לא אחיה באשליה שיש חימום לכיסאות אצלי, למרות שזה נשמע מדליק ולא פרקטי בעליל) אבל כל השאר יכול להיות נחמד. אז אם אני קונה פאנל מתאים ומחליף אמור להיות בסדר?

תודה

פורסם

ראיתי שיש לרכב שלי בקרת אקלים, האם על ההבדל הוא בפאנל של המזגן או שיש רכיבים שלא הותקנו? למשל הרכב יודע לכוון טמפ שונה לצד ימין ושמאל, לחמם כיסאות ועוד כל מני שטיקים (אני לא אחיה באשליה שיש חימום לכיסאות אצלי, למרות שזה נשמע מדליק ולא פרקטי בעליל) אבל כל השאר יכול להיות נחמד. אז אם אני קונה פאנל מתאים ומחליף אמור להיות בסדר?

תודה

זה לא הבדל, זה תוספות, מזגן רגיל שיש לו מחשב ניהול, חיישני טמפ' בתוך הרכב ומחוצה לו, חיישן קרינת UV, והאפשרות הבולטת זה בורר מצב AUTO שלא קיים במזגן רגיל. טמפרטורה שונה לימין ולשמאל היא לא קיימת בכל בקרת אקלים. כסאות מחוממים זה גם לא קשור לבקרת אקלים.

פורסם

השאלה אם המערכות התומכות נמצאות ברכב או לא? אם כן אז צריך רק להחליף את פאנל המיזוג. ומה עם שאר השאלות שלי?

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב שמגיע עם בקרת אקלים ישנם מס חיישנים וצמות חשמל שלא קיימים ברכב עם מזגן רגיל

לבצע הסבה כזאת זה פרוייקט מורכב ולא משתלם .

לעיניין הבעיה אצלך ,התקלה היא במדחס המזגן .

שסתום הספיקה החשמלי שבתוך המדחס לא "מתעורר" וכך יוצא שהמדחס

לא מתחיל את פעולת הדחיסה .

למעשה זוהי תחילה של תקלה שבסופה המדחס לא יעבוד בכלל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רון על תשובתך, זה אומר שכדאי כבר להתחיל לחפש מדחס? או שזאת תקלה שכדאי למשוך אתה עד שימות? (אם כן אשמח לדעתי סמנים לפירפורי גסיסה שלא ניתקע בלי מזגן בדרך לאילת... אתה יודע הערכת נזק לתקלה שכזאת? סדר גודל לא הצעת מחיר שכרוכה בבדיקה כמובן. משער שזה המדחס, ואקום גז וכל מני... אגב, אצלך במוסך מתקנים גם מזגנים?

פורסם

אומנם לא קוראים לי רון אוחנה (מזל :-)) אבל לעולם לא מומלץ לחכות שהמדחס יימות ורק אז להחליפו במידה והאיבחון נעשה על-ידי מכונאי מקצוען אשר יודע בוודאות את השתלשלות התקלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

קראתי קצת ואם הבנתי נכון ניתן למעשה לתקן את המדחס, שלא מדובר בשיפוץ...

מישו מכיר, יודע? מי יודע לתקן את הבעיה, סדר גודל מחיר. במיזוג אני מכיר רק את "עובד" בתל אביב (אני מפרדס חנה)

אבל מכונאי טוב שווה כמה ליטר דלק וזמן. אשמח להמלצות

• ספונסר פורום
פורסם

פנה לדני מגדלי ממוסך אוטוטק אשר יושבים ברחוב יוחנן הסנדלר 16 בכפר סבא (אזור התעשיה).

אני בטוח שבמחלקת המיזוג אוויר יפתרו את הבעיה במהירות וביעילות.

פורסם

תנסה להפעיל את כפתור מפשיר האדים בלבד הוא מפעיל ישירות את המדחס במערכות מבוקרות,במידה ובאמת יש תקלה במדחס ניתן להחליף רק את השסתום החשמלי בעלות נמוכה יחסית.

פורסם

רון, אני אתעלק על השרשור כי יש לי בעיה דומה - איביזה 99 - המזגן לא נכנס לפעולה במצב ,1 רק כשמעבירים ל2. כשמחזירים ל1 הוא ממשיך לעבוד.

פורסם
תנסה להפעיל את כפתור מפשיר האדים בלבד הוא מפעיל ישירות את המדחס במערכות מבוקרות,במידה ובאמת יש תקלה במדחס ניתן להחליף רק את השסתום החשמלי בעלות נמוכה יחסית.

למיטב זיכרוני שסתום הספיקה ברכב הזה הינו חלק אינטגרלי מהמדחס ולא ניתן להחלפה כחלק בודד.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה אצלך באיביזה היא בכפתור ששולט על עצמת המפוח

המגעים שלו שרופים בדרגה הראשונה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...