Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אחרי הרבה זמן שהסתובבתי וקראתי כאן ואחרי הרבה זמן שאני מאוהב במכונית הענקית הזאת החלטתי שגם אני רוצה לשקם מיני ולהיות בעלים גאה...

אישתי כמובן הסבירה לי יפה שאם זה יעלה לנו יותר מדי אני אצטרך לבדוק אם המושב האחורי של המיני נוח לשינה...

אני מקווה שאני אצליח להתניע את הפרויקט הזה ושאני לא אשאיר אותו רק ברמה של דיבורים.

לכן אני צריך את העזרה שלכם:

1.מישהו יוכל להגיד לי מה סדר גודל של מזומנים שצריך להשאיר בצד ע"מ לשפץ מיני (לרמה של מקורית בלי כל מיני תוספות חצאיות פנסים וכד)

2.כמה תעלה המכונית עצמה (או מה ההשקעה הראשונית שצריך לעשות)

3.מאיפה אני מוצא בכלל מיני? ביד שתיים לא מצאתי ואני לא יודע איפה לחפש (להתחיל לסרוק פירוקיות?)

אני מניח שאם החלום באמת יצא לפועל אני אשאל אתכם עוד הרבה שאלות ואני מקווה שביחד נצליח לשקם עוד מיני!

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיהיה לך בהצלחה אני כנראה מתחיל לשפץ כרגע מיני תוכל לראות בשירשור שלי תמונות שלה אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי אשמח לעזור

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

קודם כל בהצלחה

החיידק הזה מאוד יקר ובעייתי קח בחשבון הרבה כסף ועצבים עם הבירוקיטיה להביא חלקים מחו"ל

שיפוץ ברמה סבירה ובתנאי שאתה עושה את הרוב יצא מינימום 20000

מיני 1969 התחלת שיפוץ:-D

אם אני לי מיני:roll:

פורסם

תדה על התגובות המהירות...

NARON אני אשמח לדבר איתך ולהתייעץ איתך ברגע שהפרויקט יתחיל לרקום עור וגידים...

מישהו יודע כמה אמורה לעלות מיני לפני שיפוץ? ברור לי שזה תלוי המצב שלה אבל אולי תוכלו להגיד לי בכמה אתם קניתם ובאיזה מצב היא הגיעה אליכם

אני יודע שזאת שאלה מצחיקה אבל ממה צריך להזהר או לבדוק כשבאים לרכוש מיני?

פורסם
תדה על התגובות המהירות...

NARON אני אשמח לדבר איתך ולהתייעץ איתך ברגע שהפרויקט יתחיל לרקום עור וגידים...

מישהו יודע כמה אמורה לעלות מיני לפני שיפוץ? ברור לי שזה תלוי המצב שלה אבל אולי תוכלו להגיד לי בכמה אתם קניתם ובאיזה מצב היא הגיעה אליכם

אני יודע שזאת שאלה מצחיקה אבל ממה צריך להזהר או לבדוק כשבאים לרכוש מיני?

המחיר משתנה מרכב לרכב וממוכר למוכר .

השאלה כמה כסף אתה מוכן להשקיע בפרוייקט כולו כולל עלות הרכב ואז תוכל לעשות הערכה של כמה ולמה .:wink:

פורסם

האמת שאין לי מושג לגבי התקציב...

כרגע יש לי באיזור ה5000 כדי לעשות את ההשקעה הראשונית ומכאן ואילך להפריש כל חודש מהמשכורת... אני לא משלה את עצמי ואני בטוח שאני לא אגמור את הפרויקט תוך חודשיים ויכול להיות שהוא ימשך שנה. אבל אם טיפה רצון וקצת יכולת...

פורסם
האמת שאין לי מושג לגבי התקציב...

כרגע יש לי באיזור ה5000 כדי לעשות את ההשקעה הראשונית ומכאן ואילך להפריש כל חודש מהמשכורת... אני לא משלה את עצמי ואני בטוח שאני לא אגמור את הפרויקט תוך חודשיים ויכול להיות שהוא ימשך שנה. אבל אם טיפה רצון וקצת יכולת...

5000 בשביל לקנות את הרכב ???

פורסם

אני משוגע?!?!

כמה כבר רכב שלא נוסע שצריך שיפוץ כללי יכול לעלות??

ההנחה שלי שהרכב לפני שיפוץ לא אמור לעלות יותר מזה (או מקסימום צפונה בעוד שתי אלפיות אני יכול להיות גמיש...)

ביד 2 אנשים מוכרים את הרכב אחרי שיפוץ מושלם (לטענתם לא בדקתי) ב15-20 אלף...

פורסם

5000 לקניה של הרכב וליישור קו ???

אל תתחיל בכלל . . לא רוצה לבעס אותך זה בור בלי תחתית אבל עם המון סיפוק ואהבה .

אם תמצא מיני ב5000 תספר לי !

פורסם

הכוונה היא נטו לרכב יישור קו מבחינתי הוא חלק מהשיפוץ...

בכל מקרה רק כדי שאני אתיישר עם המציאות מה המחיר פחות או יותר כדי שנדע...

ברור לי שרכב כזה הוא בור ללא תחתית ולכן יהיה תקציב חודשי קבוע (אני מאמין שלרוב האנשים בפורום אין מספיק כסף מזומן ומראש כדי להשקיע בפרויקט אלא עושים את זה בחלקים)

פורסם
הכוונה היא נטו לרכב יישור קו מבחינתי הוא חלק מהשיפוץ...

בכל מקרה רק כדי שאני אתיישר עם המציאות מה המחיר פחות או יותר כדי שנדע...

ברור לי שרכב כזה הוא בור ללא תחתית ולכן יהיה תקציב חודשי קבוע (אני מאמין שלרוב האנשים בפורום אין מספיק כסף מזומן ומראש כדי להשקיע בפרויקט אלא עושים את זה בחלקים)

הטיפוס במחיר הוא צפונה משם.

הכל תלוי במצב וכמובן במצב הרישוי של הרכב

פורסם

אני אשמח לפירוט...

מה זה צפונה ומה העניין עם הרשיונות. למיטב הבנתי יש שלוש אפשרויות 1. רשיון בתוקף 2. רשיון מופקד/מוקפא 3. אין רשיון

שתי האפשרויות הראשונות הן הטובות והשלישית אין לי בעצם מה לעשות עם הרכב חוץ מלהפוך אותו לקארטינג (אי אפשר להחזיר לכביש...)

פורסם
אני אשמח לפירוט...

מה זה צפונה ומה העניין עם הרשיונות. למיטב הבנתי יש שלוש אפשרויות 1. רשיון בתוקף 2. רשיון מופקד/מוקפא 3. אין רשיון

שתי האפשרויות הראשונות הן הטובות והשלישית אין לי בעצם מה לעשות עם הרכב חוץ מלהפוך אותו לקארטינג (אי אפשר להחזיר לכביש...)

שוב הכל תלוי במצב הרכב.

תלך לראות רכבים וכך תוכל להחליט.

בקשר לרשיון אתה צודק כמעט ב100% . אבל באמת עדיף רכב עם רישוי מסודר .

פורסם

ל- rlms

נוהגים לאמר על תחביב רכבי האספנות שאם אין לך המון זמן, המון מקום והמון כסף - אל תיכנס לזה בכלל.

אני רוצה לחזק אותך ולאמר שאם זה מדבר אליך - ניתן להיכנס לזה בצעד זהיר ולא לטבוע, גם עם מעט זמן, מעט מקום ומעט כסף.

המלצתי היא להתחיל עם רכב שהוא במצב נסיעה או קרוב לזה. זה כמובן אומר שהמחיר יתחיל מערך הגריטה וצפונה, אבל עדיין כדאי משום שעלות החזרה לכביש של רכב עומד עלולה להיות יותר כואבת ולא ידועה מראש. ואז אתה שולט בקצב השיפוץ בהתאם לרצון ולתקציב שלך.

חשוב לא להתייחס לרכב כחלק מהסד"כ המבצעי במשפחה. כך תוכל לעבוד עליו בסבלנות, להשבית ולהשמיש אותו לסירוגין לפי הצורך ולהתקדם לאט. קנה ספרות מתאימה, תלמד ותעשה. הנאה צרופה מהתהליך מובטחת.

תתחיל לחפש עם התקציב הזה שהגדרת, כמובן שתיתקל באנשים שרוצים כפליים על שלד חלוד, אבל בסוף תמצא גם מוכר שפוי.

• תוכן חדש...