Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה מגיע לאהובי שי הוא בטח יציע לך רמקולים 4 של DLS

K4\C4\R4 אל תתפתה המורל דוטק אוביישן 4 טוב מהם.

האמת שאני יודע כבר איפה אני הולך להתקין את המערכת..אני לא בטוח אם יש לו את הסאב הזה..

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני גם מחפש הגברה לפיקנטו בתקציב הזה.

נסגרת על משהו בסוף?

(הייתי שולח הודעה פרטית אם לא היה צריך 25 הודעות מינ')

פורסם

האמת שעוד לא כל כך נסגרתי על סטאפ.

בעיקרון רדיו דיסק רכשתי דגם Alpine 136BT,

סאב אני מאמין שאלך על ה Sundown E8.

רמקולים עד לפני כמה זמן הייתי סגור על ה Virtus שהם המחליפים של ה Dotech,

אבל לפי מה הבנתי פה מאנשים בפורום, הם לא כל כך מתאימים לסגנון מוזיקה שאני שומע שהוא אלקטרוני.

התעניינתי קצת בסטים של פוקל במידה 4, אבל אין כל כך דעות עליהם באינטרנט.

בהזדמנות זאת, אולי אנשים פה יוכלו להגיד לי מה דעתם על הסטים של פוקל ה 100 VRS וה 100 KRS,

ה 100 KRS הם מסדרה גבוהה ולא כל כך יכנסו לי בתקציב, הייתי רוצה לקבל חוות דעת (אם יש כאלה) על ה Focal 100 VRS.

ובקשר למגבר אני מאמין שאני ייסגר אחרי שאחליט איזה רמקולים אני קונה.

פורסם

ממש לא הייתי פוסל את הווירטוס בגלל מוזיקה אלקטרונית.

להפך - מנסיון ארוך טווח עם מוראל, הם נשמעים נהדר באלקטרונית.

המקום היחיד בו היתה לי בעיה עם מוראל היתה כשיש צורך לנגן דיסטורשן בצורה טובה - שזה בד"כ במוזיקת מטאל לסוגיה הרבים.

עריכה - יש עוד נקודה שהיא בעייתי לגבי עם מוראל והיא כאשר הולכים לכוון SPL גבוה - אבל קיה פיקנטו, אם אתה תתקין בה מערכת SPL אתה כנראה תצטרך להחליף אלטרנטור כל יום :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי קיבלתי את דעתך בנושא,

אך איך לדעתך יישמע הדגם שציינתי של פוקל? יתאים יותר? או שזה בסך הכל עניין של טעם?

פורסם

לחלוטין עניין של טעם.

פוקל שני חלקים דורש המון ריסון - לא כל אחד מצליח להתרגל לטוויטרים שלהם.

בעבודה נכונה נוכחתי לדעת שאפשר להגיע איתם לתוצאות מעולות - אני, לא מתחבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להזכירך מדובר פה בסט 4 אינצ׳, כמה כבר אצטרך לרסן אותו? :)

אני מחפש צליל עוצמתי ובועט, בטעם טוב כמובן, זאת לא מתוכננת להיות מערכת SPL.

מה אתה ממליץ?

פורסם

לקנות לקסיקון חדש, כי בלקסיקון שלי 4+אינטש+בועט לא קיימים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקיי ובכל זאת זה מה יש וזאת המידה שיש ברכב, אילו עוד אפשרויות יש לי?

איך הפוקל האלה? יהיו יותר מתאימים למוזיקה אלקטרונית?

פורסם

עניין של טעם.

אני הבן אדם האחרון שאתה צריך לשאול אותו על פוקל, לא סובל את המותג. (רמקולים שלהם)

Pioneer TS-X150

פורסם

ה-KRS100 טובים מאוד הם מצויידים בטוויטר החדש TNK שאינו צורם כמו בסטים הישנים עם ה-TN52

שקול גם מורל הייבירד אוביישן 4 ,זה סט 4 אחד הטובים שיש למידה הזו.

• תוכן חדש...