Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

אתמול בדרכי הביתה , פתאום הבהבה לי נורת כריות אויר .חשבתי בדרך מה לעשות ולאחר כ5 דקות החלטתי לנתק את האפס מהמצבר. זה כשהגעתי לביתי ישר הרמתי מכסה מנוע וניתקתי את האפס.חיכיתי כ 10 דקות וחיברתי שוב.

אחרי בדיקה לא היה שום שינוי .נכנסתי לאינטרנט וחיפשתי בעברית אים מאפסים את ההבהוב ,שום דבר שאמרו שם לא עזר .

בשלב זה עברתי לאנגלית ושם מצאתי כמה תשובות .

בחור אחד שם רשם וצילם מה לעשות וזה נראה לא הגיוני אבל ניסיתי . בקיצור , הוא כותב שמפעילים את הסוויץ אבל לא מתניעים את האוטו הנורה אמורה לדלוק 7 שניות ואז להכבות ,בזמן זה לוחצים על לחצן הדלת של הנהג שנמצא מתחת ללשונית של הדלת 5 פעמים וברגע שהמנורה נכבית מנתקין את הסוויץ. ככה עושים חמש פעמים. חברה זה עובד והכל בסדר חסכתי כמה מאות שקלים בשיטוט באינטרנט .

פורסם
שלום לכלום

אתמול בדרכי הביתה , פתאום הבהבה לי נורת כריות אויר .חשבתי בדרך מה לעשות ולאחר כ5 דקות החלטתי לנתק את האפס מהמצבר. זה כשהגעתי לביתי ישר הרמתי מכסה מנוע וניתקתי את האפס.חיכיתי כ 10 דקות וחיברתי שוב.

אחרי בדיקה לא היה שום שינוי .נכנסתי לאינטרנט וחיפשתי בעברית אים מאפסים את ההבהוב ,שום דבר שאמרו שם לא עזר .

בשלב זה עברתי לאנגלית ושם מצאתי כמה תשובות .

בחור אחד שם רשם וצילם מה לעשות וזה נראה לא הגיוני אבל ניסיתי . בקיצור , הוא כותב שמפעילים את הסוויץ אבל לא מתניעים את האוטו הנורה אמורה לדלוק 7 שניות ואז להכבות ,בזמן זה לוחצים על לחצן הדלת של הנהג שנמצא מתחת ללשונית של הדלת 5 פעמים וברגע שהמנורה נכבית מנתקין את הסוויץ. ככה עושים חמש פעמים. חברה זה עובד והכל בסדר חסכתי כמה מאות שקלים בשיטוט באינטרנט .

תודה רבה על המידע, כל הכבוד לך על הפרסום

נבדוק ונאשר

בברכת הנותן מקבל

פורסם

האם אותו בחור שהציע את הפתרון הסביר מה הוא עושה?

אתה חושב שהתקלה שחווית היא תקלת מחשב? מי באמת אמר שזאת לא תקלה שמצריכה תיקון אבל הפתרון

שהצעת פשוט איפס את השגיאה ולא פתר את הבעייה?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

אם השגיאה תחזור אז נראה שיש בעיה . בנתיים נסעתי הבוקר לעבודה והנורה לא דלקה , כלומר כרגע אין בעיה .

פורסם

לדעתי, זהו היה רעיון לא חכם בכלל.

לצאת מנקודת הנחה, שנורית דלוקה/מהבהבת היא תקלת מחשב ולא תקלה "אמיתית", זו דרך גרועה מאוד.

אני מקווה בשבילך, שלפחות הפעם, צדקת.

פורסם

אין לך מה לדאוג . לרוב אני צודק וכך נראה לי גם הפעם .את זה בדקתי בגוגל ועוד הפעם , אם היתה בעיה היא היתה חוזרת.לך למוסך ותשלם על כל שטות .אני הפסקתי להיות פרייאר.

פורסם

אני בשמחה אשלם על בדיקת סורק תקלות. למעשה, אפילו עשיתי זאת בעבר. בכל הקשור לבטיחות, אני לא מתיימר להיות אחד שמבין בזה ונותן לבעל מקצוע לטפל בעניין.

פורסם

היתה לי בעייה דומה בהונדה CRV וניגשתי למוסך.

מה אתם חושבים שהם עשו ? בדקו במחשב אם יש תקלה ואחרי שלא דווח על קוד תקלה ספציפי,

פשוט איפסו את הנורה, ואמרו שכנראה זה זיוף של המחשב.

אם יש תקלה אמיתית אז הנורה תידלק שוב (יש לקוות)

כעת כבר 3 שבועות עברו והנורה עדיין כבוייה.

נהג ותיק

פורסם
אין לך מה לדאוג . לרוב אני צודק וכך נראה לי גם הפעם .את זה בדקתי בגוגל ועוד הפעם , אם היתה בעיה היא היתה חוזרת.לך למוסך ותשלם על כל שטות .אני הפסקתי להיות פרייאר.

אם אתה כזה חכם, למה אתה מתייעץ עם אנשים בפורום?

עזוב, תסמך על מנורות בלבד וסע בכיף, כל אחד ודרכו. בהצלחה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...