Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית שברולט אופטרה 2006

avi203040
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני לפני קניית שברולט אופטרה 2006 נפח 1600 4 דלתות אני חושב זה דגם ls יד שנייה עם 150,000 ק"מ והמחיר שאני מקבל הוא 25,000 ש"ח עוד חודשיים נגמר הטסט של האוטו והבנאדם משלם לי את האגרה של הטסט וכל טיפול שאני אצטרך לעשות לאוטו אני יעשה אצלו שהוא מוסכניק מורשה במחיר מיוחד בשבילי (שמעתי שהטיפולים של שברולט יקרים) האוטו עבר טיפולים לא מזמן וגם הוחלפה לו רצועת טיימיניג אני מקבל עם האוטו בנוסף דיבורית רכב ורדיק דיסק רציתי לדעת עם העסקה הזו שווה? ואם האוטו הזה באמת שווה את המחיר? כי הבנתי שדלק ועלות אחזקה היא גבוה.

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם קודמי. הרכב פשוט גרוע מבית דייהו ולכן לא מפתיע שרכב 2006 נמכר במחיר כזה. תקנה היום ומחר לא תמכור אותו גם ב-20 אלף...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תריץ חיפוש בפורום על הרכב הנ"ל ותחפש בגוגל חוות דעת ותבין לבד.

אחיזת כביש גרועה, איכות חומרים ירודה, נסיעה בינונית ומטה - מספיק?

DOMO2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה בן 18 אז למה אתה צריך רכב משפחתי? חפש רכב קטן יותר שיחסוך לך גם בהוצאות דלק-ביטוח, חסכוני יותר ודגם קצת יותר ספורטיבי מהאופטרה.

בכל זאת תריץ פה חיפוש ותקרא מה עוד אנשים כותבים עליה.

DOMO2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אינני מכיר את הרכב אך ממה שהבנתי מקריאת חוות דעת קודמות כאן בפורום הרכב אינו סובל מבעיית אמינות ספיציפית אך הוא לא יפה, לא נוח, לא בטיחותי ולא מהנה.

בכל מקרה המדובר ברכב משפחתי "משעמם" משהו ולא ברור מדוע בחור צעיר צריך לרכוש אותו.

עוד נקודה למחשבה- המוכר להוט למכור עד כדי העברת טסט קרוב על חשובנו וטיפולים זולים במיוחד. מאחר ודברים כאלה נדירים במקומותינו היית נזהר כאן שבעתיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר הוא כי אני מכיר את הבנאדם ומאיזו בחינה הרכב גרוע ומוך מה אתם אומרים מניסיון? תפרטו בבקשה

גרוע מכל בחינה. בזמנו כשהוא נמכר הוא היה נחשב לגרוע ביותר בקטגוריה ( והאחות הקטנה אבאו הייתה הגרועה ביותר בקטגורית סופר מיני)

קח את ה25k וחפש לך משהו ישן יותר אבל נורמלי.

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...