Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי גטס 2009 גיר ידני.

לאחרונה נשמע רעש בעת נסיעה קדימה, הרעש לא נשמע באופן קבוע ובעיקר במהירות לא גבוהה (40-70 קמ"ש פחות או יותר לא יצא לי לשמוע את זה במהירויות גבוהות יותר בכבישים מהירים).

הרעש הוא מעין קול עמום ("אווו" - משהו כזה), נדמה שהרעש מגיע מכיוון הגלגלים הקדמיים.

יש לציין שהרכב עבר לפני כשלושה שבועות לערך טיפול 90 אלף ק"מ במוסך יונדאי והוחלפה רצועת טיימינג, רצועות מנוע, שמנים, פילטרים ופלאגים ובנוסף הוחלפו 2 משולשים קדמיים כמובן שלאחר מכן עשו כיוון פרונט ואיזון גלגלים.

ממה יכול לבוא רעש כזה?

יש לציין שהרכב עדיין באחריות יבואן.

אני חושש (לא יודע למה החשש שלי) שאגיע למוסך ויגידו לי שהחלק לא באחריות וככה אצטרך לשלם עוד כסף למרות ששילמתי הרבה כסף על הטיפול האחרון.

אשמח לעזרה

פורסם

לאף אחד אין תשובה בשבילי? :-(

רצועה כלשהי, אולי מיסב קדמי כלשהו? (צריך להיות קשר בין זה לבין החלפת משולשים, והאם הגיוני שיכול ללכת מיסב אחרי 90 אלף ק"מ ואוטו קצת יותר משנתיים וחצי על הכביש?)

פורסם

מיסב שמרעיש, מרעיש כל הזמן. הוא לא מרעיש באופן לא קבוע.

רצועה, בד"כ תרעיש בסרק, והרעש ייעלם כשתעלה סל"ד.

נסה למצוא עוד מאפיינים לרעש.

• תוכן חדש...