Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Focus 2000 Titanium vs New Jetta 1.4

moun12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד מעונין לשמוע המלצותיכם , ידוע לי המחיר והאבזור , ההתלבטות לגבי נוחות נסיעה ומרווח פנימי בעיקר מאחור.

פורסם

תבדוק אם בכלל יש את הפורד בארץ ואם לא אז מתי היא אמורה להגיע, אני ביררתי לגביה ואם זכור לי נכון יקח הרבה זמן עד שתהיה אחת בארץ.

פורסם

היום הזמנתי את הפורד 2.0 ליטר טיטניום בגירסת 5 דלתות, וההספקה היא 15 במרץ.

נשארו רק 4 צבעים לתאריך הזה- לבן קפוא (הצבע שאני הזמנתי) כסף מטאלי, כחול דיו, ואפור לילי.

מאוד רציתי שחור- אך לצערי הצבע הזה אזל מהמלאי של ה15 במרץ :cry:

ההזמנה של ה15 במרץ היא מהמפעל בגרמניה.

פשוט לא מובן מה קורה עם הרכב הזה... הגעתי לסניף ב11 בבוקר והייתי שלישי בתור להזמין :?

נראה לי שתוך ימים ספורים המלאי לתאריך הזה יגמר גם הוא.

1 017.jpg

פורסם

מזל טוב ושיהיה בשעה טובה.

אם רצית שחור למה לא הלכת על האפור ליילי? הוא ממש קרוב...

היום ערכתי נסיעת מבחן בג'טה 1.4. להבדיל מנסיעת המבחן בפוקוס בפולקסווגן ממש משקיעים בך בנסיעת מבחן, מסבירים, נותנים לסוע כמו שצריך ולהתרשם מהרכב. שונה לחלוטין דרך אגב מהיחס שאתה מקבל בסוכנויות עצמן, שם דואגים לשדר לך את האווירה ש"יש לנו מוצר מנצח" וכדאי שתזמין מהר ותפסיק לבלבל לנו את המוח.

בנסיעה שערכתי בפוקוס 2.0 קשה היה להתרשם יותר מדי מהיכולות של הרכב (נקבעה לי נסיעה בערך בשלוש בצהריים בת"א. לך תנסה לרדת לאיילון ולסוע מהר יותר מ- 30 קמ"ש...) והמלווה היה עסוק בעיקר בפלאפון שלו. לא היה נעים לפנות אליו כי היה נראה כאילו אני מפריע לו בניהול העולם...

היתרון המהותי של הפוקוס הוא בעיני רמת האבזור ונוחות עדיפה לדעתי ליושב באמצע במושב האחורי. מכל שאר הבחינות, נראה לי שאני מעדיף את הג'טה. אני אומר את זה בערבון מוגבל כי לא ממש יכולתי "להרגיש" את הפוקוס בנסיעת המבחן שערכתי.

עכשיו רק נשאר לראות מה יהיה מחירי ההפרשים בליסינג....

• תוכן חדש...