Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה , אשמח לעצתכם .

לצערי הרכב שלי 206 ידני 2001 במצב מכני מעולה ירד מהכביש בעקבות תאונה בפח :-( .

לקראת הקיץ אני כנראה נוסע לרילוקשיין לחו"ל . השאלה האם לקנות רכב בכספי הביטוח (איזור 22K ) משהו כמו פוקוס 2001 . או לשכור רכב , לפחות עד שתהיה לי תשובה סופית לגבי הנסיעה באיזור אפריל .

תחשיב לרכב 2001

: ירידת ערך K5-4

ביטוח : 4K

טסט + בדיקת רכב לפני קנייה : 1.5K .

טיפולים : 1.5K

תיקונים : +- 2K .

סה"כ : 15 .

השכרה רכב קטן : אם זיכוי במע"מ עבור עסק באיזור 2100 שח לחודש ללא דאגות .

תודה מראש .

פורסם
שלום וברכה , אשמח לעצתכם .

לצערי הרכב שלי 206 ידני 2001 במצב מכני מעולה ירד מהכביש בעקבות תאונה בפח :-( .

לקראת הקיץ אני כנראה נוסע לרילוקשיין לחו"ל . השאלה האם לקנות רכב בכספי הביטוח (איזור 22K ) משהו כמו פוקוס 2001 . או לשכור רכב , לפחות עד שתהיה לי תשובה סופית לגבי הנסיעה באיזור אפריל .

תחשיב לרכב 2001

: ירידת ערך K5-4

ביטוח : 4K

טסט + בדיקת רכב לפני קנייה : 1.5K .

טיפולים : 1.5K

תיקונים : +- 2K .

סה"כ : 15 .

השכרה רכב קטן : אם זיכוי במע"מ עבור עסק באיזור 2100 שח לחודש ללא דאגות .

תודה מראש .

התשובה נמצאת בגוף הודעתך. לדבריך, העלות של רכישת רכב בן 10 שנים הינה 15K ש"ח, לעומת שכירת רכב חדש בעלות של כ-16K ש"ח עד אמצע אוגוסט בשנה הבאה. האם לא נכון יותר לשלם עוד 1,000 ש"ח בעבור הנוחות?

נראה שכן.

פורסם

צריך לקחת בחשבון שחיפוש רכב ומכירתו זה תהליך שלוקח זמן ומבזבז כסף, ולכן אני באופן אישי הייתי מעדיף לשכור רכב בראש שקט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפי הניתוח שלך , שוק הרכב בבעלות יגווע לגמרי.

יש לך טעות בנתונים. לא נישמע הגיוני. לפחות במע"מ אתה טועה, לא תוכל לתבוע מעמ מהשכרת רכב פרטי גם אם אתה עסק.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...