Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אפשר לעשות עם פיאסטה(שיפורים:פנימיים חיצוניים שיפורי יופי וכו')

Miata
שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חשבתי שהפיאסטה של דוד שלך :p

בנוגע לשיפורים - כמה כסף אתה מעוניין להוציא? ניתן לעשות כמעט הכל, וזה תלוי לחלוטין בתקציב (ובגודל הבעיה הנפשית שגורמת לבנאדם להוציא כסף מיותר על פיאסטה מסכנה בת 13)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי שהפיאסטה של אחיך :p

בנוגע לשיפורים - כמה כסף אתה מעוניין להוציא? ניתן לעשות כמעט הכל, וזה תלוי לחלוטין בתקציב (ובגודל הבעיה הנפשית שגורמת לבנאדם להוציא כסף מיותר על פיאסטה מסכנה בת 13)

רוני

לא של אחי של דוד שלי ועדיין אין לו הוא קונה אבל דרכי, אני משאיל לו אז עיקרונית זה האוטו שלי. לא יודע למה לעזעזל הוא רוצה פיאסטה והוא רוצה גם לשפר עזוב שיגעון שלו

לי יש את המיאטה ואני מת על האוטו הזה זה האוטו היחיד שאני רוצה אני גם שוקל לקנות דגם חדש יותר יש לי מיאטה שנת 95 מרוצה ממנה ממש ממש אוטו טוב וכיפי

תן לי הצעות ומחירים ואני אגיד לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני

לא של אחי של דוד שלי ועדיין אין לו הוא קונה אבל דרכי, אני משאיל לו אז עיקרונית זה האוטו שלי. לא יודע למה לעזעזל הוא רוצה פיאסטה והוא רוצה גםלשפר עזוב שיגעון שלו

בחייאת ראבאק

מה הבושה בזה שאתה קונה פיאסטה? עבדת בשביל הכסף?

אז מגיע לך יותר כבוד מאשר ילדון מצפון תל אביב שאבא שלו קנה לו TT.

וגם אם לא - תפסיק לנסות לשכנע "לא שלי, של דוד\סבא\אבא\אח\אחות\מורה\שכנה".

בהתחלה אתה רושם

"חחח, נראה לך הוויפר בשבילי? בקושי יש לי כסף לפיאסטה 91 1400 סמ"ק...חחחחח".

אחר כך עורך את זה ומשנה את זה ל "המשכורת שלי הולכת הכל על המיאטה".

אז סבבה, יש לך מיאטה (בחלומות). העיקר תפסיק לנסות לשכנע אותנו כי למען האמת - לא אכיפת לנו.

לגבי השיפורים:

מה זה "תן לי מחירים ואני יגיד לך".

תעשה סקר שוק! תברר. מה אנחנו, עבדים שלך?

Back to the original - NC again.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני

לא של אחי של דוד שלי ועדיין אין לו הוא קונה אבל דרכי, אני משאיל לו אז עיקרונית זה האוטו שלי. לא יודע למה לעזעזל הוא רוצה פיאסטה והוא רוצה גםלשפר עזוב שיגעון שלו

בחייאת ראבאק

מה הבושה בזה שאתה קונה פיאסטה? עבדת בשביל הכסף?

אז מגיע לך יותר כבוד מאשר ילדון מצפון תל אביב שאבא שלו קנה לו TT.

וגם אם לא - תפסיק לנסות לשכנע "לא שלי, של דוד\סבא\אבא\אח\אחות\מורה\שכנה".

בהתחלה אתה רושם

"חחח, נראה לך הוויפר בשבילי? בקושי יש לי כסף לפיאסטה 91 1400 סמ"ק...חחחחח".

אחר כך עורך את זה ומשנה את זה ל "המשכורת שלי הולכת הכל על המיאטה".

אז סבבה, יש לך מיאטה (בחלומות). העיקר תפסיק לנסות לשכנע אותנו כי למען האמת - לא אכיפת לנו.

לגבי השיפורים:

מה זה "תן לי מחירים ואני יגיד לך".

תעשה סקר שוק! תברר. מה אנחנו, עבדים שלך?

חחחחחחחח אני לא מבין בזה בגרושששששש ואני מבקש את עזרתכם מה אפשר לעשות עם פיאסטה... וגם כן טוב עלתם עליי חחחחחחחח

היה לי מיאטה בגלל בעיות כלכליות מכרתי אותה

אני נוהג עכשיו באיזה סיאט איביזה מסכנה של שנת 93

והפורד זה באמת בשביל דוד שלי עכשיו אני מבקש את עזרתכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואלה אחיייייי?

הייתי מבין שאתה אחד הגברים, אחד התותחים שיש...................................חחחחחח.

בטח נהנית עם המיאטה אה??? איזה אוטו חללללללללללללללללללללללללללללללללום.

בטח הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה בחורותה השגת בזכות זה נכון? חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טוב זה כזה אוטו אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

בכמה מכרת אחי? היה לך סאב?

וחור באגזוז עשית? מוסיף 15 כ"ס! מטורףףףף מביא רכבות לאימפרזות...חחח - לא תאמין כשתראה אפילו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........

(אני לא יודע למה אני רושם עכשיו ברצינות, כי כמו שלא קראת את חוקי הפורום, למה שנקרא את ההודעה שלך? אבל בכל זאת -

אין לך הרבה שיפורים שאתה יכול לעשות. רק תשקיע בה שתיראה טוב חיצונית, ופנימית. תחדש אותה שתיהיה בלי מכות וכו'. זה העצה הכי טובה).

Back to the original - NC again.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...