Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

אני מתלבט לגבי בחירת רכב בליסינג.

מה שחשוב הוא שלרכב יהיה כוח מבחינת ביצועים, יציבות על הכביש, לא רועש.

רוב הנסיעות יהיו באזורים הרריים (עליות, ירידות, סיבובים ופחות בתוך העיר)

אין חשיבות לגודל תא המטען ולמקום ישיבה במושב האחורי.

האופציות שיש הן:

רנו פלואנס 1.5 דיזל אוטומטית

יונדאי I35 אוטומטית

סיטרואן C4 קומפורט אוטומטית

מה אתם אומרים?

תודה

פורסם

אם אתה מוגבל בכמות הדלק (שים לב, לא מספר קילומטרים - דלק), תיקח רנו.

אם לא - יונדאי .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני דווקא הייתי בודק את הפלואנס. מנוע דיזל וגיר רובוטי כפול מצמדים אמורים לייצר ביצועים נאים עם היתרון של מנוע דיזל שהוא ביצועים טובים בסל"ד נמוך מה שאומר כוח זמין כמעט כל הזמן. הרכב נוח ושקט ואם תצטרך אז יש גם אחלה מקום מאחורה וגם בגאז' גדול.

הסיטרואן דווקא יכולה להיות מאוד מרגיזה עקב ה-AL4 המפורסם אבל אציין שאין לי שביב של ניסיון עם הדגם החדש ובכל המבחנים ציינו כי חל שיפור גדול בתחום תיבת ההילוכים.

ה-I35 בעלת יחידת כוח שגרתית וזריזה והעיצוב הכי נאה לדעתי בפנים ובחוץ. היא נוחה ומרווחת וגם שקטה אבל לדעתי בתחום זמינות הכוח בנסיעות באיזורים הררים היא תהיה נחותה מהפלואנס.

בהצלחה.

פורסם

לשתיהן ביצועים יפים (יונדאי וסיטרואן).

הסיטרואן עברה שיפורים גדולים ב2011: בגיר, באיכות חומרים ובעיצוב.

לכן בשכלול של עוד פרמטרים כמו נוחות, נסיעה חלקה ומהנה וגם בטיחות- הC4 החדשה לוקחת.

ענת מאוויס

ל C4 ביצועים טובים יותר משתי האחרות?
פורסם

האם ניתן לדעת לפי המפרטים היבשים שמפרסמים היצרנים איזה רכב יהיה יותר חזק בעליות, בעקיפות, באחיזת הכביש ובפיתולים או שחייבים נסיעת מבחן?

נראה לי קצת בעייתי לקחת את הרכב עם האיש מהסוכנות לנסיעת מבחן בהרים.

הוא עוד עלול לקבל התקף לב באמצע או סתם לבקש להפסיק את הנסיעה.

פורסם

בחינת ערכי המומנט ביחס לסל"ד בו הם מתקבלים יתן מושג על גמישות המנוע.

למשל לרנו יש 24.4 קג"מ מומנט שמתקבלים ב-1750 סיבובי מנוע, כלומר ממש האצה קלה ואתה בתוך התחום היעיל של המנוע. 110 כוחות הסוס מתקבלים במלואם ב-4000 סל"ד.

לסיטרואן מנגד יש 16.3 קג"מ מומנט שמתקבלים ב-4250 סיבובי מנוע ו-120 כוחות סוס ב-6000 סל"ד.

יתרון נוסף של הרנו הוא גיר רובוטי עם מצמד כפול שמעביר הילוכים מהר יותר ובסוף מתקבלת יחידת כוח ששוהה רוב הזמן בתחום היעיל שלה ולא נדרשת למאמץ גדול בכדי להאיץ או לשהות במהירויות שיוט. ריבוי הילוכים, 6 ברנו לעומת 4 בסיטרואן יתרום לסיבובי מנוע נמוכים יותר בשיוט ויגרום לשקט מצד המנוע וצריכת דלק טובה יותר בגלל פחות מאמץ.

מקווה שעזרתי קצת.

פורסם

עזרת הרבה מאד. מעניין

אז בנתונים היבשים רנו (6 הילוכים) מנצחת את הסיטרואן (4 הילוכים)

מי ינצח בין רנו ליונדאי?

למי יהיה יותר כוח בעליות ובעקיפות?

אם אני מבין נכון הרנו תהיה שקטה יותר, אבל מצד שני היא דיזל אז היא אמורה להיות רועשת יותר

המספרים:

רנו

6 הילוכים (גיר רובוטי מצמד כפול)

24.4 קג"מ מומנט שמתקבלים ב-1750 סיבובי מנוע

110 כוחות סוס ב 4000 סל"ד

סולר (14.75 ש"ח לליטר - ראיתי היום בתחנה)

האצה 0-100 ב 11 שניות

יונדאי

6 הילוכים (גיר אוטומטי (רציף?))

16.1 קג"מ מומנט שמתקבלים ב-4850 סיבובי מנוע

132 כוחות סוס ב 6300 סל"ד

בנזין 95 (7.49 ש"ח לליטר - ראיתי היום בתחנה)

האצה 0-100 ב 11.6 שניות

פורסם

דבר ראשון - רנו DCI, למרות מנוע דיזל, לא רכב רועש.

המנוע הזה שקט ובידוד רעשים טוב . אתה יכול לשכוח מרכבי פולקסוואגן עם מנוע SDI שנת 2000 - עכשיו זה סיפור אחר.

דבר שני - מחיר הסולר שראית זה מחיר לצרכן.

סולר לא בפיקוח, לכן כל תחנה קובעת את המחיר איך שהיא רוצה וגודל ההנחה.

בכל איזור בארץ אפשר למצוא סולר במחיר דומה לבנזין.

אבל מה זה משנה לך? רכב ליסינג...

רנו תיתן לך הרגשה של רכב יותר חזק בזכות הטורבו וכוח זמין בסל"ד נמוך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...