Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים מה שלומכם! :-)

ברשותי פולו 1.2 ליטר TSI.

היום בשעות הערב המוקדמות נכנסתי לתחנת התדלוק הקבועה שלי "סונול אילוש" אשר על דרך בגין בהרצליה במטרה לתדלק.

טרום תדלוק העצמי כמובן בדקתי שבידי האקדח הנכון, ופתאום שמתי לב שבמקום הכתובת הקבועה שעל המשאבה "95 נטול עופרת" הייתה מדבקה חדשה "95 גולד".

ניגשתי למתדלק ושאלתי "על מה ולמה?" :headscratch:

המתדלק הסביר לי שזה הוא נטול העופרת החדש של חברת סונול, כאשר הדלק החדש מכיל תוסף כלשיהו והוא "טוב למנוע".

הסבר מאוד מפורט...כמו אתם רואים...:neutral:

אגב מחיר הדלק החדש עם התוסף שווה ל-95 המקורי 7.27 לליטר בשרות עצמי.

בנוסף מצורפת הפרסומת למוצר החדש כמו שמופיע באתר של סונול...אגב גם היא ממש מצטיינת בפרטים...

בכל מקרה, אם אתם מכירים את המוצר החדש, ובמיוחד יודעים מה לעזאזל מיוחד בו?, אנא שתפו אותי גם! :-D

380_mb_file_8d317.gif

זמין 8)

פורסם

http://www.themarker.com/news/1.1488880

"בתוך כך השיקה אתמול סונול מוצר בנזין חדש: "גולד 95", שבפיתוחו השקיעה כשני מיליון שקל, ואת מיתוגו ילווה קמפיין פרסומי בעלות של חמישה מיליון שקל נוספים. מדובר בתוסף דלק שפותח בשיתוף חברת לובריזול העולמית. התוסף ימהל בחודשים הקרובים בבנזין שישווק בתחנות של סונול - ללא תוספת מחיר - ויביא, לפי החברה, להקטנת צריכת האנרגיה במנועי הבנזין באמצעות צמצום החיכוך. לדברי גלילי, השימוש בבנזין החדש נבדק בניסוי שערך פרופ' ערן שר מאוניברסיטת בן גוריון. הניסוי הצביע על חיסכון של כ-4% בצריכת הדלק, צמצום של כ-20% בשיעור פליטת תחמוצת החנקן (NOx) וצמצום של כ-4% בפליטת גזי חממה."

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

איכשהו הייתי יותר שמח לקרוא שהם הוציא 5 מיליון על הפיתוח ורק 2 מיליון על פרסום..

מצחיק שמשקיעים פי 2.5 יותר מפיתוח המוצר, בשביל לספר לכולם מה פיתחו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

הנושא כבר נדון בפורום.

מה הכדאיות לסונול? אני בטוח שעלות התוסף פחותה מעלות הבנזין, אבל הוא נמכר במחיר בנזין. הבנת את זה ברוך?

אפילו אם מרכיב התוסף חוסך לסונול אגורה אחת בליטר, תראה כמה תקבל על הכמויות שסונול מוכרת בשנה.

אבל שבמקביל יורידו את המחיר? אוי לנאיביות שלי.

אגב תחנה קבועה או לא: שמת לב שאין שום תחרות בכל הרצליה ורעננה, אלא אם תגיע לצומת רעננה לטן/דלק בשרונה?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
הנושא כבר נדון בפורום.

מה הכדאיות לסונול? אני בטוח שעלות התוסף פחותה מעלות הבנזין, אבל הוא נמכר במחיר בנזין. הבנת את זה ברוך?

אפילו אם מרכיב התוסף חוסך לסונול אגורה אחת בליטר, תראה כמה תקבל על הכמויות שסונול מוכרת בשנה.

אבל שבמקביל יורידו את המחיר? אוי לנאיביות שלי.

אגב תחנה קבועה או לא: שמת לב שאין שום תחרות בכל הרצליה ורעננה, אלא אם תגיע לצומת רעננה לטן/דלק בשרונה?

עניין התחרות מאוד לא מדוייק.

בהרצליה ישנן תחנות של "דלק" (צומת הסירה, נווה עמל) ותחנת סונול (אילוש)- יכול להיות שגם "פז" שאני לא מודע אליה.

כך גם ברעננה.

זמין 8)

פורסם

גם אני תידלקתי השבוע בתחנת סונול ליד הסינמה סיטי וזה הדלק היחיד שהם מוכרים של 95.

ננסה ונראה, לא יועיל לא יזיק.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש למישהו איזה נתון לגבי האם יש שיפור בביצועי הדלק או שאין שם כלום.

אני יכול לקנות דלק בהנחה של 3.2% על המחיר בשירות עצמי אם אני קונה במזומן ולא באשראי.

4% שיפור בביצועים זה לא מספיק טוב.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• תוכן חדש...