Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda 6 מול subaru b4 עזרתכם בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום רב , התרשמתי מהמקצועיות והידע הרב שלכם במכוניות , שאפו !!

אני צריך את עזרתכם , לאחר 3 שנים של ליסינג (יונדאי גטס , ונסיעה חלקית גם על מזדה 3 ) , הגיע הזמן להפרד מהליסינג וחידושו כבר לא ממש כלכלי , (נסיעות קצרות )

החלטתי לרכוש רכב , ההתלבטות היא בין המזדה 6 לוקצ'ורי( 2003-2004 )לבין סובארו B4 2004-2005

אין לי נסיעות ארוכות , לכן נושא צריכת הדלק לא ממש אקטואלית

אני מחפש רכב מרווח יחסית שיתאים לסל קל וכיסא בטיחות מאחור , רכב עם בגז' נורמלי שאפשר להכניס עגלה ושישאר מקום לקניות

ומעל הכל אמינות , אמינות אמיות

מחיר הוא סביב 45K , ראיתי שבשנים הללו ניתן להשיג משהו לא רע בכל

המאפיינים הנוספים

ביטוח ?

טיפולים ?

תודה רבה מראש.

פורסם

יש ברשותנו שתי מאזדות 6 כרגע 2007-8 ללא בעיות או תקלות , טיפול שנתי וזהו .

לאחי הייתה 2004 וכנ"ל , רק טיפול שותף שנתי .

אבל - כרגע הרכבים אשר אתה מחפש יהיו בני כ 7-8 שנים , כך שאפשר שיהיו בעיות בלאי נורמאלי .

בגדול , הרכבים הללו נשמרים בטיפול נכון די יפה ..

עלות הביטוחים סבירה ביותר .

לגבי ההשוואה ל B4 -

לדעתי הרכבים די מקבילים , צריך לנהוג בהם , לבדוק ישיבה , כניסה ויציאה , הכנסת כסא תינוק וכו' .

והרכב שיתאים לך יותר - לך עליו .

( חפש רכבים מטופלים עם ק"מ סביר , ולבדוק במכון בדיקה + להתחבר במוסך מורשה למחשב הרכב לבדיקת תקלות )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

היה לי B4 מודל 2004 ותאמין לי שעד היום מתגעגע לרכב הזה, חפש אחת שמורה ותהנה מרכב מדהים למי שנהנה גם מהנהיגה ולא רכב מחפש כלי תחבורה, B4 לטעמי יותר מהנה לנהיגה גם מאוודי A4 ובטח ממזדה 6

פורסם

B4 יותר ספורטיבית ומהנה לנהיגה, והיא רכב אמין מאוד (בצבא היו לנו כאלו לא מעט, ותאמין לי ששם נמדת אמינות של רכב ;))

לגבי פרטים יבשים כמו גודל בגאז' זו כבר השוואה על הנייר.

פורסם

הB4 נתפסת כספורטיבית אבל דווקא ה6 הקודמת הרגישה טוב ממנה כזכור לי.

הישיבה בB4 מאוד נמוכה,כאילו אתה שוכב ברכב,לי זה הציק,דוושת ברקס שמרגישה עצית ובעלת מהלך נשכני מדי ולא לינארי.

מושב אחורי נמוך וצפוף.

ההנעה הכפולה מיותרת - מכבידה על הרכב,גורמת לצריכת דלק מוגברת ומצריכה החלפת 4 צמיגים במקביל בעת החלפת הצמיגים.

המנוע חסר כוח בסל''ד נמוך והגיר שלה נוראי ומסרס.

לי במסגרת ביטחונית הייתה מונדיאו(2006) שעברה חיים קשים מאוד ,למקבילי שהיה עם מאזדה 6 2007 .

ה6 הייתה זריזה יותר אך פחות נעימה לנסיעה וגם התגלתה כפחות אמינה לעומת המונדיאו שדרשה החלפת אלטרנטור (עומס מערכות ועזרים שהותקנו בנוסף והעמיסו על הרכב) ותיקון הכסא החשמלי של הנהג במהלך השנתיים בהן עבד לא מעט.

המונדיאו הייתה מאוד מפנקת ובעלת הגה מעולה,מושב אחורי רחב ותא מטען גדול.

המונדיאו בעלת שוק נמוך ותוכל לרכוש אחת בשנתון גבוהה מהיפניות!

(המונדיאו והמאזדה 6 הקודמות חלקו מכלולים רבים ביחד לידיעתך)

פורסם

עם דלק זה לא בעיה הסובארו הכי נוחה אחיזה הרבה יותר טובה מכאן גם בטיחות פסיבית

השאלה עם אתה אוהב תנוחת ישיבה כזאת בסובארו את כמעט בריצפה במזדה זה חיותר למעלה תבדוק מה מתאים לך יותר עם בסבוארו זה לא מפריעה לך אין סיבה לא לקנות אותה

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
עם דלק זה לא בעיה הסובארו הכי נוחה אחיזה הרבה יותר טובה מכאן גם בטיחות פסיבית

השאלה עם אתה אוהב תנוחת ישיבה כזאת בסובארו את כמעט בריצפה במזדה זה חיותר למעלה תבדוק מה מתאים לך יותר עם בסבוארו זה לא מפריעה לך אין סיבה לא לקנות אותה

אחיזה יותר טובה (אם זה לא כשהרכב עומד :shock:) - הרי אם כבר - הבטיחות האקטיבית יותר טובה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...