Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי צוחק וזאת כי בקרב רוכבי האופניים ישנם אנשים בעלי השפעות בקרב מגזרים שונים כך שאי אפשר לדעת לאן זה יגיע,

אילו בקרב אנשי חולי ההגה היה אדם בעל השפעה (איפה עידן עופר איפה .... RS6 ועוד צעצוע חשמלי) אז גם אצלנו דברים היו נראים אחרת.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
יש לכבד את רצונם של רוכבי האופניים לנסוע בכבישים רחבים ובינעירוניים ומצד שני יש להגן עליהם מפני סכנת מוות כתוצאה מפגיעה על ידי כלי רכב הנהוג בידי נהג שיכור או נהג עייף. אנו דורשים שהמשטרה תבחר מספר כבישים בינעירוניים שסגירתם בשעות הבוקר בשבת תביא להפרעה מינימלית בנהיגה אבל תציל חיים של רוכבי האופניים.

???

סליחה. אני כנראה לא מבין את כבוד החמור.

כבוד החמור רוצה לאמר, שאין מה לעשות נגד שיכורים, עייפים ושאר רעות חולות? אז מדוע כבוד החמור מכהן בראשות "מה שזה לא יהיה" שנועד להילחם בתאונות?

או אולי כבוד החמור רוצה לאמר, ששיכורים ועייפים יש רק בכבישים בין-עירוניים מהירים, ושזה בסדר בשבת אבל רק לאחר 10 בבוקר?

או אולי כבוד החמור מנסה לאמר, שהמשטרה צריכה להגן על האזרחים מפני תאונות דרכים ע"י חסימת כבישים?

סלח לי, כבודו ירום הודו, הוד-מתרוממותו, חמור-גרם, אדיוט, אבואב (המילה האחרונה היא העלבון הכי גדול, אני חושב).

אתה שומע את הבולשיט שיוצא לך מהפה? אתה שם לב לעובדה שיש לך חור של קליע ברגל, כי הרגע ירית לעצמך בה?

אתה יודע מה, אני בעד.

בשבתות זוגיות, לרוכבי אופניים. בשבתות אי זוגיות, לספורט מוטורי. פעם בכל חודש שלישי, למרוצי יענים, ואחת לירח מלא פליית כינים מזקני רבנים על גבי סוס.

אבל מה, רק תנסה לעשות גם משהו, בנוגע לכל השיכורים והעייפים שנוהגים בכביש. יודע מה, לא רק בשבת. גם בימי חול. בוא, תעשה משהו ב"ראסמי", משהו שייצור הבדל.

בשביל זה אתה שם, לא?:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
רק בישראל תשמעו שטויות כאלה...

בקולומביה, שאגב מתקדמת שנות אור מבחינת התחבורה הציבורית לאומת הארץ והרבה מקומות אחרים שביקרתי בהם, נהוג כל יום ראשון לסגור את הכבישים הראשיים באחד מהנתיבים, לא את שניהם, ולתת לכל מי שחפץ בכך לרכב על אופניו או על כל אמצעי אחר שהוא ללא מנוע. כמו כן גם מתאפשר ריצה במסלולים האלו.

הכבישים נסגרים מ 6 בבוקר ועד 6 בערב, בכל צומת מרכזית מציבים שוטר תנועה וזה מדהים לראות את כל מי שחפץ בכך עוסק בספורט שלו בצורה בטוחה ונוחה, אם זה ריצה, רכיבה על אופנים נסיעה על רולרבלידס או סתם הליכה ברגל עם הילדים והכלב.

בנוסף אחד מהכבישים הראשיים שלהם מאפשר גם הורדת הלחץ על התנועה, בין 18:00 ל-20:00 שתי הנתיבים הופכים להיות לכיוון אחד, כדי להוריד את הלחץ של כל האנשים שחוזרים הביתה עם הרכבים.

• תוכן חדש...