Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא יודע אם לצחוק או לבכות.. מישהו יושיע? [גם אנחנו! רשום כותרת לפי הכללים]

אדיר53
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קניתי את המאזדה 3 שני שנת 2005 עם בעייה קלה בגיר דפיקה בין הילוך ראשון לשני

האוטו ביקר כבר 3 פעמים במוסך והוחלפו החלקים הבאים

בפעם הראשונה הוחלפו תושבת גיר ותושבות מנוע אחרי יומיים של נסיעה הבעייה חזרה.

פעם שנייה ששלחתי הוחלף לגיר חדש יומיים הכל היה בסדר ואחרי יומיים החלה הדפיקה שוב

פעם שלישית הוחלף מחשב רכב ! בעלות של כמעט 9 אלף שקל בטענה שהפקודה להילוכים לא נכונה

הכל היה מעולה לכמה ימים והבעייה שוב חזרה

מחר האוטו נכנס שוב למוסך אני תאמת דיי מיואש

מזל שלי שיש לי הסכם עם הבעל הקודם שעד שהבעייה נפתרת אנחנו נשארים "חברים" והוא באמת שילם את הכל ולא הוצאתי שקל

רציתי לשאול אם זה באמת הגיוני שהחליפו כלכך הרבה דברים והבעייה לא נפתרה

ואם מישהו מכיר את הבעייה ומה זה יכול להיות? מדבר במוסכניקים מביני עניין שטיפלו באוטו והאוטו ממש חדש מכנית

אני כבר ממש בא להרים ידיים ולהגיד עזבו אותי קניתי אוטו כדיי שיישרת אותי לא אני אותו שתישאר הדפיקה ונסבול בשקט :cry:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...